Trivium

poruka: 21
|
čitano: 4.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trivium

Evo ja već duže vrijeme slusam njih i pre**beni su mi.

Zelim cuti vasa misljenja.

into the mouth of hell we march
15 godina
neaktivan
RE: Trivium

Zelis cuti moje misljenje ----------------------------------------------------pre--------------------------------hebeni su do jaja najbolja grupa.

15 godina
neaktivan
Trivium

evo barem 1 Cool

15 godina
neaktivan

hehehe steta sto nema vise raje za ovu super grupu Belji se

15 godina
neaktivan
Trivium

mozda se ljudima neda skidat ili trazit pjesme S:

pa evo im link za par dobrih pjesmaCool

down from the sky

like light to flies

....SmijehSmijeh

15 godina
neaktivan
Trivium

e opee666 htjeo sam te pitat jel znas koje su dobre pjesme s albuma ember of inferno....nisam ga bas sluso jer sam cuo da nije nes....znam samo pjesmu ember of inferno..i ona mi je dosta dobra

15 godina
neaktivan

hmm.....sa ember albuma imas sam par pjesama cool npr;Requilem.ta je cool msl da bas taj album mi je najgori od njih a i prvi im je ali ovi novi su zakon jedva cekam nwe album od njihNamigiva

15 godina
neaktivan
Trivium

i ja isto jedva čekam novi album....posluso sam uvu pjesmu koju si mi reko..super je...ja cu ti preporucit pjesmu ember to inferno...ako je vec nisi sluso..Smijehi da samo sam htjeo da znas da sam si kupio prosi tjedan cd Shogun na eBay-u i da ga jedva iscekujemSmijehSmijeh

15 godina
neaktivan

o super brate koliko je kostao taj cd i da te pitam imas li msn ili fejs bilo sta da se cujemo cesce msl ak ozelis datiCool

15 godina
neaktivan
Trivium

doso mi cd u pon...posluso sam ga odma....Smijehplatio sam ga zajedno s shippingom 7.20 funti....a sto se tice msn i faca...imamm obadvoje....mozes me dodat na msn... 

xf - cecikarlo
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 20:04 (Lockerzboy).
15 godina
neaktivan

e super ev add sam te thx za msn joj moram i ja uzeti orginal cd od trivium ali nezz kako i gdje da kupim Smijeh

15 godina
neaktivan
Trivium

druze si cuo Trivium ima novoga bubnjara?

15 godina
neaktivan
Trivium

nemaju to su price...iako sam ti to vec rekoNamigivanek se zna

xf - cecikarlo
15 godina
neaktivan
Trivium

dosao novi bubnjar covjece ja sam sve mislio da se zezaju ali objavili su na njihovoj stranici znao sam da ce da se to desi Cool 

samo nezzz zasto je inaj stari otisao

15 godina
neaktivan
Trivium

ida ne zaboravim trazi sam te na fejsu ali ima vas 3 pa kad dodes na msn reci ces mi koj isi ti pozzz druzeeeBelji se

15 godina
neaktivan
Trivium

vidio sam to za bubnjara.....steta....ali cuo sam da je i ovaj dobar....jesi cu za novu pjesmu koja ce izaci u igrici god of war 3....shattering the skies above...kazu da je predobra....a sta se tice fajsa....kad dodes na msn cemo se dogSmijeh

xf - cecikarlo
15 godina
neaktivan
Trivium

Shattering The Skies Above u Petak na Trivium Stranici.....premjera........JEDVA ČEKAMSmijeh

xf - cecikarlo
15 godina
neaktivan
Trivium

Paolo Gregoletto je rekao da ce doci u hrvatsku ali sve ovisi o turneji.

evo link:

http://www.trivium.org/board_posts/paolo-confirms-bc-rich-signings-during-the-uk-tour

PS:pogledaj komentare ispod gore navedenog posta.

15 godina
neaktivan
Trivium

jbno si to uocio....ja sam ga na jegovom official faceu pitao oce li doc u hrv...i reko je mozda 2011...volio da dode raniej ali eto...Smijeh

15 godina
neaktivan

fuck zezas me uh ako  trivium bude dolazio u hrvatsku moram doci na taj spektakl  to se ne propusta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSmijeh

15 godina
neaktivan
Trivium
novi album 9. 8 izlazi.
Zove se In Waves: za sad su izasle 2 pjesme :DD
Dusk Dismantled i In Waves
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice