Koji auto za zezanciju i slaganje

poruka: 16
|
čitano: 4.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znaci ja i frend smo skupili nekakvih 10000kn i htjeli bi si uzet neki auto koji bi slagali, nabrijavali i igrali se oko njega dok ne polozimo vozacki. Sad mene zanima koji bi auto bio najzahvalniji za tako nesto(dostupnost dijelova, kvaliteta...), mi smo mislili neki manji tipa peugeot 206 ili nesto slicno. Da cujem vase prijedloge!

14 godina
neaktivan

golf duja

14 godina
Re: Koji auto za zezanciju i slaganje
DuMe kaže...

golf duja

Kakav je on sto se dijelova tice posto je ipak malo stariji?

15 godina
odjavljen

Tako je, golf II tako da budeš ljakse do kraja, naravno ne zaboravi na pripadajuće tozla i izbaciti ruku kroz prozor dok ubijaš druge ljude smradom pokvarenog dizela

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
DuMe kaže...

golf duja

Kakav je on sto se dijelova tice posto je ipak malo stariji?

Do 10 000 nema boljeg.. a djelova imaš u svakom kutu :) doslovno

15 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Do 10 000 nema boljeg.. a djelova imaš u svakom kutu :) doslovno

{#}

Svi smo mi Mentalist.
14 godina

A kaj mislite o fici? {#} Frend me jako nagovara na to a meni nikako da sjedne {#}

16 godina

Prvi auto koji sam vozio u životu je bio fićo. Frend je imao 16 ja 14. Kupili smo ga za 100kn. Vozili i razbijali i kasnije uvalili likovima za 300kn. Neprocjenjivo{#}

Mijenjanje brzina nogom, guranje uz brdo kad svi celindri ne rade. Ručni gas, izlazak iz auta i guranje. Ufff..to su uspomene{#}

13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Znaci ja i frend smo skupili nekakvih 10000kn i htjeli bi si uzet neki auto koji bi slagali, nabrijavali i igrali se oko njega dok ne polozimo vozacki. Sad mene zanima koji bi auto bio najzahvalniji za tako nesto(dostupnost dijelova, kvaliteta...), mi smo mislili neki manji tipa peugeot 206 ili nesto slicno. Da cujem vase prijedloge!

Šta god radili, nemojte ga kasnije voziti.

Uvijek su najgori oni koji voze nabrijane.

12 godina
neaktivan

Nije auto ako nije "dvica" hehe {#}

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Tako je, golf II tako da budeš ljakse do kraja, naravno ne zaboravi na pripadajuće tozla i izbaciti ruku kroz prozor dok ubijaš druge ljude smradom pokvarenog dizela

Zašto bi bio seljak ako uzme duju? Na stranu kaj većina nažalost radi pi.darije od tog auta i malo ima onih koji su dobro složeni (barem kod nas), ali ako se dečku da slagat i učit nek uživa, dijelova ko u priči što novih što rabljenih, jednostavan za radit.

Još ako ga složi da dobro izgleda..

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 0:14 (veki22).
14 godina

Uzmeš si neki stariji auto kao npr Golf II i ostat će ti još novca i laganini se zezajte oko njega,to što vam ostane novca ulažite polako u njega i da vidiš,no najpametnija ideja ti je sačuvat taj novac za polaganje,pa kad položiš onda slaži,kupuj,prodaj,radi što hoćeš do mile volje,bolje je 1 dat 10.000kn za vozačku nego 10-15.000kn za kaznu i još dobiješ zabranu polaganja.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan

Nekakav Fiat Uno maybe?

Ili stari Renault clio (kockica)...?

Something witty.
13 godina

Uzmi si Golfa 2 .Stavi proširene čeličare (1000 kn ) + opruge (800kn) i ispolirate te ga ili prebojite nanovo i imate neki cool autić za vozat se :)

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
15 godina

Ako je za gušt i slaganje, onda definitivno Golf 2, stari Civic ili BMW E30 (kockica). Dijelova sigurno ima ko u priči.

Meni se osobno najviše sviđaju Japanci iz 90-ih sa onim pop-up svijetlima. Nešto tipa Mazda 323F ili Celica, ali mislim da to traži više ulaganja.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
15 godina
neaktivan

Definitivno Golf 2,dijelova kao u priči. A sve u svemu,kasnije možeš staviti VR6 motor,puni pogodak. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice