Dota 2 - The Beta Is Over

poruka: 4
|
čitano: 820
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Napokon je Dota 2 izišla iz bete.

Kako se i nagađalo da bi mogli zaključiti betu prije Internationala, na kraju se i dogodilo.

Iako jos uvijek nije na principu skini i igraj zbog straha da se serveri ne preopterete, dostupna je svima za download.

Uglavnom, prijavite se i nakon kratog vremena vam pošalju obavijest na mail da ste slobodni početi igrati i to je to, ne treba vise beta ključ.

Još uvijek nisu prebačeni svi heroji iz Dota, ali se takoder nagada da bi moglo biti pušteno par novih prije Interantionala.

Izvor: http://www.dota2.com/thebetaisover

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Dota 2 - The Beta Is Over

I više inviteovi nisu potrebni - danas su mi ostali giftovi nestali iz inventorija.

(stvarno sam ih imao previše, jedan pošaljem, dobijem 5 novih)

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
14 godina
neaktivan

A kad se sjetim kolko muke je trebalo da dobijem beta key. Na kraju sam ga dobio preko playdota onog njihovog daily contesta... ti keyevi su se prodavali za cca 10mil golda u Diablu xD

Evo sad kad je izašlo slobodno me dodajte na steam pa da nabacimo koju: slimtonone21  ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Izasla je i OSX + Linux verzija svega par dana nakon testne. Ukratko - zivi uzas.

Na MBP 17, 256SSD, 16GB rama, 6750M 1gb i sve postavke na low = 25-30 fpsa. No to nije jedini problem. Zvuka cas ima, cas nema. Jednako tako ne mogu searchati gejm ako je igra minimalizirana u dock. Tocnije, mogu, no nema obavijesti da je klijent nasao igru. Smijurija.

Uz sve to ako koristite vise monitora morate ih sve iskljuciti osim jednoga. Igra ne locka mouse na dotu, a ako slucajno kliknete na drugi monitor igra ce se srusiti.

Ista stvar je i na Ubuntuu kojeg imam doma na desktop stroju.

Ne shvacam kako im ovo moze biti official release? Obicna jedna sprdnja od wrappera. Preko winea postizem bolje rezultate.

Ukratko, ukoliko zelite igrati dotu igrajte istu na windowsima dok ne rijese sve ove gluparije.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice