Volio bih vidjeti jednu kolumnu o algoritmima, naprimjer jedan mjesec CRC32, drugi Base64, MinMax, BST, RedBlack tree, Hash algortmi....
Volio bih vidjeti jednu kolumnu o algoritmima, naprimjer jedan mjesec CRC32, drugi Base64, MinMax, BST, RedBlack tree, Hash algortmi....
Ja bih volio vidjet da nesto i fakat stave u BUG...xD
Ja bih volio da u Bugu ima više šaljivih i duhovitih komentara, ako im nije teško, a znam da nije, jer svi koji se bave računalima prije ili kasnije postanu malo uvrnuti (ja jesam, bez uvrede tvorcima Buga ).
Kaj to bezveze , kaj niko ne razme , ak očeš programirat kupi Mrežu .
O procesorima i adekvatnim hlađenjima.....
Ako postovani i uvazeni gospodin i kolega gamer Goran Racic ne napise apsolutno nista o fenomenalnoj igri Braid koja je od nedavno dostupna i za PC ja cu se onda s pravom jako zamisliti o mogucnostima istoimenog da prepozna dobre, potentne i kvalitetne naslove, vrijedne sveopceg igranja dok ne ispadnu oci! Pozdrav cijeloj redakciji!
Bilo bi dobro ak se bude radila ova tema za procove i hlađenja da nebudu samo dvojezgreni procovi i Q6600. Malo više o četverojezgrenim nebi štetilo.
O case moddingu
O case moddingu
O case moddingu
qbasic
Članak u kojem se današnjoj BUG mlađariji prezentiraju sve blagodati izlazaka i upoznavanja osoba suprotnog spola..
Povijest različitih operativnih sustava npr. jedan OS po broju.
Članak u kojem se današnjoj BUG mlađariji prezentiraju sve blagodati izlazaka i upoznavanja osoba suprotnog spola..
O case moddingu
O case moddingu
ja bi o napajanjima hahaha
O case moddingu
Nabava harvera u inozemstvu, neka uzmu uzorak od npr. 3,4 procesora, grafickih kartica, maticnih, napajanja, ugl. svega
pa usporede cijene po online ducanima u europi i sire, i da objasne, kako to sve ide s narucivanjem, znaci: dodatni troskovi
pdv, postarina,... kako to onda ide s garancijom, uglavnom volio bi znati koliko se isplati narucivati iz inozemstva
Mislim da bi ovo bila vrlo, vrlo zanimljiva tema...
O case moddingu
Ja bih volio opet čitat o programiranju nešto!
Da u svakom broju (koliko je to moguće), nastavite ili detaljnije obradite pojedini alat/područje. Ovo iz broja 197 je bilo odlično složeno.
Ja bih volio opet čitat o programiranju nešto!
Da u svakom broju (koliko je to moguće), nastavite ili detaljnije obradite pojedini alat/područje. Ovo iz broja 197 je bilo odlično složeno.
O case moddingu
Kada ce test grafickih tableta?
Kada ce recenzija Photoshopa CS4 (ili je vec bila?)
Cita li itko iz redakcije ovaj thread?
O Razer Mambi.
Mislim da je u ovom zadnjem ima nešto o obradi fotografija nisam čitao.
Ja samo gledam slike,pa po mome čim više sliki.