Znaci ja i frend smo skupili nekakvih 10000kn i htjeli bi si uzet neki auto koji bi slagali, nabrijavali i igrali se oko njega dok ne polozimo vozacki. Sad mene zanima koji bi auto bio najzahvalniji za tako nesto(dostupnost dijelova, kvaliteta...), mi smo mislili neki manji tipa peugeot 206 ili nesto slicno. Da cujem vase prijedloge!
Koji auto za zezanciju i slaganje
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.778
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
golf duja
golf duja
Kakav je on sto se dijelova tice posto je ipak malo stariji?
Tako je, golf II tako da budeš ljakse do kraja, naravno ne zaboravi na pripadajuće tozla i izbaciti ruku kroz prozor dok ubijaš druge ljude smradom pokvarenog dizela
golf duja
Kakav je on sto se dijelova tice posto je ipak malo stariji?
Do 10 000 nema boljeg.. a djelova imaš u svakom kutu :) doslovno
Do 10 000 nema boljeg.. a djelova imaš u svakom kutu :) doslovno
A kaj mislite o fici? Frend me jako nagovara na to a meni nikako da sjedne
Prvi auto koji sam vozio u životu je bio fićo. Frend je imao 16 ja 14. Kupili smo ga za 100kn. Vozili i razbijali i kasnije uvalili likovima za 300kn. Neprocjenjivo
Mijenjanje brzina nogom, guranje uz brdo kad svi celindri ne rade. Ručni gas, izlazak iz auta i guranje. Ufff..to su uspomene
Znaci ja i frend smo skupili nekakvih 10000kn i htjeli bi si uzet neki auto koji bi slagali, nabrijavali i igrali se oko njega dok ne polozimo vozacki. Sad mene zanima koji bi auto bio najzahvalniji za tako nesto(dostupnost dijelova, kvaliteta...), mi smo mislili neki manji tipa peugeot 206 ili nesto slicno. Da cujem vase prijedloge!
Šta god radili, nemojte ga kasnije voziti.
Uvijek su najgori oni koji voze nabrijane.
Nije auto ako nije "dvica" hehe
Tako je, golf II tako da budeš ljakse do kraja, naravno ne zaboravi na pripadajuće tozla i izbaciti ruku kroz prozor dok ubijaš druge ljude smradom pokvarenog dizela
Zašto bi bio seljak ako uzme duju? Na stranu kaj većina nažalost radi pi.darije od tog auta i malo ima onih koji su dobro složeni (barem kod nas), ali ako se dečku da slagat i učit nek uživa, dijelova ko u priči što novih što rabljenih, jednostavan za radit.
Još ako ga složi da dobro izgleda..
Uzmeš si neki stariji auto kao npr Golf II i ostat će ti još novca i laganini se zezajte oko njega,to što vam ostane novca ulažite polako u njega i da vidiš,no najpametnija ideja ti je sačuvat taj novac za polaganje,pa kad položiš onda slaži,kupuj,prodaj,radi što hoćeš do mile volje,bolje je 1 dat 10.000kn za vozačku nego 10-15.000kn za kaznu i još dobiješ zabranu polaganja.
Nekakav Fiat Uno maybe?
Ili stari Renault clio (kockica)...?
Uzmi si Golfa 2 .Stavi proširene čeličare (1000 kn ) + opruge (800kn) i ispolirate te ga ili prebojite nanovo i imate neki cool autić za vozat se :)
Ako je za gušt i slaganje, onda definitivno Golf 2, stari Civic ili BMW E30 (kockica). Dijelova sigurno ima ko u priči.
Meni se osobno najviše sviđaju Japanci iz 90-ih sa onim pop-up svijetlima. Nešto tipa Mazda 323F ili Celica, ali mislim da to traži više ulaganja.
Definitivno Golf 2,dijelova kao u priči. A sve u svemu,kasnije možeš staviti VR6 motor,puni pogodak.