Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 631.897
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Volio bih vidjeti jednu kolumnu o algoritmima, naprimjer jedan mjesec CRC32, drugi Base64, MinMax, BST, RedBlack tree, Hash algortmi....

Programko http://programko.bloger.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih volio vidjet da nesto i fakat stave u BUG...xD

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih volio da u Bugu ima više šaljivih i duhovitih komentara, ako im nije teško, a znam da nije, jer svi koji se bave računalima prije ili kasnije postanu malo uvrnuti (ja jesam, bez uvrede tvorcima Buga NevinašceOsmijeh).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Kaj to bezveze ,  kaj niko ne razme , ak očeš programirat kupi Mrežu .

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 18:22 (emerik).
16 godina
neaktivan
Intel Skultrail kaže...

O procesorima i adekvatnim hlađenjima.....Izlanuo se

slazem se...
ja mislim da bi trebali napraviti temu o cpu hladnjacima i sl.,mislim da nas ovdje ima vecina koja bi htjela jos malo mhz izvuci iz svojih procesora a da su pritom ohladjeni kako spada
17 godina
neaktivan

Ako postovani i uvazeni gospodin i kolega gamer Goran Racic ne napise apsolutno nista o fenomenalnoj igri Braid koja je od nedavno dostupna i za PC ja cu se onda s pravom jako zamisliti o mogucnostima istoimenog da prepozna dobre, potentne i kvalitetne naslove, vrijedne sveopceg igranja dok ne ispadnu oci! Pozdrav cijeloj redakciji!

Braid Braid
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 20:25 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo bi dobro ak se bude radila ova tema za procove i hlađenja da nebudu samo dvojezgreni procovi i Q6600. Malo više o četverojezgrenim nebi štetilo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O case moddingu Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

Kaj ti tu ima objasniti?Napraviš si kak oćeš.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

Alati, boje... ti sigurno znas koje boje treba upotrebljavati,akrilne, sinteticke...koliko slojeva temeljne a koliko laka? koje gradacije brusnog papira....
16 godina
neaktivan

qbasic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve o povijestí.....lenovo compova..
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
neaktivan

Članak u kojem se današnjoj BUG mlađariji prezentiraju sve blagodati izlazaka i upoznavanja osoba suprotnog spola..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Povijest različitih operativnih sustava npr. jedan OS po broju.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Članak u kojem se današnjoj BUG mlađariji prezentiraju sve blagodati izlazaka i upoznavanja osoba suprotnog spola..

lol ?CEGA?

Smijeh

neku samogradju, npr nesto sa ledicama i to
16 godina
krle kaže...
emerik kaže...
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

Alati, boje... ti sigurno znas koje boje treba upotrebljavati,akrilne, sinteticke...koliko slojeva temeljne a koliko laka? koje gradacije brusnog papira....
 Ne jer me to ne zanima.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
krle kaže...
emerik kaže...
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

Ne jer me to ne zanima.
  Pa nemoj onda srat po njegovoj ideji!!
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
neaktivan

ja bi o napajanjima hahaha

Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

i jabi isto ;)
mogli bi recimo sredit neko kuciste i napisat sve o tome(neonke,cable managment...)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

Nabava harvera u inozemstvu, neka uzmu uzorak od npr. 3,4 procesora, grafickih kartica, maticnih, napajanja, ugl. svega

pa usporede cijene po online ducanima u europi i sire, i da objasne, kako to sve ide s narucivanjem, znaci: dodatni troskovi

pdv, postarina,... kako to onda ide s garancijom, uglavnom volio bi znati koliko se isplati narucivati iz inozemstva

Mislim da bi ovo bila vrlo, vrlo zanimljiva tema...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 15:39 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
nick kaže...
emerik kaže...
krle kaže...
emerik kaže...
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

Ne jer me to ne zanima.
  Pa nemoj onda srat po njegovoj ideji!!
16 godina
neaktivan

Ja bih volio opet čitat o programiranju nešto!

Da u svakom broju (koliko je to moguće), nastavite ili detaljnije obradite pojedini alat/područje. Ovo iz broja 197 je bilo odlično složeno.

The power of dreams!

0 0 hvala 0
16 godina
M_PiR kaže...

Ja bih volio opet čitat o programiranju nešto!

Da u svakom broju (koliko je to moguće), nastavite ili detaljnije obradite pojedini alat/područje. Ovo iz broja 197 je bilo odlično složeno.

Slažem se,neka daju više o time kako raditi u nekim programima,nego kako promijeniti matičnu,ko da je to atomska fizika...lol!
16 godina
neaktivan
benko kaže...
krle kaže...

O case moddingu Namigiva

i jabi isto ;)
mogli bi recimo sredit neko kuciste i napisat sve o tome(neonke,cable managment...)
  Ja isto o case moddingu i o napajanjima.
17 godina
neaktivan

Kada ce test grafickih tableta?

Kada ce recenzija Photoshopa CS4 (ili je vec bila?)

Cita li itko iz redakcije ovaj thread?

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Lazarus Long kaže...

- tu i tamo
 - bila je već
 - čita
17 godina
neaktivan

O Razer Mambi.

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Lazarus Long kaže...

- tu i tamo
 - bila je već
 - čita
 u kojem broju? ako zna netko ovako napamet
EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
16 godina
neaktivan

Mislim da je u ovom zadnjem ima nešto o obradi fotografija nisam čitao.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja samo gledam slike,pa po mome čim više sliki.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice