U KMplayeru mi se nepravilno prikazuje titl.Sreže mi titl na pola i pokaže samo gornju poluvicu (pogledaj sliku).
Kak mogu staviti titl ispod filma, a da mi titl ne sreže na pola.Film je s DVD, titl u srt formatu, prikažem ga pomoću KMplayera.
U KMplayeru mi se nepravilno prikazuje titl.Sreže mi titl na pola i pokaže samo gornju poluvicu (pogledaj sliku).
Kak mogu staviti titl ispod filma, a da mi titl ne sreže na pola.Film je s DVD, titl u srt formatu, prikažem ga pomoću KMplayera.
Probaj podignuti titlove, jer koliko vidim u nijansama, tu gdje je titl odrezan, tu je i rub filma (ak sam dobro shvatio) pa ga valjda zato reže
edit: sry, sad vidim da želiš ispod filma imati titlove
Probaj podignuti titlove, jer koliko vidim u nijansama, tu gdje je titl odrezan, tu je i rub filma (ak sam dobro shvatio) pa ga valjda zato reže
edit: sry, sad vidim da želiš ispod filma imati titlove
-možda treba smanjiti font ili drugi font-type/bold... jer nisu svi fontivi istih dimenzija, pa onda možda stane.
-možda treba smanjiti font ili drugi font-type/bold... jer nisu svi fontivi istih dimenzija, pa onda možda stane.
Meni se na KMPlayeru aspect ratio smrdo zj. kad odem u manji ekran bude normalno a kad odem u veliki bude slika ko u malom?! Molim POMOĆ!!!!
meni su na MPC plairu ja gledam 1 puta film titlovi uredu bijeli a 2 put gledam titlovi prozirni ali nije tako kod svakih filmova
Start -> Programs -> The Kmplayer -> Kmplayer setup wizard -> user define setting -> next
i sad tu kad dodes do titlova ( ne znam tocno koji je to korak ) odaberi koji ti se prikaz svida.
Pozdrav svima.Zna li možda itko kako da KMP koristi MPC -STANDALONE FILTERS za prikazivanje bluray videa?
E ljudi ja koristim ovaj KMplayer i na svakom fimu mi se prikazuju kocike.
Znaci kao da je film pixeliziran.I onda moram udaljiti sliku da se ne bi to
vidjelo.Da li postoji neki nacin da se to makne?
probaj desni klik
pa subtitles - draw to overlay surface