NASA je objavila posadu za Artemis III, ključnu mi

poruka: 11
|
čitano: 2.827
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA je objavila posadu za Artemis III, ključnu mi".
20 mjeseci

Svih četvorica baš izgleda alfa muževno 💪 

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: NASA je objavila posadu za Artemis III, ključn
Sirotanovic kaže...

Svih četvorica baš izgleda alfa muževno 💪 

S obzirom da postoji relativno visoka šansa da pri polijetanju nešto pođe po zlu i da svi poginu, bome imaju muda. 

Pošalji svoju sliku da vidimo koliko su naši jalni forumaši muževni.

7 godina

Dakle ako dođete do kraja inicijalnog teksta, skužit ćete da je sve skupa ne baš uvjerljivi PR Trumpove trule administracije.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Ne znam kako si shvatio moj komentar kao nakakav sarkazam.
Pročitaj ga upravo kako sam napisao. Uostalom dečki izgledaju fantastično , pogledaj vratove i muskulaturu , kosti lica, svi su na postotak masnog tkiva na manje od 10% što je zavidna razina i top forma , uz njihovo znanje, plus izgled lica koje sam već komentirao , alfa mužjaci 💪
5 godina
Sirotanovic kaže...
Ne znam kako si shvatio moj komentar kao nakakav sarkazam.
Pročitaj ga upravo kako sam napisao. Uostalom dečki izgledaju fantastično , pogledaj vratove i muskulaturu , kosti lica, svi su na postotak masnog tkiva na manje od 10% što je zavidna razina i top forma , uz njihovo znanje, plus izgled lica koje sam već komentirao , alfa mužjaci 💪

A tek kakve mozgove imaju.

Ne može tamo neki polupismeni i priglupi Bug forumaš, IMNSHO. <3

Ovi dečki nisu pojedinačno ispod IQ 140 

Ne može gore svaka šuša. 

Kolega, mogli bi ti, ja i još nas par genijalaca ljepotana s foruma, a ostali, smiješno.

合気道 五段 ZLA BEBA !
20 mjeseci
Gledao sam dokumentarce o pripremama i treninzima astronauta , učenju i s obzirom kako je brutalan odabir kandidata šanse da netko od nas upadne su niže nego da će Musk svršiti na Marsu 😅
Da kopam s tri lopate šanse su manje nego Elonu ⛏️
5 godina

Žalosno je to što ima ekipe koja misli da se gore šalju influenseri

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Boris grozni kaže...

Žalosno je to što ima ekipe koja misli da se gore šalju influenseri

Evo i Korado Korlević je u toj žalosnoj ekipi  (9:52)

Ma čini mi se da ste krivo skužili kolegu Sirotanovića, on je zapravo rekao da se gore šalje The Right Stuff.

Iako bih se ja prije složio s Korlevićem. I još gore: samo se još više besmisleno zagađuje naš planet, da glupim Amerima njihovi još gluplji vođe prodaju banane.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
5 godina

Ma da, Ugly American , kako da ne. (da, kažu Ugly, a ne stupid)

Stereotipi o Amerikancima su strašni.

SAD je globalni predvodnik u tehnologiji, znanosti i istraživanju, a američka sveučilišta redovito zauzimaju vrhove svjetskih ljestvica kvalitete.

Čak je i Tesla držao do sebe pa je išao učiti u S.A.D, nije u Rusiju, Kinu, ili Iran.

Ajde, u zafrkanciji to stoji no realno NE.

合気道 五段 ZLA BEBA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2026 6:49 (Zaporožac).

2 0 hvala 0
20 mjeseci
Dakako da je fizički izgled bitan u astronauta, kozmonauta, euronauta i kinanauta, japanonauta, ipak je tu bitna promidžba zemlje , pokazati kako je lijepa , moćna , pametna nacija i sličan bulšit nacionalista. Ipak predstavljaju naciju pa treba biti lijepa osoba.

Ali rekao bih da to ne umanjuje njihove "nadljudske" sposobnosti. To su stručnjaci u svom zvanju ili znanstvenici ili doktori inženjeri ili vojni piloti ili neke kombinacije potrebnih zanimanja za svemirske misije, te ono najbitnije gotovo savršenog zdravlja.

Uostalom probajte upasti za vojnog pilota i vidite koje su vam šanse , niti jedan posto, te onda postanite kapetan eskadrile, i onda postanete najbolji pilot kao dugogodišnji kapetan eskadrile, te nakon toga testni pilot , pa onda se kandidirajte za astronauta i možda prođete. Ili na drugi možda "lakši" način kroz profesionalno zvanje dr., ing. i sl.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2026 7:23 (Sirotanovic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

"Najveća vijest vezana uz Artemis III nije samo posada, već redefiniranje samog cilja misije.
...
Uspjeh cijelog programa Artemis uvelike ovisi o partnerstvu s privatnim svemirskim tvrtkama, no taj put nije bez prepreka.
...
Optimizam koji vodstvo NASA-e pokušava projicirati u suprotnosti je s brutalnim rezovima radne snage koje je agencija morala podnijeti tijekom prve godine drugog mandata predsjednika Trumpa. NASA je 2025. godine izgubila oko četiri tisuće zaposlenika, a administracija pokušava srezati budžet agencije za dodatnih 5,6 milijardi dolara za 2027. godinu."

Dakle, jednu od najboljih stvari koje je Amerika (pa i svijet) ikad imala, sadašnja Trumpova psihotična administracija pretvorila je u platformu za bogaćenje prijateljskih vlasnika privatnih tvrtki i širenje retardirane supremacionističke propagande. Nekako sumnjam da će ih to (opet) dovesti na Mjesec.

I za što uopće trebaju služiti te baze na Mjesecu? Za nekakvo komercijalno rudarenje su daleko preskupe i nepraktične. Za put na Mars - koji krater uopće ljudi tamo trebaju raditi? U nikakvoj realnoj sferi nikakva mutna kolonizacija Marsa ne dolazi u obzir, pogotovo ne u vrijeme dok biosfera ovog planeta puca po šavovima - što Trumpova štrumfastična administracija ne želi niti čuti, iako tome lavovski doprinosi.

Ali ovo i iduće ljeto će obične Amere toliko opaliti po glavi, što zbog katastrofalne ekonomske politike a što zbog katastrofalno ekstremnog vremena, da će više nego ikad početi brusiti vile i paliti baklje. Samo je pitanje hoće li ovaj puta napraviti neki pametniji odabir, u što čisto sumnjam; MAGArci će uvijek biti magarci... pa i od Dona trumpstera, lika koji na vrhu svog nebodera štićenog privatnim zaštitarskim firmama kaka u zlatnu zahodsku školjku, očekivali su nekakve društvene reforme, valjda da će svi odreda ostvariti američki san i postati milijunaši 

Welcome to Dumbfuckistan: The Dumbed-Down, Disinformed, Dysfunctional, Disunited States of America

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2026 15:32 (Al Crane).

1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice