Dupli prevod nakon konvertovanja filma?

poruka: 6
|
čitano: 4.683
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Skinuo sam film Desant Na Drvar i bio je u .mkv formatu ja sam sa format factory prebacio ga u .avi format.U mkv formatu radi prevod normalno dok u avi radi ovako :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 10:19 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
15 godina

To je zato jer su titlovi zalipljeni na film, bar mi se tako čini sa slike.

Dok gledaš taj film isključi u GOM playeru (ili nekom drugom ovisi di gledaš) prikaz titlova i tribalo bi bit ok.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo pustim isti prevod  u mkv i nema duplog prevoda samo jedan a kad iskljucim nema uopste u mkv.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo iskljucio sam prevode i izgleda da si bio upravu kad si rekao da je zalijepljen neki prevod al kako da ga odlijepim  i da stavim ovaj svoj ?

0 0 hvala 0
15 godina

Kad si skinia film nije na sebi ima nikakav prijevod nego je bia čisti MKV, vjerojatno si prilkom konvertiranja u AVI sa format factory stavia i titlove, tako da sam AVI ima titlove već u filmu, tako da ne tribaju dodatni titlovi.

Pusti AVI ali bez titlova, znači bez dodatne datoteke sa titlovima (.sub ili .srt)

EDIT:

Treba bi ponovo konvertirat iz tog MKV u AVI, samo isključit u Format Factory dodavanje titlova.

http://about.me/antesirkovic
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 10:26 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dupli prevod nakon konvertovanja filma?
sirka666 kaže...

Kad si skinia film nije na sebi ima nikakav prijevod nego je bia čisti MKV, vjerojatno si prilkom konvertiranja u AVI sa format factory stavia i titlove, tako da sam AVI ima titlove već u filmu, tako da ne tribaju dodatni titlovi.

Pusti AVI ali bez titlova, znači bez dodatne datoteke sa titlovima (.sub ili .srt)

EDIT:

Treba bi ponovo konvertirat iz tog MKV u AVI, samo isključit u Format Factory dodavanje titlova.

Okej pokusacu pa javim.

Gdje u opcijama da nadjem to da netreba prevod.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 11:32 (Intelovac123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice