Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 631.851
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Ma uvijek se može naći mjesta za programiranje. Malo Pacala jer to rade u gimnazijama i malo C-a za nas iz tehničkih škola i za studente. Bilo bi dobro ako se tak nekaj bude radilo da se napravi posebno dio za nas srednjoškolce i posebno za studente da ne gledamo blijedo u te stranice, a evo doprinosim i ja tome ako netko čita ovo iz redakcije da se pokrene ovo u BUG-u.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

može malo reviewa phenoma II

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
c0x0x kaže...

Da. Ustvari dobra ideja! Volio bih čitati o procesorima: novi-stariji, budućnost, reviews itd.
Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
17 godina
neaktivan

Dogodovštine Bugovaca sa Brianom i njezinim prijateljicama :)

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Seky kaže...

Ma uvijek se može naći mjesta za programiranje. Malo Pacala jer to rade u gimnazijama i malo C-a za nas iz tehničkih škola i za studente. Bilo bi dobro ako se tak nekaj bude radilo da se napravi posebno dio za nas srednjoškolce i posebno za studente da ne gledamo blijedo u te stranice, a evo doprinosim i ja tome ako netko čita ovo iz redakcije da se pokrene ovo u BUG-u.

da, da taj mi C pakleno treba, tako da nije loša ideja

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
Makić kaže...
Seky kaže...

da, da taj mi C pakleno treba, tako da nije loša ideja

To je odlična ideja....
Kublach
17 godina
neaktivan

jbg. Nemogu ljudi maknuti reklame trebaju se i oni finacirati razumjem ja njih.Ali ova tema SAMOGRADANJA ne drzi vodu jer dosta ljudi nemogu doci do materijala potrebnih za njih a tutoriale za Photoshop ili C lako je izvesti...

17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

pII sa i7 i q9550 da vidimo kolko je sto brze i kakav je omjer cijene/performansi
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
zvons kaže...

ne bi bilo loše ubacit po photoshop tutorial u svaki bug,onako 1-2 stranice

svakako dobra ideja
17 godina
neaktivan

Ono što mi se sviđa u Enteru je "kako se radi.." i tako nešto bih htio u BUG-u. U Enteru bi mogle biti teme za početnike a u BUG-u teme za one koji malo više znaju, teme poput: Kako napraviti backup podataka s jednog diska na drugi (dva ista diska s istim particijama i povremeno uraditi kopiranje podataka sjednog na drugi disk za slučaj da jedan crkne drugi valjda odmah neće-triput mi se desila ista stvar da sve što sam držao na disku a on krepa, ovako bi spremao podatke na jedan disk i možda jednommjesečno napravio istu kopiju na drugom disku ali na način da program pozna koji su se podaci mijenjali i samo njih kopira ili što je izbrisano na prvom izbriše i na drugom disku...).

Kako sinhronizirati titl prema filmu, kako u photoshopu spojiti dvije slike, kako u frame (lijepi okvir) ubaciti sliku za izraditi kod fotografa, kako napraviti jednostavno slideshow od fotografija (poredati slike da program sam ubaci prijelaz između svake a ne da na par stotina slika moram sve ručno stavljati, pokoji tekst uz neku sliku i muzičku podlogu), kako napraviti image diska i vratiti natrag...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
c0x0x kaže...

pII sa i7 i q9550 da vidimo kolko je sto brze i kakav je omjer cijene/performansi
 Ja sam isto za ovo.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
neaktivan

malo više o linuxu

Jack was nimble, Jack was quick, but Jack still couldn't dodge Chuck Norris' roundhouse kick.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stiropor kaže...
zvons kaže...

svakako dobra ideja
 E to bi bilo dobro.Photoshop ima puno mogućnosti a nista nije prekomplicirano.da se malo 
to pojasni vjerujem da bi mnogima  pomoglo.
Only God will judge me tko je brži ili zec
16 godina
neaktivan
stiropor kaže...
zvons kaže...

svakako dobra ideja
 Slažem se, volio bih vidjeti više tutoriala u bugu, nešto tipa majstora za pet minuta ali ipak malo opširnije.
17 godina
neaktivan

Da to bi trebalo i vise onih odgovora za pomoc jer ono dosta pomaze.Ne samo tome kojije pitao nego svima...

ASUS P5Q Deluxe S775/-/INTEL Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 2xSLI BFG GeForce 9800 GT OC/-/22" LCD LG G.SKILL 6GB DDR2-1066/-/HDD 500 GB,WD5000 Precision SST-PS01B BLACK/-/ATX SilverStone SST-OP1200 1200W Logitech G15 Gaming keyboard/-/Logitech G5 Laser Mouse/-/Logitech X-540 5.1 Soundsystem
16 godina
neaktivan

Kad ste već napravili test antivirusa, bio bi red da nastavite sa testovima sigurnosnih programa, pa za idući mjesec predlažem test firewallova, a onaj tamo, test anti spyware alata. Može?

I don't belong
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recenzija  Vista Service Packa 2 Beta.

Link za Download.

http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-Vista-Service-Pack-2-Download-112640.html

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NeoN kaže...

ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop

Slažem se. Mislim da bi to dobro došlo nekima koji još ne znaju kako raditi u photoshopu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Nekad je u Bugu bio tutorijal za photoshop 5

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Volio bi da u bug-u obrade u nekoj  temi C programiranje

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da tutorijali za photoshop bi bili dobra stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 0:03 (D3xt3r).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne samo za PS, zasto nebi bio i za programiranje, stvari kao Visual Basic i tako to...

samo vi vozite radioaktivne dizele...izazivajte neduznoj djeci rak pluca, pa cak i svojoj...DIZEL REVOLUTION!
16 godina
neaktivan

Volio bih vidjeti jedan usporedni test operacijskih sustava.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pošto gotovo uvijek testirate samo procesore od istog proizvođača ( Intela i AMD-a ) volio bih vidjeti test Intel - AMD i po mogućnosti da budu otprilike iz istog cjenovnog ranga . 

emerik
16 godina
neaktivan

Test bitTorrent program, koji je najbolji i ima

največu brzinu na nekom javnom trackeru.

Koja pila? Naravno,motorka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.Izlanuo seNevinašceNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To smo rekli par puta,ali niko ništa.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan

Test Firewalla,bez antivirusa.

Koja pila? Naravno,motorka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.Izlanuo seNevinašceNamigiva

bugovci su to napravili prije...ima dosta,pa neko vrijeme su ljdi slali svi+oje uradke pa kad su vidjeli da se trud nenagrađuje...prestali.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice