Marko Perković- Thompson zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 12.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Marko Perković- Thompson

Kaj mislite o čovjeku?

Po meni je legenda, pravi hrvatski čovjek.

Nekoliko istupa poput "gradiške stare" nije mu trebalo ali ipak, borio se za nas i završio kao heroj.

Znam da je tema malo "osjetljiva" ali zato nek postaju samo pametni ljudi i bez incidenata molim, ako vas ne zanima nemojte, vrijeđati vas nikako ne može, nije tema zbog toga pokrenuta.

Ajde hrabro i pametno

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

rođena tema da ode u debeli offtopic, za prepiranje i završi kao tema "cajke - zašto ih volite ? zašto ih mrzite?"

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 14:50 (MRK 22).
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Apsolutno se slazem sa tobom...

Treba nam vise takvih ljudi sve dok se cajke u Hrvatskoj slusaju...

P.S. Bio sam na koncertu u Zg 30.5.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
RE: Marko Perković- Thompson
Armor kaže...

Kaj mislite o čovjeku?

Nekoliko istupa poput "gradiške stare" nije mu trebalo ali ipak, borio se za nas i završio kao heroj.

Znam da je tema malo "osjetljiva" ali zato nek postaju samo pametni ljudi i bez incidenata molim, ako vas ne zanima nemojte, vrijeđati vas nikako ne može, nije tema zbog toga pokrenuta.

Ajde hrabro i pametno

Potpuno se slažem s tvojim mišljenjem!!  Potpisujem!
bobo desmra
18 godina
MRK 22 kaže...

rođena tema da ode u debeli offtopic, za prepiranje i završi kao tema "cajke - zašto ih volite ? zašto ih mrzite?"

NE, nije zbog toga pokrenuta i to sam napomenuo.
Ige kaže...

Apsolutno se slazem sa tobom...

Treba nam vise takvih ljudi sve dok se cajke u Hrvatskoj slusaju...

P.S. Bio sam na koncertu u Zg 30.5.

I ja!!

Ajde komentirajte pametno, ako ste brutalno protiv, nemojte.
Ajd pls.
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Ajmo ne kontaminirati ovaj tehnološki i informatički forum ovakim primitivnim temama

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
Marko Perković- Thompson

heroj

mislima da je trenutno najbolji hrvatski izvodjac

i ja sam bio na koncertu

robert lalic
18 godina
dgigibao kaže...

Ajmo ne kontaminirati ovaj tehnološki i informatički forum ovakim primitivnim temama

Filmovi, TV serije, glazba... podforum.
Zbog čega to?
Nisam li lijepo napisao da oni kojima smeta tema neka ne komentiraju.
Nije primitivna tema već je vrlo inteligentna, tvoj je post primitivan i pun mržnje.
Nemojte to tako shvaćati, nije ova tema otvorena zbog svađe.

EDIT: Zato pls, nemojte je zatvarati, kaznite one koji to hoće napraviti.
Tema je "atraktivna" i pristupite pametno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 15:02 (Armor).
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Slazem s svima vama, čovjek je živuća legenda. Nije mi jasno zasto njega otužuju za incidente na koncertima, kada on zaista ne potiče niti nacionalizam niti ustaštvo.
Prije ovog kocerta 30.05. zamolio je ljude da ne nose zabranjene simoble, neka samo ponesu hrvatske zastave (??? zar je to nacionalizam, kao što se odmah tumači).

Zar si odmah nacionalist ako pjevaš o svojoj domovini, o Hrvatima i sl. Naravno da ne, no mediji to tumače na savsim drugi način.

Pogledajte samo rijeci pjesama, u njima ima tako puno značenja, sto nazalost monogi ljudi ne znaju protumačiti, pa je onda "ono što ne poznaješ uništi".

18 godina
neaktivan
Armor kaže...
dgigibao kaže...

Zbog čega to?
Nije primitivna tema već je vrlo inteligentna, tvoj je post primitivan i pun mržnje.

Znaci primitivni su svi oni koji ne vole thompsona! E bas zato ga ja ne slusam i ne volim!! Svi koji ga slusaju su kao veliki hrvati! Ja ne okrivljujem njega, nego masu koja ga slusa! On vjerojatno samo ide "trbuhom za kruhom"!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Ova tema je pod budnim okom moderatora, pazite što radite...

18 godina
neaktivan
o tomsonu mislim iskreno sve najgore. ali s jedne s trane mu se i divim- covjek je shvatio da su ljudi ovce koje je lako vodit ako se slazete u mrznji. konkretno tu je mrznja prema narodu koji nas je, eto, napao jpred previse godina i vec 15 godina prakticki je to sve oza nas, a on to konstantno ozivljava. poticanje n mrznju, pjevanje ustaskih pjesama i javni poziv u napad kao i pozdrav/izjavu "za dom spremni" trebalo bi zakonom zabraniti. msilim da u svakoj ne banan drzavi bi se to vrlo lako zabranilo i svi bi mirni bili. dok ovakvu ultra desnicarstvo tinja negdje medu nama nikad necemo moci biti imalo kvalitetna nacija. ko sto je ispjevala jedn a od rjetkih istinksih muzickih velicina s nasih prostora: O nisu krivci primitivci sto su pokupili mast
korov nikne digod stigne, ma svaka njima cast

Krivi smo mi

Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili
nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili

Ma sta su znali djenerali i brkati majori
jedino da vicu: pali ali nisu najgori

Krivi smo mi

Ni svi ti silni infantilni sto su puske sanjali
ne, ne derane, krivi smo mi sto smo se sklanjali

Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo, dospeces i ti na rdjav glas
Putuj planeto, super smo se druzili
nama je lepo, taman kako smo zasluzili

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate

Krivi smo mi

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali
sori, matori, krivi smo mi koji smo cutali

Putuj Evropo i pos'lji nam malo peciva
nama je dobro, sreca jedna neizreciva
Putuj planeto, ovde se vrag priziva
nama je lepo, slika jedna neopisiva
i nogom u guzicu je korak naprijed
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

On je samo čovjek koji zna dobro prodat ono što raji treba.

18 godina
Assassin kaže...
Armor kaže...
dgigibao kaže...

Zbog čega to?

Znaci primitivni su svi oni koji ne vole thompsona! E bas zato ga ja ne slusam i ne volim!! Svi koji ga slusaju su kao veliki hrvati! Ja ne okrivljujem njega, nego masu koja ga slusa! On vjerojatno samo ide "trbuhom za kruhom"!

Upravo suprotno, ne velim da je neko primitivan nego je lik gore to rekel onima kaj ga slušaju.
Tvoj je post potpuno pogrešan, kako pravopisno, tako i ljudski.
Znaš onu ; "O ukusima se ne raspravlja".

Ponovno kažem, nije tema otvorena za takav razvoj situacije.
Ja bi da ljudi iznesu svoje stavove o Thompsonu, o njegovim postignućima, pjesmama i doprinosu Hrvatskoj.
Naravno, prihvaćaju se sva mišljenja ali ne na način vrijeđanja.
Ajde već jednom pamteno, molim lijepo!!!!

@Moderatori, dajte podržite temu jer nije besmislena, već neki postovi na njoj. Lijepo sam na početku zamolil da toga ne bude.
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Vrijeme kada je ovaj "pjevac" izronio je sasvim razumljivo, cijela zemlja je bila u ratnom stanju pa sam cak i sam znao preko usta prevaliti "Cavoglave". Sa svojom obitelji sam prosao poprilicno ruzne i strasne stvari u ratu 90tih, koje ne bih pozelio nikome.

Stanje u glavama stanovnika nase zemlje je bilo takvo kakvo je bilo. Bili smo revoltirani, zbunjeni i najvise od svega bjesni jer netko pokusava uci u nase domove na silu.

No danas je proslo puno godina od takvih dogadjanja i premda ih ne trebamo nikada zaboraviti/oprostiti, trebali bismo se okrenuti nekim drugim stvarima kao sto su integracija sa drugim ljudima, rasama i nacionalnostima a prije svega obrazovanju i poboljsanju zivotnog standara. Moj preveliki problem sa MPT-om je taj da on sam propagira rasnu i nacionalnu netrpeljivost na svojim koncertima/skupovima i bilo kakvim javnim istupima i tolerira ponasanje svoje "publike"...

Veoma zalosna stvar je to sto je vecina njegove publika "nabrijana" mladjarija kojoj se nisu niti jaja spustila dok je domovinski rat trajao, i ti isti klinci furaju kape sa ustaskim i fasistickim znakovljem propagiraju ksenofobiju. Da on barem osudi takvo ponasanje ili nesta slicno, rekao bih "evo ga covjek od karaktera, voli svoje ali ne napada tudje", no dogadja se ipak suprotno.

I za kraj pitanje, na kakvom je on ratistu bio kada ga nazivas borcem ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 15:28 (gi4ouR).
18 godina
neaktivan
devil kaže...

Krivi smo mi
 Nazalost... Moram se u potpunosti slozit s tobom.
Ali na kraju... opet ce doci neki novi klinci, a prava glazba ispunjena zivotom, a ne smrcu, mirom, a ne ratom, sjecanjima na lijepo,a ne ruzno, smijehom, a ne tisinom... ce zazivjeti ponovno!
Mi koji preziremo Thompsona se mozemo samo nadati da ce ti klinci doci sto prije...
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 15:42 (Assassin).
18 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Mi koji preziremo Thompsona se mozemo samo nadati da ce ti klinci doci sto prije...

Kad pomislis da ce te klince odgajati stovatelji lika i djela MPT-a onda cemo se nacekati :( 
18 godina
neaktivan
gi4ouR kaže...
Assassin kaže...

Kad pomislis da ce te klince odgajati stovatelji lika i djela MPT-a onda cemo se nacekati :( 
 da...
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Glupo mi je da se otvara tema u kojoj ne želiš čuti postove protiv MPTa?!

Onda si je moga nazvat MPT Fun Club!

AL kad je već tako moj doprinos je jedna njegova ljubavna pisma

POTONUT ĆĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUU! Šutim

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
18 godina
neaktivan
gi4ouR kaže...

Pero je jače od mačaSmijeh ako se dobro sjećam da je to Sheakspeare izjavio.

Ja mislim da Thompson je bio u vrijeme rata i ugnjetavanja ono što je nekim ljudima trebalo: pjesme koje veličaju nas i domovinu, a naravno vrijeđaju neprijatelja. Takve su stvari normalne, svatko ko je učio hrvatsku književnost zna za pjesme budnice i njihovo veličanje domovine i ljubavi prema domovini kada je bila na udaru mađarizacije, germanizacije i ostalih ugjetavaoca ( ne uspoređujem ga sada sa nekim od najvećih hrvatskih pjesnika, on je prema njima nitko i ništa). Ali sada to više nema smisla, rat je gotov i svi se pokušavamo normalizirati i pomiriti, a on nas vraća u rat i ružnu prošlost svojim govorom mržnje. On lijepo moli publiku da ne nosi takve znakove na koncert, zašto im jednostavno nije rekao da ne nose? Šta treba nekog moliti da ne nosi ono što je zabranjeno zakonom? Ma to su gluposti, ali on ne želi izgubiti dobri dio publike (i tu ga razumijem, jer na osnovu njih on zarađuje svoj kruh). Činjenica je da on nije rekao da je ustaša ili  nacionalist ili nešto treće, ali nije to ni prorekao. On se samo ogradio i izbjegava sukob.

Inače on ima meni neke lijepe pjesme koje volim ponekad poslušati, ali samo to. Niti ga slušam, niti ga mrzim, niti ga volim. Što se tiče nekih stvari treba čvrsto odlučiti i raskinuti sa prošlošću.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 16:04 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Glupo mi je da se otvara tema u kojoj ne želiš čuti postove protiv MPTa?!

Onda si je moga nazvat MPT Fun Club!

AL kad je već tako moj doprinos je jedna njegova ljubavna pisma

POTONUT ĆĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUU! Šutim

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! STRASNO!!!!!!! BAS SU KRASNI TAKO DOK PJEVAJU ZAJEDNO!!!! HAHAHAHAH!!!!!
17 godina
gi4ouR kaže...

Vrijeme kada je ovaj "pjevac" izronio je sasvim razumljivo, cijela zemlja je bila u ratnom stanju pa sam cak i sam znao preko usta prevaliti "Cavoglave". Sa svojom obitelji sam prosao poprilicno ruzne i strasne stvari u ratu 90tih, koje ne bih pozelio nikome.

Stanje u glavama stanovnika nase zemlje je bilo takvo kakvo je bilo. Bili smo revoltirani, zbunjeni i najvise od svega bjesni jer netko pokusava uci u nase domove na silu.

No danas je proslo puno godina od takvih dogadjanja i premda ih ne trebamo nikada zaboraviti/oprostiti, trebali bismo se okrenuti nekim drugim stvarima kao sto su integracija sa drugim ljudima, rasama i nacionalnostima a prije svega obrazovanju i poboljsanju zivotnog standara. Moj preveliki problem sa MPT-om je taj da on sam propagira rasnu i nacionalnu netrpeljivost na svojim koncertima/skupovima i bilo kakvim javnim istupima i tolerira ponasanje svoje "publike"...

Veoma zalosna stvar je to sto je vecina njegove publika "nabrijana" mladjarija kojoj se nisu niti jaja spustila dok je domovinski rat trajao, i ti isti klinci furaju kape sa ustaskim i fasistickim znakovljem propagiraju ksenofobiju. Da on barem osudi takvo ponasanje ili nesta slicno, rekao bih "evo ga covjek od karaktera, voli svoje ali ne napada tudje", no dogadja se ipak suprotno.

Potpisujem!!!!
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Slušam Thompsona od kad znam za sebe, prije svega zato što mislim da je među nekoliko kvalitetnijih , ako ne i najkvalitetniji hrvatski pjevač danas. Mislim da su ljudi koji veličaju nacizam , fašizam i ostale gluposti prije svega nepismena balavćad koja ne razlikuje dobro od lošeg, ispravno od pogrešnog i zato smatram da Thompsonu kao jednom domoljubu nije  trebalo da pjeva pjesmu kao što je ''Jasenovac i Gradiška Stara'', međutim ajde zahebo je stvar ... ko nije nikada ... ?

S druge strane, svim pjesmama koje su njegovih ruku dijelo iskreno se divim jer ne promiču ništa drugo osim ljubavi prema Bogu, Domovini ... neka neko kaže jednu negativnu riječ iz njegovih pjesama (gore navedenu pjesmu nije on napisao), jer ja je nisam čuo.

18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kaj mislite o čovjeku?

Ajde hrabro i pametno

Nažalost povijest se ponavlja. Malo stariji se mogu prisjetiti kakvi su bili ostrašćeni napadi tijekom '71.godine na pjevača Vicu Vukova i njegove pjesme. A poradi čega? U par pjesama se usudio spomenuti pridjev 'hrvatski'. Ako ne vjerujete pitajte svoje roditelje. Sve kao i sada, prozivanje po kojekakvim 'ozbiljnim' novinama, zabrane koncerata i slično. I što su napravili? Zabranili su ga komunisti i 20 godina se njegova pjesma nije smjela čuti, a on se pojaviti u medijima. A početkom '90-te godine kada je rehabilitiran masa skorojevića koja ga je napadala po medijima i tražila linč uvlačila mu se u dupe kako su eto morali po komandi to pisati i tako dalje. Sve maltene isto kao i danas za Thompsona.
Iako za vrijeme Domovinskog rata nisam previše mario za njegove pjesme, moram napomenuti da ovom grozomornom halabukom protiv čovjeka se uradila prava stvar. Masa ljudi ga je prihvatila i napravljeno je upravo suprotno od onog što su željeli medijski trovači hrvatskog prostora na čelu sa Ninom Pavićem i Europa Press Holdingom.

I zato ću uvijek više cijeniti i poštovati jednog Thompsona nego cijelu poziciju i opoziciju koja gleda samo svoju rit.
ja sam ujo, a ne po četnik
18 godina
Marko Perković- Thompson

Ispodprosječan glazbenik i dobar poslovni čovjek sumnjivog morala. Zatvorite temu.

Doć će Zoka da vas roka
18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Jbt, pa u Hrvatskoj, cim se netko ponosi tim sto je, odma ga napadaju...

Evo sad i gomila vas sere da je on komercijala...

Pa nastupo je besplatno na koncertu na kojem je bilo 100 000 ljudi...

Da je to netko organiziro, i naplatio ulaznicu 20kn....;)

Racunajte sami...

Thompson ne pjeva samo o ratu, on pjeva o ljepoti nase domovine...

Ako to ne kuzite, ko vam je kriv...

I postoji razlika izmedju nacionalizma i nacizma...

Sta su onda u Danskoj, lijepoj EU drzavi, svi zli ako 99% stanovnika drzi zastavu...

U Kanadi kad za dan drzavnosti svi izadju na ulice i slave, a u Hrvatskoj objesis zastavu, odma protesti antifasista i zidovske zajednice...

Smijesno...

Nacionalizam je patriotizam, domoljublje, kad mislis da je tvoja domovina najljepsa na svijetu i kad nema te drzave u kojoj bi se radje rodio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Slušam Thompsona od kad znam za sebe, prije svega zato što mislim da je među nekoliko kvalitetnijih , ako ne i najkvalitetniji hrvatski pjevač danas.

Mislim da su ljudi koji veličaju nacizam , fašizam i ostale gluposti prije svega nepismena balavćad

S druge strane, svim pjesmama koje su njegovih ruku dijelo iskreno se divim jer ne promiču ništa drugo osim ljubavi prema Bogu, Domovini ... neka neko kaže jednu negativnu riječ iz njegovih pjesama (gore navedenu pjesmu nije on napisao), jer ja je nisam čuo.

Kvalitetan izvođač? Kakav je to pojam? Ne zbog čovjeka već zbog termina koji si upotrijebio.
Kako možeš reći za neku glazbu da je kvalitetna a druga da nije? Osim nekih očitih primjera (da ne spominjem istočnjačke hitove), sve je drugo subjektivan ukus.

Nepismena Balavćad veliš? Nemoj krivo shvatiti, samo zapažam neke očite stvari :)

Vidim, diviš se ti njegovim pjesmama. Lijepo je od njega što promiče ljubav prema vjeri i domovini. IstinaBog, više je u Kanadi i Australiji nego u toj svojoj i našoj domovini ali tko će ga znat, jel?
Nema divljenju kraja, slažem se, pogotovo kad malo proučiš strukturu pjesama. Uzmeš riječi: "domovina, ljubav, Hrvatska, neprijatelj, tuga, osveta, pravda, nepravda" i malo ih začiniš s pridjevima i glagolima, i eto ti novog hita.
Možda je počeo pjevati zbog ponosa i rata (pjevao sam i ja kao klinac, pjevali smo svi njegove pjesme, ali to je bilo drugo vrijeme), ali danas pjeva zbog novca, i to je to. Nema tu neke duboke mudrosti.

Poštujem njegovu publiku, ali ih ne smatram previše intelektualnim osobama jer se obično s tvrdokornim obožavateljima dotičnoga ne može sjesti za kavu i normalno popričati. To me jedino smeta, a za njega...ma samo nek pjeva, bolje on nego narodnjaci, samo ga ne treba uzdizat u nebesa kao što neki rade. On je primarno showman, a onda pjevač.
17 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Smatram da većina Hrvata sluša Thompsona kao i narodnjake. Kad su pijani narodnjaci su im the best, kad su trijezni 'svi za dom spremni'...Mislim  da ga slušaju zbog toga, jer kad se sjete što je bilo u prošlosti, naravno preplave ih razni osjećaji i domoljubne pjesme ih napune mržnjom prema određenim osobama,narodima ni ne znam kaj sve ne. Osobno od domaćih pjesama i narodnjaka slušam  samo Thompsona, tak  da...Ali nije mi cilj mrziti nekoga, već su mi dobre njegove pjesme..Svatko sluša što hoće...

18 godina
neaktivan
Marko Perković- Thompson

Evo čitam šta pišete o MPT i mislim da ga previše napadaju. Prvo čovjek je (ako je) zasrao sa pjesmom Gradiška stara. Gore je jedan rekao kako nije bio na ratištu, ja znam ljude koji su bili s njim u ratu. Moram reći da ja osobno ne slušam Thompsona, ali nisam protiv njega. Neki mu spočitavaju kad kaže --za dom--, pa šta. Kao da je to nešto loše. Što su sve komunisti govorili pa to nitko ne spominje. Evo neki dan policija je privela nekog s ustaškom kapom, to je ok. Samo me muči bi li to napravili nekom s petokrakom na glavi. Evo sam Mesić kad spominje totalitarne režime uvijek spominje kako treba fašizam i ustaštvo zakonom zabraniti a komunizam kao malo navede ali opet nije to to. Zbog toga se i raspravlja o ovim temema toliko. Dok god se SVI totalitarni režimi ne izjednače rasprave neće stati. Evo ja sam slušao Elemental i TBF koji su govorili da se neće petljati u politiku kad oni na skupu SDP-a. Neki će reći da sam odlutao s teme ali sve se ovo vuče jedno za drugim. Ove režime ili izjednačiti ili zabraniti.

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
18 godina
devil kaže...
o tomsonu mislim iskreno sve najgore. ali s jedne s trane mu se i divim- covjek je shvatio da su ljudi ovce koje je lako vodit ako se slazete u mrznji. konkretno tu je mrznja prema narodu koji nas je, eto, napao jpred previse godina i vec 15 godina prakticki je to sve oza nas, a on to konstantno ozivljava. poticanje n mrznju, pjevanje ustaskih pjesama i javni poziv u napad kao i pozdrav/izjavu "za dom spremni" trebalo bi zakonom zabraniti. msilim da u svakoj ne banan drzavi bi se to vrlo lako zabranilo i svi bi mirni bili. dok ovakvu ultra desnicarstvo tinja negdje medu nama nikad necemo moci biti imalo kvalitetna nacija. ko sto je ispjevala jedn a od rjetkih istinksih muzickih velicina s nasih prostora: O nisu krivci primitivci sto su pokupili mast
korov nikne digod stigne, ma svaka njima cast

Krivi smo mi

Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili
nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili

Ma sta su znali djenerali i brkati majori
jedino da vicu: pali ali nisu najgori

Krivi smo mi

Ni svi ti silni infantilni sto su puske sanjali
ne, ne derane, krivi smo mi sto smo se sklanjali

Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo, dospeces i ti na rdjav glas
Putuj planeto, super smo se druzili
nama je lepo, taman kako smo zasluzili

Nisu krivci depresivci, lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate

Krivi smo mi

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali
sori, matori, krivi smo mi koji smo cutali

Putuj Evropo i pos'lji nam malo peciva
nama je dobro, sreca jedna neizreciva
Putuj planeto, ovde se vrag priziva
nama je lepo, slika jedna neopisiva
 Ajde reci mi kad je zadnji put pjevo ustasku pjesmu ili pjesmu koja poziva na mrznju? Ti si jooooj da ti ne kazem sta jer bi popio crni al recimo samo da nemas pojma jer ocitno ne slusas Thompsona pa jadan neznas...
Njegove pjesme su ljubavne kolko i od Tonija Cetinskog I Tose Proeskog, samo sta umjesto ljubavi prema nekoj drolji, on pjeva o ljubavi prema domovini.
I da slusam ja i Balasevica.
Takodjer, htjeo bi ispravit nekog koje gore reko da Thompson uopce nije veliki nacionalist i ustasa, mozda nije ustasa ali nacionalist je veliki.
Sto se tice ultradesnicarskih prica, prvo trebamo popravit sve ostalo u drzavi a onda pjevace, boli mene ***** da prostis ko sta pjeva kad je sve ostalo u *****.
Sto se tice argumenata da Thompson lose pjeva, stvarno ste jadni ljudi i ironicno je sto ste upravo vi ljudi puni mrznje prema jednom pjevacu. Njegov glas me jako podsijeca na Bebekov glas (Bijelo Dugme) pa ako Thompson lose pjeva, onda lose pjeva i pjevac najpoznatije rock grupe bivse Jugoslavije...
Jasenovac i Gradiska stara je bilo vrijeme rata i to ko mu jos zamjera (a da nije srbin il ima partizana u rodu) stvarno je primitivan.
Cak je i Mesic negdje za vrijeme rata drzao neki Fasisticki govor u Australiji meni se cini (sijecate se te afere?) a svi znamo da je Mesic jedan od najvecih antifasista u Hrvatskoj.
Da vi koji lose govorite o Thompsonu poslusate pjesmu il dve, shvatili bi da Thompson uopce vise ne pjeva o onom ratu i onom dobu vec o dolasku Hrvata na primjer i Kralju Zvonimiru, a ne o nekim Ustasama, partizanima il cetnicima koje vi uvijek odma vadite iz rukava kad neko spomene Thompsona.

Volio bih da to ljudi napokon shvate...
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice