Anonymous napada sony

poruka: 216
|
čitano: 35.281
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Anonymous napada sony
microman kaže...
nidjo123 kaže...

Onoga tko ima para na bacanje, to ne ugrožava, a onoga tko strpljivo štedi i troši samo na potrebno ugrožava.

Haha LOL. Tek bi ove sa parama trebalo zanimati i brinuti, jer takvi su zanimljiviji od nekog tko ima samo za osnovne potrebe i kome je kreditna kartica ionako ispeglana do kraja sa obročnim plačanjima.

No kao šta rekoh po vašej sludoj teoriji ja sam ugrožen na tisucu strana jer sam na tisucu webshopova ostavio svoje podatke i broj kreditne. No opet nekako mirno spavam i ne zamaram se takvim glupostima.

Haha ROFL. Zavisi od čovjeka do čovjeka. Anonymousima uopće nije cilj boriti se za ljudska prava niti išta slično. Njima je cilj da imaju povod za radit gluposti. Nisam nigdje rekao da si ugrožen sa tisuću strana jer si ostavio svoje osobne podatke, samo kažem da ovo otvara mogućnost ranjivosti veće nego inače.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Tko ima nekoliko tisuca kuna za PS3 i original igre nece biti ugorozen ni da mu ukradu karticu jer ocito taj ima para, a kartice imaju limit pa ti nemoze nikako ocistit racun do zanje lipe ni da mu osobno das karticu i pin..

Pa se vi izmisljajte da ste ugrozeni, a anonymouns nije nikada nigdije spominjao nikakve krade kartica niti je ikome ukrao karticu i gotovo stoga prestanite izmisljat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony
ma kakve kartice . Oni se osjecaju ugrozeno jer nisu mogli igrati svoje najdraze naslove. To je isto kao kad bi se srusio blzardov server. Mislim da bi jako puno ljudi pocinilo samoubojstvo jer bi se osjecali ugrozenima u stvarnome svjetu od kojega iz nekog nuima znanog razlog bijeze. Zalosno al ima jako puno takvih koji gaming zamjeme sa stvarnim svjetom
I'll be back
Moj PC  
7 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
ma kakve kartice . Oni se osjecaju ugrozeno jer nisu mogli igrati svoje najdraze naslove. To je isto kao kad bi se srusio blzardov server. Mislim da bi jako puno ljudi pocinilo samoubojstvo jer bi se osjecali ugrozenima u stvarnome svjetu od kojega iz nekog nuima znanog razlog bijeze. Zalosno al ima jako puno takvih koji gaming zamjeme sa stvarnim svjetom

Whatever

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 10:36 (AjgorR).
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Tko ima nekoliko tisuca kuna za PS3 i original igre nece biti ugorozen ni da mu ukradu karticu jer ocito taj ima para, ...

Daj ne pričaj gluposti, kako te nije sram takvo govno od izjave napisati?

To što je netko imao par tisuća za konzolu ne znači ni u jednom slučaju da mu neće faliti 100 kuna ako mu se ukrade.

microman kaže...
ma kakve kartice . Oni se osjecaju ugrozeno jer nisu mogli igrati svoje najdraze naslove.

Zašto se ti osjećaš prozvanim komentirati nečije osjećaje prema igrama?

Meni bi osobno jako smetalo da ne mogu igrati, jer sam konzolu kupio da bi igrao, da bi se opustio nakon radnog dana.

Gledanje s visoka ti ne pristaje jer time samo pokazuješ koliko si plitak. Tko si ti da sudiš koliko nekome znači igranje i da njega prosuđuješ po tome?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Anonymous napada sony

Vise se uopce ne cudim sto su igre za konzole sve jednostavnije i jednostavnije i jednostavnije...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Gledanje s visoka ti ne pristaje jer time samo pokazuješ koliko si plitak. Tko si ti da sudiš koliko nekome znači igranje i da njega prosuđuješ po tome?

ja ne sudim, samo pišem činjenice. Ako si se ti osjetio prozvanim to je tvoj problem. koliko pak sam plitak nebih znao, no visok sam 187cm, ako si na to mislio{#}

I'll be back
15 godina
protjeran
Anonymous napada sony

Svak ko se imalo razumije u tematiku zna da ddos napad ne sluzi otimanju podataka. Mogucnost da vam netko digne sve podatke potrebne za izvrsiti transkakciju na PSN-u postoji ali je kudikamo manje nego da vam ih neko mazne iz vlastitog racunala. Osim toga oni koji su toliko oprezni/paranoicni da u ovome vide potencijalnu kradju, znaju kako se sigurno obavljaju net transakcije. Imas prazan racun na kojeg stavljas lovu netom prije kupovine. Ovdje je najvise rijec o nezadovoljstvu onih koji ne mogu igrati nesto sto su posteno platili i na nikakav nacin ne sudjeluju u prici.

Danny, ne znam odakle takav ton prema Micromanu. Covjek je samo izrazio svoje misljenje, koje je po svemu sudeci tocno. Svodjenje zivota na facebook, gaming, forume... je problem modernog drustva i neki postovi vezani uz ovu temu na stranim portalima a i tu jasno daju do znanja da neki ljudi privremenu nemogucnost igranja dozivljavaju kao smak svijeta. Ne znam koji su kriteriji ovog foruma da bi netko mogao biti prozvan da izrazi svoje misljenje. Ako ti mislis da o ovome mogu raspravljati iskljucivo psiholozi i psihijatri ili oni koji igraju na PSN-u, da o softwareu mogu samo informaticari, o hardwareu elektronicari a o potresu u japanu seizmolozi, onda ovaj forum vise nece liciti na sebe. bit ce tu sacica "strucnjaka" koji nece imati o cemu pricati jer i tako svi sve znaju.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, problem društva je što si šačica bezveznjaka pod pseudonimom "Anonymous" daje za pravo utjecati na nečiji život.
Pa bilo to i obično igranje, koje nekom u tom trenutku baš znači.

Ako ja dio slobodnog vremena u danu želim provesti igrajući, tko je ta šačica debila da mi to onemogući, zbog svojih ideja o pravednosti?

O tome ja govorim.
Microman je napisao bezobrazan komentar o ljudima kojima ova situacija smeta jer bi se htjeli igrati, postavivši se tako u svojoj glavi iznad takove "dječice".
15 godina
protjeran
Anonymous napada sony

Meni se cini da si ti njega preosobno shvatio.

Ti ljudi na PSN-u se dijele na one koji su ljuti zbog toga sto ne mogu igrati i na one koji su ocajni. ti vjerovatno spadas u one ljute. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, ja uopće nemam PS3.
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ne, problem društva je što si šačica bezveznjaka pod pseudonimom "Anonymous" daje za pravo utjecati na nečiji život.
Pa bilo to i obično igranje, koje nekom u tom trenutku baš znači.

Ako ja dio slobodnog vremena u danu želim provesti igrajući, tko je ta šačica debila da mi to onemogući, zbog svojih ideja o pravednosti?

O tome ja govorim.
Microman je napisao bezobrazan komentar o ljudima kojima ova situacija smeta jer bi se htjeli igrati, postavivši se tako u svojoj glavi iznad takove "dječice".

ta šačica ljudi ne zeli utjecati na nečiji zivot nego brani nečiji zivot čiji sony pravno ali nehumano hoče uništiti..

šta misliš tko više pati igrači što ne igraju ili GeoHot i njegova obitelj jer je isti omogučio igračima da stave linux na ps ?

da sony nije dirao GeoHota, nebi ni šačica ljudi sony jel, iskreno boli njih ona stvar hoče li sony omogučiti linuxe ili ne, taj zahtjev ja samo iznesen elanom kao produktom bijesa prema sonyu

da ta šačica ljudi zeli utjecati na nečiji zivot i it, odavno bi napadali MS i sl jer ima pokvarenijih firma od sonya

oni samo brane sebe i svoje znanje. Ako MS počne proganjati onog koji napravi loader za osmicu i u njega če se dirati.

To je za tvoje mišljenje o Anonymousu, a za igrače ti nemam što reči jer si apsolutno u pravu, oni su samo nevine zrtve kojih je u svakom ratu bilo.

Nevinim zrtvama nije kriv onaj ko je počeo rat niti onaj ko se branio, krive su obadvije strane. Da je sonyu stalo do igrača ulozio bi malo iz svoga đepa i nebi igrači samo tako ostali zakinuti

17 godina
neaktivan

Geohot je seronja koji je uzeo zalogaj kakav ne može progutati, a Anonymous je skupina budala koji ništa ne rade za boljitak drugih, ne budi naivan.
Rade to isključivo zato jer mogu. To im je uostalom i moto.

"We CAN laugh in the face of tragedy, we CAN mock those in pain, we CAN ruin the lives of other people simply because we can, these things we CAN do for the lolz and we CAN do them with no remorse, no caring, no love, and no sense of morality, we CAN attack all things in this way. We can, we will, and we have destroyed countless that stand to harm Anonymous. Whether we choose to do so is our choice to make, and ours alone."

Citat s njihovog weba. Nisu oni borci za pravdu prijatelju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 14:42 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Geohot je seronja koji je uzeo zalogaj kakav ne može progutati, a Anonymous je skupina budala koji ništa ne rade za boljitak drugih, ne budi naivan.
Rade to isključivo zato jer mogu. To im je uostalom i moto.

"We CAN laugh in the face of tragedy, we CAN mock those in pain, we CAN ruin the lives of other people simply because we can, these things we CAN do for the lolz and we CAN do them with no remorse, no caring, no love, and no sense of morality, we CAN attack all things in this way. We can, we will, and we have destroyed countless that stand to harm Anonymous. Whether we choose to do so is our choice to make, and ours alone."

Citat s njihovog weba. Nisu oni borci za pravdu prijatelju.

Klinci od 15-16 godina kao i ja koji se žele dokazivati po internetu i svijetu.

Nikakvi borci za pravdu. To si oni jedino mogu umisliti.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
17 godina
Anonymous napada sony

Ti anonimusi i nisu nista nego decki od 16 godina kojima se dize na to jer su dobili malo "moci" i koji se mogu dalje frendovima hvaliti kako su "srusili sony-evu mrezu"... Dakle, obicni balavci zeljni svojih "5 min slave" i koji dahcu cim se Anonymousi spomenu na nekom blogu ili na nekom portalu...

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ti anonimusi i nisu nista nego decki od 16 godina kojima se dize na to jer su dobili malo "moci" i koji se mogu dalje frendovima hvaliti kako su "srusili sony-evu mrezu"... Dakle, obicni balavci zeljni svojih "5 min slave" i koji dahcu cim se Anonymousi spomenu na nekom blogu ili na nekom portalu...

mada što više znam o njima to ih manje poštujem ali nije baš ni tako kako kazeš jer bi odavno popadali.

16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Da su takvi klinci koji se hvale okolo FBI bi ih odavno uhvatio, ne traga za njima moja baka vec FBI i razne mega korporacije, zar mislite da sony nema strucnjake koji su se pokusali obraniti od napada i pronaci napadace? bas i nisu uspijeli..

Meni teorija da to rade klinci bas ne drzi vodu

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Ti očito podcjenjuješ sony jer misliš da njihov web može anonimno srušiti par klinaca. Da je to skupina klinaca nebi oni tek tako lako se mogli zezati sa sonyiem. Ako je tako lako srušitti sonyevu mrežu onda ti to učini.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony
danyHr: zamolio bi te da ukoliko smatras da bilo koji od mojih postova ima uvrijedljiv sadrzaj,da mi dodjelis karton. No ukoliko za to nema nikakve osnove zamolio bi te da se manis rjecnika poput "plitak" sto je itekako uvreda i ne sluzi kao primjer kako bi se forumas sa osnovnim naukama kulturnog ponasanja trebao ponasati.

Sto se ovih "hakera" i sony-a tice reci cu samo jedno: Sve je to mafia sused.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Teško je uopće govoriti o dobi tih ljudi jer su nedefinirana skupina.

Po njihovim riječima u jednom od intervjua koji su dali za Ars - raspon im je od 12 godišnjaka do 60 godišnjaka {#}

Funkcioniraju kao struja koja skuplja sve pred sobom preko IRCa i na privatnim kanalima se koordiniraju akcije.

Nije to samo DDoS (mada se tu o tome priča kao da svaki Đuro to zna napraviti), ima tamo i poprilično "mozgova" :)

Sve u svemu, interesatno jer su objavili da ovo što su im napravili zadnjih par dana je bilo samo "zadirkivanje" i da nastavak slijedi.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
tnakir kaže...

Ti očito podcjenjuješ sony jer misliš da njihov web može anonimno srušiti par klinaca. Da je to skupina klinaca nebi oni tek tako lako se mogli zezati sa sonyiem. Ako je tako lako srušitti sonyevu mrežu onda ti to učini.

ja imam nekakav "filing" da ce Sony tek dobit sta ga ide

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:39 (dado8).
17 godina
nick_01 kaže...

mada što više znam o njima to ih manje poštujem ali nije baš ni tako kako kazeš jer bi odavno popadali.

To je kolektiv. Ne mogu loviti kolektiv. To je kolektiv slican onom koji je shebao Index na nekoliko dana.

Escudo kaže...

Da su takvi klinci koji se hvale okolo FBI bi ih odavno uhvatio, ne traga za njima moja baka vec FBI i razne mega korporacije, zar mislite da sony nema strucnjake koji su se pokusali obraniti od napada i pronaci napadace? bas i nisu uspijeli..

Meni teorija da to rade klinci bas ne drzi vodu

Od DDoS-a nema obrane. To je flood podataka. Napune ti cijev sporkom vodom i cista voda nema mjesta da prodje. As simple as that.

16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Dobro nema za ddos ali nije im ovo prvi napad ikada, i nisu ni u sony i FBI noobovi vec vrhunski strucnjaci koji znaju vise od svih nas skupa u ovoj temi i vec godinama ih nemogu uhvatiti, ocu samo rec da teorija da su to klinci ne drzi bas vodu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Za razliku od dosta klinaca na forumu koji ti stiscu lajk na forumu zato što imaš 5 zvjezdica il pc od 10k , od mene si ovaj stvarno zavrjedio, jedan od najpametnijih postova na forumu. To su sve činjenice i tu se nema što previše diskutirati. Ove spike sa klincima su žalosne, dok god ne rade djeca od 15 godina u sony-u, neće ga niti rušiti djeca od 15godina.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
15 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Dobro nema za ddos ali nije im ovo prvi napad ikada, i nisu ni u sony i FBI noobovi vec vrhunski strucnjaci koji znaju vise od svih nas skupa u ovoj temi i vec godinama ih nemogu uhvatiti, ocu samo rec da teorija da su to klinci ne drzi bas vodu

Ne mogu ih uhvatit SVE jer to radi preko jednog servera na koji se ostali spajaju kako im se ne bi otkrio ip, dakle poput proxya. Do ip-a se može doći, ali im se ne isplati. A DDoS je doveden do te mjere da moraš samo kliknut jednu tipku na određenoj web stranici i DDoS sa tvoje mreže kreće. To može i netko tko prvi put vidi računalo. A ima hrpa klinaca koji iskorištavaju te prilike za 5 minuta slave.

Samo što se ne isplati diskutirat jer većina ne čita cijele postove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 18:40 (nidjo123).
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Prate put podataka do izvora

dodu do ip adrese izvora

ip adresa je povezana sa fizickom adresom

fizicka adresa glasi na neko ime i istraga se nastavlja

Naravno da sve navedeno nije tako lako kao to napisati ali izvedivo uz prave strucnjake

i kad padne jedan povezan je s drugima itd

sve je to izvedivo, i kao sto sam vec rekao nisu klinci u pitanju

Govorimo o FBI ne o nasoji policiji :)

Koliko je samo pro hackera vec palo past ce i oni jednog dana, obicni su smrtnici i jednog dana ce jedan negdije pogrijesiti, sigurno je

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Da, samo što u ovakvim slučajevima napada po nekoliko, a ako ne i stotine tisuća ljudi i jednostavno im se ne isplati tražit ih sve.

Neznam koliko pratiš vijesti, ali nedavno su isto tako napadali i MasterCard, Paypal i ostale zbog WikiLeaksa. Misliš da to sve rade pravi hakeri? Ne. To rade obični ljudi koje 4Chan navede jer se kao bore za ljudska prava,a to im je samo izlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Naravno da im se ne isplati slati svakoga u zatvor, ali uhvate jednog, preko tog uhvate jos jednog malo "vislje" pozicioniranog pa jos jednog itd sve dok ne dodu do organizatora, bez brige ljudi, zna FBI sta radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Ne shvaćaš. :)

Tu praktički nema organizatora, pa nije Anonymous prijavljen kao javna dobročiniteljska organizacija sa nekim čovjekom na vrhu. To je kao da se netko nađe usred grada, kaže napast ćemo tu i tu, par ljudi sredi oružje i kreće se u napad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Ne shvaćaš. :)

Tu praktički nema organizatora, pa nije Anonymous prijavljen kao javna dobročiniteljska organizacija sa nekim čovjekom na vrhu. To je kao da se netko nađe usred grada, kaže napast ćemo tu i tu, par ljudi sredi oružje i kreće se u napad.

I taj "netko" ce pasti za taj odredeni napad jer on i jeste glava tog napada :)

PS

Nije ni al Quaeda prijavljena organizacija, isti skuplja sve koji zele uci pa svejedno ima vodu

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 19:23 (Escudo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice