Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.515
|
čitano: 16.434.575
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
hudibitek kaže...

Ne znam zašto se toliko tupi da je 65 >>>> 55 i da se svi pokaju što nisu uzeli veći. Čitam to od kad pratim ovu temu, al mislim da je to više stvar vas koji ste jako entuzijastični oko TV-a. 

Ajde čak mogu shvatiti da se većina ovdje prisutnih pokajala, al tvrditi to kategorički mi je smiješno. Ili implicirati da se kupuje 55 zbog budgeta jer se, eto, nije moglo dati za 65.  Javim se za par mjeseci 

Ako ciljas na mene, onda da... budget mi je diktirao kupovinu TVa gdje sam stavio neki treshold preko kojega nejdem a opet zelim kvalitetan TVe. Htio sam imat TVe u stanu kod useljenja.

Sad ga sisaj... meni osobno 65 bi bio idealan za poziciju.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
Meni je evo skok sa 55 na 65 itekako primjetan dok s kreveta gledam Netflix.
Već dok sam ispred njega i igram nije tolko, je vidi se da je veći naravno, xali s udaljenije pozicije je veća razlika.
13 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Plz za mišljenje LG OLED77C41LA za 1799 u Elipsu, dobra kupnja ili bježi od toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FEROper kaže...

Plz za mišljenje LG OLED77C41LA za 1799 u Elipsu, dobra kupnja ili bježi od toga?

Vrhunska cijena. Msm da nikad nije bio ispod 2000 eura taj od 77 incha.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina

Nešto se dobrano rasplamsalo sa kupovinom LG Oljeda modela zadnja dva mjeseca vidim..Nabili ste mi komplekse po pitanju dijagonale i po pitanju modela pa tako sad gledam danima dali zamijeniti C2 sa 65" G4... Ili da se jednostavno odlogiram s ove teme i zaboravim... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Ne trebaš se javiti.
Racionalizacija je jaka u tebe.
Istina je drugačija.

0 0 hvala 0
17 godina
froggybone kaže...

sad gledam danima dali zamijeniti C2 sa 65" G4... Ili da se jednostavno odlogiram s ove teme i zaboravim... 

Nemoj, zaboravi. Također gledao da prodam svoj C2 i kupim od kolege C4 međutim nema potrebe.

DANAS situacija: popodnevni sati, punica i moja draga gledaju telku, ja visim na bug forumu preko laptopa (TV je iznad mene). Odjednom flickering na Samsung 50" CU8072, pokušao sve živo i neživo, googlanje, youtube, međutim krepao iznad mene. Ništa, odspojio ga, spremio u original kutiju, te je spreman sutra za reklamaciju, kupljen u siječnju prošle godine. Ništa, otišao u dvorišnu zgradu i prebacio svoj 55" C2, punica s vrata viče: ufff koliki je! Gleda me draga hoću li ispaliti neku izjavu. Sudržao se, pospajao, upalio. Punica odmah kuka kako je presvjetlo, da to smanjim jer je ubija u oči. Ja onak meh, preko volje, morao promijeniti svoje postavke za uber-mega-godlike-superb-unholy-perfection-divine iskustvo prilikom gledanja DolbyVision serija i filmova, koje sam igrom slučaja prebacio sat vremena na USB prije nego joj je Samsung krepao. Kako je kolega par postova prije napisao, za istinsko gledanje, tražite da datoteke budu u *.mp4 formatu. Za C4/G4 i novije modele ne znam da li nativno podržava DV u *.mkv formatu.

LOL: Crobrother
13 godina
Umjesto da si ostavio svoje postavke i stavio na tv ručni rad. TV bi ti bolje izgledao. Svi bi bili zadovoljni.
Ne znaš se snaći sa ženama.
vicious
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Vezano za žene i televizore.. Ista stvar kao i za motore.. Kupiti.. Unijeti u kuču mega pakiranje veće dijagonale.. Slušati psovanje i optužbe za neracionalnu potrošnju par dana i onda nakon par dana mir.. Tako i s motorima.. Uzeti.. Registrirati.. Uvesti u dvorište.. Zafrljit gas par puta.. Slušati punicu.. Svastiku.. Babu il ženu par dana kako te psuju.. Poslije samo peglaj.. Pametno i racionalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
froggybone kaže...

Vezano za žene i televizore.. Ista stvar kao i za motore.. Kupiti.. Unijeti u kuču mega pakiranje veće dijagonale.. Slušati psovanje i optužbe za neracionalnu potrošnju par dana i onda nakon par dana mir.. Tako i s motorima.. Uzeti.. Registrirati.. Uvesti u dvorište.. Zafrljit gas par puta.. Slušati punicu.. Svastiku.. Babu il ženu par dana kako te psuju.. Poslije samo peglaj.. Pametno i racionalno

postoji puno bolja opcija, jest da je malo skuplja, al ne moraš slušat grintanje

prije nego sebi uzmeš tv/motor/štoveć, pustiš bez glasa da si ona uzme skupe cipele/torbicu/štoveć

i odmah drugi dan kupiš sebi što te volja

11 godina

" .....Slušati psovanje i optužbe za neracionalnu potrošnju...." a ja odmah pomislio na HEP račun za struju ....

3 mjeseca

Momci ako nekog interesira nova Samsung linija imam neke kodove za popust pa se javite u pm. Soundbar ide gratis za svaki TV plus popust. 

0 0 hvala 0
17 godina
55” je sramota u 2025. Toliki se monitori kupuju.
85” je neki minimum, a vecina novih modela dolazi i u 100”, a neki i 115” i vise..
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:58 (SupremeCommander).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina

Gledam malo po nabavi net do 1400eur , sta bi mi preporucili , koji model 85 inca da bude , os mi je nebitan ,android box cu si pristekati , zvuk također nebitan , uzet cu samsung q990d soundbar.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:31 (August).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
August kaže...

Gledam malo po nabavi net do 1400eur , sta bi mi preporucili , koji model 85 inca da bude , os mi je nebitan ,android box cu si pristekati , zvuk također nebitan , uzet cu samsung q990d soundbar.

https://www.nabava.net/televizori/tcl-85c6k-televizor-cijena-85-2159-cm-led-qled-mini-led-742639151

Uzmi tlc 85c6k koji je mini led, je nekih 240 eura više al ce se isplatit..ostali koje bi ja gleda su jos skuplji pa tako da ti je ovo najeftinije sto možes uzet a da je nešto bolje slike

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice