Kupi-prodaj forum

poruka: 111
|
čitano: 21.600
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Kupi-prodaj forum
moTo kaže...

nema potrebe za takvom temom mali oglasi su dosta radje neka ostane ovaj forum ovakav kakav je a ak baš neko nešto i oče prodati ili kupiti onda ce to napraviti na pcekspertu.

naravno to je moje mišljenje!

aj mi pojasni

kako bi to naštetilo forumu?

i kako bi smetalo korisnicima foruma?

nijednu manu nemogu naći, a pozitivnih stvari jako puno mogu nać...

@fićo...ono sma pričao o postojećem oglasniku na bugovoj stranici..dolje desno sakriveno u ćošku...ni ne zamijetiš pošteno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Da se nadovezem na svoj prvi post 

(To sto ce netko moci nekome uletiti je velika prednost u odnosu na male oglase upravo zato sto te nitko nece moci zavaljati. Bilo bi odlicno kada bi kupi - prodaj bio u formi foruma, s time da se izuzme od aktivnih tema. I staviti neku kontrolu - tipa uvjet za postanje u temu bi bio da si registriran mjesec dana i da nemas manje od 20 poruka.)

Ako bi vec to bilo kako treba, onda bi kraj ovoga trebalo uvesti i da autor teme ima oznaku sa kojom govori da je oglas gotov. Da objasnim:

Stavis oglas: "Prodajem logitech g9"

Prodas ga.

Stisnes u temi "Prodano"

I tema se automatski brise. 

Isto i za kupnju.

Ovo je vec "zahvat" ali ako bi nesta bilo polovicno nema smisla.

5 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kupi-prodaj forum

Super mi je kako kad se rasprava zahukta i sami pronađete potencijalne probleme, a mi obično vidimo i one koje vi ne možete, na tehničkoj i organizacijskoj strani priče, da ne govorim o tome da imamo znatno potpuniju sliku. Bilo kako bilo, zanimljiva rasprava, potaknuli ste nas na razmišljanje (kao i uvijek, iako toga često niste svjesni) i inspirirali za neke nove ideje, no ništa ne očekujte preko noći, treba sve dobro razmotriti i promisliti. (Dobro, očekujte nešto preko noći, točnije sutra ujutro, no nema veze s ovim... :-))

Samo vi dalje raspravljajte, mi pratimo, pa ćemo vidjeti... :-)

Domagoj

7 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

da sam znao koliko će se koplja lomiti oko moga pitanja ne bih ni postao temu Osmijeh

samo neka da je mir u "kući"....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo se javljam da podržim ideju.

Sigurno bi puno više ljudi vidjelo oglas ako se postavi na forumu, nego ako stoji u onom malo prozorčiću OGLASI.

17 godina
protjeran
!mpact35 kaže...

Da se nadovezem na svoj prvi post 

(To sto ce netko moci nekome uletiti je velika prednost u odnosu na male oglase upravo zato sto te nitko nece moci zavaljati. Bilo bi odlicno kada bi kupi - prodaj bio u formi foruma, s time da se izuzme od aktivnih tema. I staviti neku kontrolu - tipa uvjet za postanje u temu bi bio da si registriran mjesec dana i da nemas manje od 20 poruka.)

Ako bi vec to bilo kako treba, onda bi kraj ovoga trebalo uvesti i da autor teme ima oznaku sa kojom govori da je oglas gotov. Da objasnim:

Stavis oglas: "Prodajem logitech g9"

Prodas ga.

Stisnes u temi "Prodano"

I tema se automatski brise. 

Isto i za kupnju.

Ovo je vec "zahvat" ali ako bi nesta bilo polovicno nema smisla.

točno to

isto kao i kod problema/rješenja

ako je pri pokretanju teme navedeno da se traži rješenje problema...tema se pojavila kao tema s nerješenim problemom, kada je došlo do rješenja, jendostavno se stisnulo PRIHVATI OVO KAO RJEŠENJE

isto to se može i s ovim .. PRODANO

eto

to ne bi smjelo bit nikaj novo za BUGovce, ni problem

16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Da, s time da kod problem/rijesenje nije dobro da se brise tema da kasnije to nekome moze pomoci. Dok kod kupi/prodaj bi bilo dobro da se brisu teme tako da uvijek budu prikazani oglasi koji jos vrijede, a ne da imas kupusaru svega i svacega.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

Jednostavno rješenje. Ako se nešto proda, pokretač oglasa/teme javlja moderatoru i moderator zaključava temu i nema više spama ni iskakanja.

Uz to zabraniti chat na oglasu. Oglas bi se striktno trebao sadržati samo od oglasa. Dogovori se prebace na pm pa se time smanji iskakanje isto oglasa 1000 puta na dan. (karikiram).

Osim za oglase u kojima se traži procjena, ali i tamo ograničiti na 3-4 posta maximalno.

Moj savjet je da se pogleda kako to funkcionira na pc ekspert forumima. Oni to imaju jako strogo moderirano..

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Jednostavno rješenje. Ako se nešto proda, pokretač oglasa/teme javlja moderatoru i moderator zaključava temu i nema više spama ni iskakanja.

Uz to zabraniti chat na oglasu. Oglas bi se striktno trebao sadržati samo od oglasa. Dogovori se prebace na pm pa se time smanji iskakanje isto oglasa 1000 puta na dan. (karikiram).

Osim za oglase u kojima se traži procjena, ali i tamo ograničiti na 3-4 posta maximalno.

Moj savjet je da se pogleda kako to funkcionira na pc ekspert forumima. Oni to imaju jako strogo moderirano..

Slazem se sa svime osim sa prvim. Stvarno ne vidim zasto bi se gnjavilo moderatore sa time, a ne automatizirati? Kada stisne na prodano/kupljeno, tema se obrise, to je to. Niti treba da tema ostane, pa nece valjda netko ici okolo i gledat tko je sta kupio i prodao. Oglasi koji vise ne vrijede sami po sebi su spam ako su tu, pa makar i zakljucani.

16 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

Dobra ideja! To bi bilo najbolje rješenje. Osmijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
moTo kaže...

nema potrebe za takvom temom mali oglasi su dosta radje neka ostane ovaj forum ovakav kakav je a ak baš neko nešto i oče prodati ili kupiti onda ce to napraviti na pcekspertu.

naravno to je moje mišljenje!

aj mi pojasni

kako bi to naštetilo forumu?

i kako bi smetalo korisnicima foruma?

nijednu manu nemogu naći, a pozitivnih stvari jako puno mogu nać...

@fićo...ono sma pričao o postojećem oglasniku na bugovoj stranici..dolje desno sakriveno u ćošku...ni ne zamijetiš pošteno

ja se ispričavam kaj sam iznio svoje mišljenje mislio sam da imam pravo na njega ibtw ne volim kad neko izokreće moje riječi. lp

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
16 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

...nego ako stoji u onom malo prozorčiću OGLASI.

Slažem se sa svime što ste dosad naveli btw ja još ne mogu naći taj prozorčić "Oglasi" (EDIT: Sad vidim Belji se)Neodlučan

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 21:31 (Fićo_CoD 5).
16 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

u potpunosti podrzavam tu ideju

kad god sam stavio nesto na bug ili na njuskalo nista nije bilo od toga(na bugu zbog neposjecenosti a na njuskalu zbog spamma)

zato vec par mjeseci kad god nesto prodajem otiđem na pcexpert i imam samo rjeci hvale za taj sistem

uvjek sam sve prodao sto sam gore stavio

battlefield bc 2 :D// pills here
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 20:10 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kupi-prodaj podforum

Ja se isto slažem da se doda taj podforum.

CerIna:)
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

I onda, do kada bi otprilike ovo trebali uvesti? Sry, al' nestrpljiv sam... Bogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

To treba napravitiCool

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Sve to ok, ali kada čitam Domagojeve postove, pošteno se nasmijem.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Jos jedan glas za kupi-prodaj podforum.

Nisam siguran je li izvedivo, no kao osiguranje da podforum bude ozbiljno i posteno koristen, mozda ne bi bilo lose da se pri unosu oglasa mora unijeti i nekakav kratki kod koji se moze naci jedino u tiskanom Bugu.

(Znam da je to prakticno nikakva zastita, ali poanta je na moralnosti...)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

ma kakvi kodovi, kakva osiguranja lol

samo još jedan podfirum bez ikakvih komplikacija..STICKY tema s lošim i dobrim trgovcima

i to je to

ko na forumu pc ekxpert ... ak oni mogu tak nekaj složit..ne vidim razloga zakaj to ne bii moglo ovdje funkcionirat

kako god da okreneš..može biti samo bolje od malih oglasa, gore nemre :D

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Slazem se sa kolegom Doxyjem i gore navedenim.

Posebno bi trebalo obratit paznju na listu postenih i nepostenih kupaca (nema goreg kad se netko cigani tipa: covjek prodaje ram i skine HS-ove koji serijski dolaze sa ramom i onda se pravi no hablo espanol). Naravno sve poruke osim koje se ne ticu direktno kupnje-prodaje brisat a spamere pomest.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Evo jednog moda smo pridobili,idemo daljeSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

3 0 hvala 0
17 godina
carcharodon kaže...

Evo jednog moda smo pridobili,idemo daljeSmijeh

koliko znam, moderator ne može uvjetovati odluke redakcije, odnosno, ne može on odlučivati što će se raditi sa forumom, nego može samo nešto predložiti kao i ostali korisnici. Odluka je na glavnima, znači domagoju, miri...Cool

16 godina
neaktivan
denix kaže...

koliko znam, moderator ne može uvjetovati odluke redakcije, odnosno, ne može on odlučivati što će se raditi sa forumom, nego može samo nešto predložiti kao i ostali korisnici. Odluka je na glavnima, znači domagoju, miri...Cool

Sta neznas da prsut i domaca brlja uvjere svakog.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nakon konzumacije ili prijeSmijeh

17 godina
moderator
F1-IVO kaže...
denix kaže...

Potvrđujem da bi neki dobar pršut značajno popravio šanse za realizaciju ove ideje :-)

Domagoj
15 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Potvrđujem da bi neki dobar pršut značajno popravio šanse za realizaciju ove ideje :-)

Pih i bugovci nam postali korumpiraniCool

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Domagoj kaže...

Pih i bugovci nam postali korumpiraniCool

Postuju vladine odluke! :D Kud svi tu i mali Mujo!

Ali ne bih ja takve stvari nazvao korupcijom vec motivacijom! ;D

16 godina
Domagoj kaže...
F1-IVO kaže...
denix kaže...

Ajmo onda svi koji zele oglase neka svatko dade po 5-10 kn pa da BUG-ovcima priustimo neki dobar prsut Osmijeh

Vjerojatno ce nam oni u znak zahvalnosti dati nase toliko zeljene oglase Namigiva

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Jel možemo dobiti informaciju od Bugovaca do kad će se to sve srediti? Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 17:22 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel možemo dobiti informaciju od Bugovaca do kad će se to sve srediti? Bogataš

Nece u dogledno vrijeme... sto si ti mislio da ce se odmah na to baciti? I da su se odmah na to bacili ne bi bilo jos skoro gotovo!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice