Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 631.924
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
exe kaže...
Dragon wizard kaže...

U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.Izlanuo seNevinašceNamigiva

bugovci su to napravili prije...ima dosta,pa neko vrijeme su ljdi slali svi+oje uradke pa kad su vidjeli da se trud nenagrađuje...prestali.
 upravu si ja san im poslao svoj uredak ma da su bar poslali odgovor na meil pa makar i da nevaljaali nisu jer ih nije briga
a u nekim sljedećim brojevima bi mogli ubaciti i nešto golotinje za naše mlade pjetlove
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
giga kaže...
exe kaže...
Dragon wizard kaže...

U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.Izlanuo seNevinašceNamigiva

bugovci su to napravili prije...ima dosta,pa neko vrijeme su ljdi slali svi+oje uradke pa kad su vidjeli da se trud nenagrađuje...prestali.
 upravu si ja san im poslao svoj uredak ma da su bar poslali odgovor na meil pa makar i da nevaljaali nisu jer ih nije briga
a u nekim sljedećim brojevima bi mogli ubaciti i nešto golotinje za naše mlade pjetlove
 hehe,dobra,dobra,ja sam isto htio slati ali sam se predomislio,a moglo je biti super,pa mozda eventualno da se napravi neki natjecaj,ne samo modanja,nego i programiranja,web designa,uradak u flashu,ma svega,mozda cak i bugove naslovne strane ali...
17 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

evo već dugo nismo imali test RAM-a

po mogućnosti DDR2 i DDR3

i razlika u brzini između

te isplativost  cijena-performanse

Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

evo već dugo nismo imali test RAM-a

po mogućnosti DDR2 i DDR3

i razlika u brzini između

te isplativost  cijena-performanse

mislim da se tu nema nesto previse govorit o tome,đoeš u trgovinu,neznalica si,dobar dobar dan,trebam ramove samo da rade,200.300 kn ti zadovoljan,gotovo,uđeš u trgovinu i znaš šta tražiš,dobar dan,daj mi ocz,1000-1500 kn,hvala doviđenja,ma sta se tu ima testirat kada krajnjeg korisnika to nezanima.

16 godina
neaktivan

izgleda da nas je navise za photoshop tutoriale, jos da oce prihvatit ideju bilo bi odlicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izrada USB programatora za cipove koje konstantno koristite u samogradnjama. Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RaLe kaže...

Izrada USB programatora za cipove koje konstantno koristite u samogradnjama. Osmijeh

Mislim da to ima za kupiti negdje, ali ne znam gdje.
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
17 godina
neaktivan

Shema je relativno jednostavna, a taj mikrokontroler se provlaci kroz sve samogradnje...

I naravno da se programatori mogu kupiti. No mogu se kupiti i daljinski upravljaci za fotoaparate i ostalo, pa sto s tim? Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u

Ja bih volio da na tri četri stranice razradu bios i detaljno ga objasne i dadu nam sve mogućnosti koje možemo raditi.

Isto bih volio da stave više recenzija za buduće hit igre.

16 godina
UltimateRazor kaže...

Ja bih volio da na tri četri stranice razradu bios i detaljno ga objasne i dadu nam sve mogućnosti koje možemo raditi.

Isto bih volio da stave više recenzija za buduće hit igre.

E da... To bi bilo zbilja super .
emerik
16 godina

Ja bi u novom BUGu želio vidjeti test procesora AMD x3 720 koji ima tri jezgre i moguće otključavanje četvrte . Želio bih vidjeti sve o tom procesoru i da ga usporede sa nekim Intelovim . 

emerik
17 godina

Ja bih želio pročitati nešto oko programa za backup browsera.

Koristio sam Mozbackup i OBX (FF i Opera) ali prilikom zadnje reinstalacije winsa

OBX nije vratio sve (konkretno, nije vratio notes, a ja lagano pop**dio)

Sad sam samo na FF i Mozbackup, mogu reć da je taj mali programćić (asocijacija na "igrice" Belji se) odličan.....

(vratio mi je i ikone u booksima Smijeh)

Valjda postoje nekakva riješenja i za IE, neznam....., ali želio bih čitati o takvim malim programima koji spašavaju stvari

a još su i free...... i ne samo za browsere, već i za ...za...za....

What Would Biran Boitano Do?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
NeoN kaže...

ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop

Slažem se. Mislim da bi to dobro došlo nekima koji još ne znaju kako raditi u photoshopu.
 Imate na kioscima, informatičkim trgovinama i knjižarama knjižicu Adobe Photoshop ukratko sa skoro 200 stranica o Photoshopu. Najljepše je što ne morate imati više od 50 kn da bi ju kupili. Ako to budu opisivali u Bugu, više će Vas koštati a i samo će bezveze uzimati vrijeme Bugovim novinarima. IMHO.
Ja sam za to da nastavite sa usporednim testovima Firewallova i sigurnosnih programa i to jedan mjesec FWallovi, idući anti spyware.
Otkako se ADSL proširio Hrvatskom sve više ljudi ima problema sa sigurnošću njihovih računala, pa bi se mogli pozabaviti malo više ovom temom.
I don't belong
16 godina
neaktivan
ne0n kaže...
...
Otkako se ADSL proširio Hrvatskom sve više ljudi ima problema sa sigurnošću njihovih računala, pa bi se mogli pozabaviti malo više ovom temom.
 ehhh. u mom ga mjestu još uvijek nema. Plač Plač Plač
al rekao mi je prijatelj da se t-com stalno voza po mjestu pa izgleda da će nešt bit. ja nisam vidio pa ne znam, al nadam se... Neodlučan
17 godina
neaktivan

namami ih kolačima da ti dođu spojit

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
heh. već smo jednom pisali peticiju i za sad ništ. al nadam se da će urodit plodom uskoro...
16 godina
neaktivan

Recenzija LOTROa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

o golim tetama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
livadasb kaže...

o golim tetama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kupi Play Boy pa gledaj i citaj.
16 godina
neaktivan
drpetric kaže...

Uh, pa nema još Nokije N96 na tržištu, tek sam je prvi put u živo vidio na sajmu u Barceloni. I slikao se s njom u ruci... Izlanuo se No, navodno će brzo, pa ćemo je u Bugu imati prvi, as usual... Cool

Pa ja ju imam od 10 ili 11 mjeseca 2008
16 godina
neaktivan

Hmm, ne bi bilo loše napraviti usporedni test web browsera (Firefox, IE, Chrome, Opera, Safari) i zaključiti koji bi bio najbolji, ako me sjećanje služi takav test dugo nije bio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znate kaj bi bilo zanimljivo/dobro?

Ubacit svakih par brojeva (svakih 2-3 broja) zanimljivosti iz foruma.

Dovoljno je jedna stranica toga.

Cisto nešto kao izvod iz nekog threada,zanimljivosti,statistike,rasprave.. ma palo bi vam vec nešto na pamet

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Super ideja.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan

O procesorima i adekvatnim hlađenjima.....Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Znate kaj bi bilo zanimljivo/dobro?

Ubacit svakih par brojeva (svakih 2-3 broja) zanimljivosti iz foruma.

Dovoljno je jedna stranica toga.

Cisto nešto kao izvod iz nekog threada,zanimljivosti,statistike,rasprave.. ma palo bi vam vec nešto na pamet

Ovo je super ideja i ja sam da se to napravi po mogućnosti.
Area-51 m15x
17 godina
neaktivan

koji programski tutorial...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@LUXX

Super ideja, podržavam!

16 godina
neaktivan

Pa niko oz Bugove redakcije ne odgovara .

16 godina
rossoneros kaže...

Pa niko oz Bugove redakcije ne odgovara .

Pa ne moraju odgovarat, bitno je da prate kako je rekao Miro.

Ja nemam posebnih zelja sto bi volio citat, citam ono sto bugovci napisu.
17 godina
neaktivan

Budući da će nam uskoro digitalni signal zamijeniti analogni, nebi bilo loše napraviti neki test dvb-t prijemnika za one koji nemaju plazmu ili lcd s ugrađenim dvb-t prijemnikom. Da li je dostatan najjeftiniji metabox-ov prijemnik ili treba pucati na nešto više?

http://www.greensmoke.com/index
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 8:37 (PhantomLORD).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice