Imam sličan problem,gledam na iphoneu preko ouplayera i na nekim stvarima mi uopće nema našeg prijevoda iako na istoj verziji na računaru ima,na mobitelu sam odabrao hrv jezik kao zadani jezik podnaslova,jel postoji neka fora sa ovim impor subtitles ili šta. Hvala.
Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
- poruka: 415
- |
- čitano: 124.566
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Imam sličan problem,gledam na iphoneu preko ouplayera i na nekim stvarima mi uopće nema našeg prijevoda iako na istoj verziji na računaru ima,na mobitelu sam odabrao hrv jezik kao zadani jezik podnaslova,jel postoji neka fora sa ovim impor subtitles ili šta. Hvala.
Moze se inace koristiti i VLC na iPhoneu, dosad nisam imao problema s titlovima.
cemu sluze bodovi vjernosti ?
nigdje ne mogu pronaci
cemu sluze bodovi vjernosti ?
nigdje ne mogu pronaci
1000 bodova mozes zamijeniti za mjesec dana real debrida.
Moram priznat da su siroke ruke
Za 7mj kupljenih dobio sam 1mj besplatno
Moze pomoc ekipa.
Nadoplatio realdebrid ali stremio mi kaze da mi je denied i da provjerim dal mi je valid subscription.
Kaj moram jos nekej odradit osim nadoplatit realdebrid?
Moze pomoc ekipa.
Nadoplatio realdebrid ali stremio mi kaze da mi je denied i da provjerim dal mi je valid subscription.
Kaj moram jos nekej odradit osim nadoplatit realdebrid?
Obrisi ga iz stremia i dodaj ponovo i ponovo ces aktivirati uredjaj. Trebalo bi tada raditi....
Uspjelo, Hvala!!
Da li real debrid sakriva ip adresu, tj.da li je sigurno za gledanje?
Ne sakriva IP adresu, za to ti treba VPN. Ipak, promet odnosno file stream kao takav je "sakriven" odnosno kriptiran pomoću HTTPS-a pa treća strana ne bi smjela moći čitati što se točno streama.
Sve što može je primijetiti da se radi o streamu povećeg filea pa "pretpostaviti" o čemu se radi, ali to je sve.
Da li se može napraviti djecji profil?
Ne znam za profile, ne trebaju mi. Koliko vidim, Stremio još uvijek to ne podržava.
Da li je moguće da gleda više ljudi unutar istog kućanstva istovremeno?
Više korisnika (mislim do pet istovremenih, ali nisam 100% siguran) unutar istog LAN-a - da. Više korisnika s različitim javnim IP-ovima (dakle, istovremeni pristup s nekog drugog LAN-a) - ne.
Ovo znači da je sasvim u redu imati RD doma i npr. na vikendici ili apartmanu pa naizmjence koristiti jedno ili drugo, ovisno o tome gdje se boravi.
I ova se limitacija vjerojatno da zaobići ako podigneš VPN server doma pa se spajaš na njega s neke druge lokacije, ali to mi nije trebalo.
Da li postoje sinkronizirani crtići?
Ne znam za crtiće, ne gledam ih.
Ekipa sjecam se prije koji mjesec je bila neka drama oko stremio/torrentio nesto sa Francuskom i navodno da se izgubio dobar dio contenta i da je kvaliteta opala? Jel to istina? Kakva je situacija s aplikacijama trenutno? Kako ste zadovoljni sa kvalitetom i kolicinom sadrzaja?
Ekipa sjecam se prije koji mjesec je bila neka drama oko stremio/torrentio nesto sa Francuskom i navodno da se izgubio dobar dio contenta i da je kvaliteta opala? Jel to istina? Kakva je situacija s aplikacijama trenutno? Kako ste zadovoljni sa kvalitetom i kolicinom sadrzaja?
Bolje nego ikad. Nikakav content se nije izgubio, otkud ti to ? to su laži, a došlo je samo još više addonova poput titlovi..
Odrežeš jednu glavu i na njeno mjesto se stvori još 10 drugih...dobra stara
imam torrentio + real debrid vec kojih 3mj. ludilo od usluge, pogotovo jucer dok je kum bio kod nas s djecom i morao sam staviti tom i jerry (oldschool, ne ova moderna sranja) i pink panthera. Žena i ja uživamo samo ima dosta materijala di treba paziti od kuda vuce sadrzaj ako ne pise rd+.
Sve radi bolje nego ikad, cak su rijesene i neke boljke iz proslosti, tipa ne znam kad sam zadnji put morao rucno traziti subtitle. Sve automatski nade dobro sinkronizirano.
Bolje nego ikad. Nikakav content se nije izgubio, otkud ti to ? to su laži, a došlo je samo još više addonova poput titlovi..
Odrežeš jednu glavu i na njeno mjesto se stvori još 10 drugih...dobra stara
Točno prije 5 mjeseci zbog Arcane (nisam zelio sub na Netflix) sam trazio alternative i naletim na Stremio/RealDebrid doslovno taj dan prije nego sam uzeo pretplate reddit sub je bio pun postova vezano za neku tuzbu u Francuskoj, sud donio presudu o zabrani poslovanja ili ensto slicno. Doslovno je cjeli sub brojao o tome i trazenju alternativa..., kako su krivi sto su pustili previse ljudi da se prikljuci pa je "procurilo" ljudi pisali kako imaju manje sadrzaja etc i odustanem..., evo 5 mjeseci poslje slucajno naletim u drugoj temi na link za ovu pa da provjerim situaciju :D
Hvala ljudima iznad na komentarima! Sutra ga vjerovatno uzmem pa sta bude :D
Sve radi bolje nego ikad, cak su rijesene i neke boljke iz proslosti, tipa ne znam kad sam zadnji put morao rucno traziti subtitle. Sve automatski nade dobro sinkronizirano.
da... dok to nisi sad napisao uopće nisam išao za tim da više ručno uopće ne tražim titlove. Rijetko je kad potrefio dobre, ali sad u neko zadnje vrijeme to ide bez greške.
Jel stremio nalazi sav sadržaj na torrentima? Npr. searcham "Forged in fire", nađe mi kao IMDB detalje o istom, a ne nalazi mi streamove...
Jel stremio nalazi sav sadržaj na torrentima? Npr. searcham "Forged in fire", nađe mi kao IMDB detalje o istom, a ne nalazi mi streamove...
Meni ne nalazi tako, pošaljem ti screenshot (zapravo fotografiju jer to gledam na tv-u) danas kad dodjem doma kako mi izgleda.
Može li i žena na svom stremio accountu koristiti moj key od RD?
Riknuo mi je oled pa sad na Samsung MU8000 koji ne podržava stremio puštam sa mobitela preko bubble upnp. Šljaka to ok al kad me nema doma bi ona isto nekaj gledala ali sa svog accounta. Postoje li još kakve aplikacije ko Stremio za Tizen iz 2018?

Meni ne nalazi tako, pošaljem ti screenshot (zapravo fotografiju jer to gledam na tv-u) danas kad dodjem doma kako mi izgleda.
Ovo je na lapu ali sve sto mi prikaze na lapu pokaze i na tvu. Znaci nadje to sto si trazio pa ti nije prikazalo. Zavisi kako si dodatke podesio i koje....
Može li i žena na svom stremio accountu koristiti moj key od RD?
Riknuo mi je oled pa sad na Samsung MU8000 koji ne podržava stremio puštam sa mobitela preko bubble upnp. Šljaka to ok al kad me nema doma bi ona isto nekaj gledala ali sa svog accounta. Postoje li još kakve aplikacije ko Stremio za Tizen iz 2018?
ja imam stremio na tizenu doduše 2019 godina(donedavno nisam ni ja imao na tizenu, tako da probaj prošvrljat jos jednom, mozd se pojavilo)