..
da unesem novi key,pa me zanima sto mi je dalje cinit i kako to mogu rijesit,jer sam inace htio te svoje org windowse,jer su bolje zasticeni od ovih,pom.
-kupljena licenca (key) je za jedan PC, jednokratno. Samo na tom PCu možeš ponoviti uz predpostavku da nisi instalirao na drugi PC.
-svi win su original, key-aktivacija je ono što misliš pod origigi..
-možeš nazvati MS-cro 0800300300.. i možda prođe tvoja priča.
kupio sam orginal windows home prem,s tim istim racunalom platio sam ih 900kn. ima dvd s markicom na kojem je key,i bio sam ih instalirao na tom racunalu. sto ga imam dan danas,
radili su normalno,pa sam poslje se raspitao o windowsima pa sam si instalirao tu ultimate verziju,kao jaca je od hom prem.pa sam onda htio prodat te windowse,
pa sam se raspitao pa su mi rekli to sto si mi ti objasnio,da vrijede samo za to racunalo,na koje sam ih ativirao.medutim nako dosta dugo koristenja ultimate verzije,sam se odlucio na nju vratit
iz razloga sto je orginal,i bolje je zasticenija s updatima.medutim kad sam, ih ponovo vratio instalirao upisao broj s markice,nije mi prihvatio,nego trazio unesi novi key,to nije nikakva prica nego istina,znaci
pitam kaj mi je cinit,i zbog cega je to tak,a sve sam to kupio 2009g.
nakon kaj pobrisem obje da mi se bude ono unallocate sta nebi trebalo napravit nove jedna da se windows stavi a druga sistemska, bar je tak objasnjeno
-točno kako sam napisao, sam install će automatski obaviti ostalo, ili ako želiš (i znaš) tad možeš ručno odrediti particije.