Pozdrav!
Gledam sebi uzeti TV za dnevni boravak (udaljenost do TV-a cca 4.5m), zid kraj ima veliku staklenu stijenu (3.6m).
Ne gledam toliko cijenu, no radije bi prošao jeftinije ako mogu, nije mi cilj dati 3k za TV.
Ono što sam gledao je OLED65C2 od LG-a, Samsungov QN90 i TCL-ove modele, ali ne 845, nego 936.
Vidim da je model noviji, s novijim SoC-em i više dimming zona (576 nasprem 1080).
Koje je vaše mišljenje?
C936/5 je top flagship model iz 2022., ali ima stariji soc tj. stariji image procesor naspram c845 pa čisto da uzmeš u obzir.
S obzirom da je dnevna i da imaš dosta sunca preporučio bih QLED tj MiniLeD, imam C845 i zadovoljan sam s istim.
Samsung QN90 ima lošiji panel od TCL-a za EU tržište te daje samo 2 god garancije naspram TCL-ovih 5 trenutno.
Dakle, ili LG C2 ili TCL po meni, + i - vjerujem da znaš sa prošlih stranica tu na forumu OLED tehnologije i MiniLeD-a.
Osobno smatram da bi ti C2 bio pretaman za takvu prostoriju jer imam sličnu dnevnu poput tebe i nema mi smisla da ti TV radi na 100 posto brightnessa radi sunca.

Inače Phillips i TCL imaju akciju do kraja mjeseca u kojoj nude 2+3 god. gare, pa ak te zanima - požuri! 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.