U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 631.881
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.
evo već dugo nismo imali test RAM-a
po mogućnosti DDR2 i DDR3
i razlika u brzini između
te isplativost cijena-performanse
evo već dugo nismo imali test RAM-a
po mogućnosti DDR2 i DDR3
i razlika u brzini između
te isplativost cijena-performanse
izgleda da nas je navise za photoshop tutoriale, jos da oce prihvatit ideju bilo bi odlicno
Izrada USB programatora za cipove koje konstantno koristite u samogradnjama.
Izrada USB programatora za cipove koje konstantno koristite u samogradnjama.
Shema je relativno jednostavna, a taj mikrokontroler se provlaci kroz sve samogradnje...
I naravno da se programatori mogu kupiti. No mogu se kupiti i daljinski upravljaci za fotoaparate i ostalo, pa sto s tim?
Ja bih volio da na tri četri stranice razradu bios i detaljno ga objasne i dadu nam sve mogućnosti koje možemo raditi.
Isto bih volio da stave više recenzija za buduće hit igre.
Ja bih volio da na tri četri stranice razradu bios i detaljno ga objasne i dadu nam sve mogućnosti koje možemo raditi.
Isto bih volio da stave više recenzija za buduće hit igre.
Ja bi u novom BUGu želio vidjeti test procesora AMD x3 720 koji ima tri jezgre i moguće otključavanje četvrte . Želio bih vidjeti sve o tom procesoru i da ga usporede sa nekim Intelovim .
Ja bih želio pročitati nešto oko programa za backup browsera.
Koristio sam Mozbackup i OBX (FF i Opera) ali prilikom zadnje reinstalacije winsa
OBX nije vratio sve (konkretno, nije vratio notes, a ja lagano pop**dio)
Sad sam samo na FF i Mozbackup, mogu reć da je taj mali programćić (asocijacija na "igrice" ) odličan.....
(vratio mi je i ikone u booksima )
Valjda postoje nekakva riješenja i za IE, neznam....., ali želio bih čitati o takvim malim programima koji spašavaju stvari
a još su i free...... i ne samo za browsere, već i za ...za...za....
ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop

namami ih kolačima da ti dođu spojit
Recenzija LOTROa
o golim tetama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o golim tetama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uh, pa nema još Nokije N96 na tržištu, tek sam je prvi put u živo vidio na sajmu u Barceloni. I slikao se s njom u ruci... No, navodno će brzo, pa ćemo je u Bugu imati prvi, as usual...
Hmm, ne bi bilo loše napraviti usporedni test web browsera (Firefox, IE, Chrome, Opera, Safari) i zaključiti koji bi bio najbolji, ako me sjećanje služi takav test dugo nije bio.
Znate kaj bi bilo zanimljivo/dobro?
Ubacit svakih par brojeva (svakih 2-3 broja) zanimljivosti iz foruma.
Dovoljno je jedna stranica toga.
Cisto nešto kao izvod iz nekog threada,zanimljivosti,statistike,rasprave.. ma palo bi vam vec nešto na pamet
Super ideja.
O procesorima i adekvatnim hlađenjima.....
Znate kaj bi bilo zanimljivo/dobro?
Ubacit svakih par brojeva (svakih 2-3 broja) zanimljivosti iz foruma.
Dovoljno je jedna stranica toga.
Cisto nešto kao izvod iz nekog threada,zanimljivosti,statistike,rasprave.. ma palo bi vam vec nešto na pamet
koji programski tutorial...
@LUXX
Super ideja, podržavam!
Pa niko oz Bugove redakcije ne odgovara .
Pa niko oz Bugove redakcije ne odgovara .
Budući da će nam uskoro digitalni signal zamijeniti analogni, nebi bilo loše napraviti neki test dvb-t prijemnika za one koji nemaju plazmu ili lcd s ugrađenim dvb-t prijemnikom. Da li je dostatan najjeftiniji metabox-ov prijemnik ili treba pucati na nešto više?