Koji softver koristite za glazbu?

poruka: 4
|
čitano: 1.233
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koji softver koristite za rad sa glazbom? Slusanje, uredjivanje, kolekcioniranje..stavite link na program koji koristite, i zasto ga koristite ako zelite.

Molim vas samo bez prepucavanja sta je bolje i zasto je bolje. Stavite sta vi koristite i to je to..

Player: Foobar2000 

Tagiranje: MP3tag 

Omoti albuma: All Cd Covers 

Ostalo: Cool Edit pro 2.0 

DJ: Traktor Dj Studio

MP3 enkoder: LAME

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 17:43 (Dragon23288).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji softver koristite za glazbu?
Winamp, već jako dugo vremena... Probao sam ih puno, WMP, Aimp, Jaangle, Spotify i nijedan nije imao ono što meni treba (brz i jednostavan library).

Prije par dana sam probao i Foobar2000 (čitao sam temu na forumu, jako puno pohvala na njegov račun), potrošio par sati na njegovo podešavanje, i nikako nisam mogao složiti kako sam htio (a nisam noob, bar ne za softver).

Previše je to posla za tako jednostavnu stvar... Ostajem na Winampu, njegov library mi je bolji od bilo kojeg drugog.
16 godina

Bs Player ili VLC player.

Bs Player =  Odličan player za glazbu , jednostavan library , brz , također možeš gledat i filmove na njemu.

VLC player = Player koji podržava skoro sve formate muzike, ama baš sve možeš pokrenit s njim , sve tipove fajlova , a imaš i ugrađene codec packove tako da nemoraš svaki čas skidat novu codece. {#}

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 18:00 (jukiii).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ovakvih tema tu ima 100
Mislim da je ova nepotrebna

http://www.soundstream.com/

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: