Teška nesreća u Splitu. Teslom usmrtio prolaznicu
I onda pričaju o autonomnoj vožnji...dok auto ne bude dovoljno mudar da odbije poslušnost kretenskom vozaču...imamo teroriste na cesti
I onda pričaju o autonomnoj vožnji...dok auto ne bude dovoljno mudar da odbije poslušnost kretenskom vozaču...imamo teroriste na cesti
Pa piše da je vozac izletio s ceste i pokupio pjesakinju, kakva isusova autonomna voznja gdje po nogostupu?
Sve je rastureno jedno 20m znaci da je vjerovatno divljao s autom ili je vozacu nesto bilo sto ne pise u clanku!
Zar stvarno mislis da je ovdje problem u autonomnoj voznji ? Da li vidis kak auto izgleda ?
Edit: navodno neki izracunali cca 170-180kmh je presel kroz raskrizje, sa 120-130 se lansirao na bubamaru i doslovno preletio ogradu i tu je pogodio zenu...ovo je za cisti dozivotni zatvor
Jedna Tesla na 100 BMW smrti...niti je problem u Tesli niti u BMW nego u nedojebanim budalama iza volana.
Jedna Tesla na 100 BMW smrti...niti je problem u Tesli niti u BMW nego u nedojebanim budalama iza volana.
Polako, kad Tesla bude popularan kod lokalnih šerifa poput BMW popravit ce i oni taj brojInace na odlicnom su putu jer su po negativnoj popularnosti odma iza BMW vozaca!
Po Splitu inače ljudi voze bahato i opasno. Ekipa uredno motorima pretiče/zaobilazi sa desne strane. Zaobilaze crveno svjetlo preko pješačkog od drugog smjera jer zašto bi on čeka 20 sekundi crveno. Nema faking šanse da ti netko stane na pješačkom. Ako staneš na pješačkom na cesti gdje su dvije trake, onda te debili pretiču sa lijeve strane jer... eto...
Kažnjavati strože, kamerama pokriti svaki milimetar ulica i derati kazne bez milosti, a recidivistima auto/motor u prešu ili još bolje, donirati ga HGSS-u/bolnici/vatrogascima/policiji i ostalim civilnim službama.
Prekjučer mene i kći skoro pokupila neka kučka jer je njoj priša skrenit desno, iako nas 10 prelazi cestu na zeleno. Žaj mi je samo šta joj se nogon nisan potpisa na vrata. Ovim debilima šta ne staju na pješački uredno iskoračin na cestu, stanen i gledan ih u facu dok oni panično koče. Ono, vidiš me na pješačkom, stani yebi mater. Ako ja kao vozač mogu stat svakom pješaku (pogotovo djeci koja su nesigurna kod prelaska i kojima još dodatno pokažem da sam ih vidio i da mogu preći), možeš i ti...
Nije više ni nepoznato tko je vozač i tko je suvozač. Lako se iskopa.
Neki lokalni kreteni, sinovi lokalnih "poduzetnika". Nedojebani idioti neostavereni u životu jer se za ništa nisu morali potruditi.
Nažalost znamo kako će proći (Banožić).
Nema tog zakona, institucije koja bi mene zadržala da se ne dočepam ovog govneta.
Da' Bog da trunio u mizeriji svog postojanja, ali neće...
Iako Tesla nije poznata po kvalitetnim materijalima, bokte felge su pukle od siline udarca.
Taj bez 150 nije vozio da ga yebeš.
150km/h po "centru" pa to baš zvuči kao Splitski mentalitet. Čudi me da je onaj mad max sa Temu-a iz Splita još živ.
Nije više ni nepoznato tko je vozač i tko je suvozač. Lako se iskopa.
Neki lokalni kreteni, sinovi lokalnih "poduzetnika". Nedojebani idioti neostavereni u životu jer se za ništa nisu morali potruditi.
Nažalost znamo kako će proći (Banožić).
Nema tog zakona, institucije koja bi mene zadržala da se ne dočepam ovog govneta.
Da' Bog da trunio u mizeriji svog postojanja, ali neće...
Iako Tesla nije poznata po kvalitetnim materijalima, bokte felge su pukle od siline udarca.
Taj bez 150 nije vozio da ga yebeš.
Sinovi debila, nikakvih poduzetnika.... Meni je smijesnije od ovoga svega sto se jos uvijek ne zna tko je vozio... samim time što ne žele priznat, svaki dan dok ne priznaju bi im davao godinu dana zatvora više obojici....
Navodno se celer zaustavio na 170kmh, a i te tesle imaju kao crnu kutiju pa se točno može vidit koliko je vozio prije udarca.
Policije u Splitu N E M A na vidiku, samo budu navečer vikendom i zaustave par auta reda radi i naplate par kazni. Žalosno, ni dronovi ni kamere neće pomoći nama ko šta se priča... samo u zatvor i po dzepu.
Dino Klarić, 33, sin građevinara. Tako kažu. Nisam siguran jel istina.
Zna se tko je vozio, već u komentarima i na članku i po fejsu. Dino K. vozio i neki Deni B. kao suvozač. Ovaj drugi je recidivist.
Debilna lakrdija od države.
Zna se tko je vozio, već u komentarima i na članku i po fejsu. Dino K. vozio i neki Deni B. kao suvozač. Ovaj drugi je recidivist.
Debilna lakrdija od države.
Znam i jednog i drugog, mislim poznati seljaci grada Splita... Smijesna drzava i kraj price, nema smisla komentirat. Jos su price da je u ponedjeljak kupio auto, eto koliko budala treba....
od 7. srpnja 2024.
Ovakvi nisu za drugo nego da ih prolaznici odma iscipelare na licu mjesta čim kroče čitavi van iz vozila.
Split je zbilja prica za sebe sto se tice manijaka na cesti, ali nisu daleko niti manje sredine. Ja cekam da konacno nekome pukne film i da izroka tu razmazenu balavurdiju i njihove retardirane roditelje koji su ocito imali pametnijeg posla od odgoja tih seronja...
Tip navodno ubije ženu, izađe iz auta i prvo gleda štetu. što reći više
Meni samo nije jasno da je doticni doslovno onak stajao pored policije, tipkao po mobitelu (vjerovatno i trazio taticu da mu pomogne) i gledao kak mu je auto skrsen umjesto da mu je policija odmah stavila lisice i stavila ga u maricu na kotacima...
Meni samo nije jasno da je doticni doslovno onak stajao pored policije, tipkao po mobitelu (vjerovatno i trazio taticu da mu pomogne) i gledao kak mu je auto skrsen umjesto da mu je policija odmah stavila lisice i stavila ga u maricu na kotacima...
Vjerojatno je odmah naglasio tko je tatica, pa su se usrali. Sad sam se sjetio onog vozača hitne kako su ga priveli i vodili kao da je ratni kriminalac, a ovaj lagano snima tik tok video pored ovih policijskih korumpiranih pičkica.
pa, nije ovo smrt od tesle, nego od udarca.....
morbidna sala, znam, ali...
Sve je rastureno jedno 20m
50 m
kretenski konstrukt pod parolom da su svi nevini dok se ne dokaze suprotno, nazalost, kod nas sluzi najcesce da se od sumnje ni ne odmakne.....
istina, mozes sudjelovati u ovakvom dogadjaju a ne biti kriv za izazivanje istoga, i to je upravo taj loophole kroz koji se podobni i pogodni izvuku...
da, jesam ja bio u autu, ali.... sudionik da, krivac ne.
Ako odleži koju godinu biti će novost u našem pravosuđu.
Ako odleži koju godinu biti će novost u našem pravosuđu.
Pa neće baš biti novost, ali će sigurno biti prekratko unutra.