jel vrijedi ovaj samsung? ili ima nešto bolje za te pare..
https://www.hgspot.hr/led-tv-samsung-qe55q70aatxxh-55-140-cm-qled-ultra-hd-4k-smart-tv-tizen-dvb-t2-c-s2-hevc-h-265
Po meni za tu cijenu je bolji Sony 55X89J. Imao sam taj Samsung i ovaj Sony je bolji po prikazu i slici u ostalom su podjednaki.
dok sam se odlucio prošla baba sa kolacima
dajte molim vas preporuku da iskoristim ovaj black friday/november
znaci treba mi 120hz, vrr... iznos bi bia 5000, maksimalno 6000?
da li je bolji lcd ili oled, te hdr ili dolby?
dok sam se odlucio prošla baba sa kolacima
dajte molim vas preporuku da iskoristim ovaj black friday/november
znaci treba mi 120hz, vrr... iznos bi bia 5000, maksimalno 6000?
da li je bolji lcd ili oled, te hdr ili dolby?
oćeš 10 dana star LG OLED 48" C2 kupljen u Svjiet Medija u ST? za 5999kn :)
Placen 7500kn, meni je prevelik ipak, i priša bi na isti takav, ali 42"
stari planira uzeti tv 55" nista specijalni, ima iskon tv i to vecinom gleda. i ima jos iptv kad budu tekme kad ih nema na iskonu, ovaj je jeftin SAMSUNG UE55AU7022KXXH za 2800kn jel se isplati dati koju kunu vise pa uzeti nesto "bolje"
stari planira uzeti tv 55" nista specijalni, ima iskon tv i to vecinom gleda. i ima jos iptv kad budu tekme kad ih nema na iskonu, ovaj je jeftin SAMSUNG UE55AU7022KXXH za 2800kn jel se isplati dati koju kunu vise pa uzeti nesto "bolje"
Mozda HISENSE 55E77HQ ?
Jel mozda netko uzeo hisens 65u7hq u elipsu je 5000kn? I ako slucajno tko zna gdje ga ima bar izlozen da se pogleda
Realno se i ne isplati da daje više novaca za neke stvari i detalje kojih on neće biti ni svjestan. A da baš imaš neki step up s tog TV-a, onda ti nije dosta 3500kn za bilo koji TV za te pare, nego dosta više. Za average usera, ne isplati se.
jucer smo bili u elipsu i vidio qled pa mu se svidla slika. al su i skuplji min 1500kn za istu velicinu ako ne i 50". vidit cemo jos malo
F1
pa zar nije google tv zapravo ista stvar, imaš playstore za aplikacije i tjt
F1
pogledao sam sad na svom phillips gtvu, ima tivimatea
Molim vas šta uzeti od ove ponude u elipsu(što mi je najisplativije za moje potrebe) molim vas brzo, gledam najviše sport na tvviet(nogomet,nfl), nešto Netflixa, igre me ne zanimaju.Hvala svima.
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-OLED55C11LB.AEU/
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHI-55OLED706-12/
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/HISENSE-55A8G/
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SONY-XR55A83JAEP/
Još uvijek nisam uzeo tv ostala mi je dvojba između lg-a i Sony, ali nekako sam bliže Sony.,no danas sam bio u emezzeti i vidio ovaj samsung:https://www.emmezeta.hr/samsung-qe55s95batxxh-ultra-hd-oled-tv.html?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign= i oduševila me slika, a i cijena mu je sad dobra, šta vi mislite dali je bolji od ova dva?
ova cijena je cista glupost jer u drugim trgovinama je normalna cijena 10k kn ako dobijes tih 45% popusta na tu cijenu onda ok. lg bi ti trebao imati najbolji panel oled
pa ovo je cijena u rangu one sa diners popustom, prije koji tjedan
definitivno se čini isplativim
jedino mi se čini da se dodatno jamstvo ne moze kupit preko emezzete
LG C2 55" 8100kn
ova cijena je cista glupost jer u drugim trgovinama je normalna cijena 10k kn ako dobijes tih 45% popusta na tu cijenu onda ok. lg bi ti trebao imati najbolji panel oled
Pricas od 10k cijeni, a onda je problem sto neka trgovina stavi 20% nizu cijenu od toga?
Btw QD OLED je superiorniji TV sto se tice panela u odnosu na C2, glavni problem Samsunga je sto nema Dolby Vision. Sama izrada je isto stepenica vise, ako je to nekome bitno.
ne nego imaju cijenu 15k kn pa kao posput od 45%
Pricas od 10k cijeni, a onda je problem sto neka trgovina stavi 20% nizu cijenu od toga?
Btw QD OLED je superiorniji TV sto se tice panela u odnosu na C2, glavni problem Samsunga je sto nema Dolby Vision. Sama izrada je isto stepenica vise, ako je to nekome bitno.
Sto se tice kvalitete izrade to je nazalost netocno,Samsung je podosta isfusario S95B zato je i bilo onoliko prituzbi da su se kupcima savinuli ekrani a nekima su vec stigli savinuti prilikom dostave.
Treba bit oprezan prilikom instalacije TVa da ga se ne "pritisce" previse na rubovima panela i ne treba ga zakretat isl ali cisto sumnjam da ce to ljudi ic radit.
bome me ovo odgovorilo od kupnje istog, jer ga planiram montirat na zid i mrdat po potrebi
bome me ovo odgovorilo od kupnje istog, jer ga planiram montirat na zid i mrdat po potrebi
Samo trebas bit oprezan i ne bi smijelo bit nikakvih problema,ja da sad uzimam drugi tv ovo ne bih uzeo za minus i 99% da bih uzeo S95B.
Koliko se sjecam u 43 dijagonali nema high end lcd modela,to krece u globalu od 55inch.
To od 43inch je sve podosta slicno kako si i sam zakljucio a posto je to tv za spavacu sobu znaci da ce se vecinom koristit u uvjetima slabijeg osvijetljenja gdje ce se svi nedostatci tih televizora dodatno istaknut.
Ja sam ga kupio i mogu rec da je stvar u tome da je sam TV prevelik, a tanak brutalno tamo gdje mu nije ova kontrolna ploca.
Logicno je da ga mozes iskriviti ako ne pazis, ali ja sam ga recimo svejedno sam uspio montirati bez problema s puno opreza. Stvarno impresivno izgleda s boka, tanji od prsta.
Ja sam ga kupio i mogu rec da je stvar u tome da je sam TV prevelik, a tanak brutalno tamo gdje mu nije ova kontrolna ploca.
Logicno je da ga mozes iskriviti ako ne pazis, ali ja sam ga recimo svejedno sam uspio montirati bez problema s puno opreza. Stvarno impresivno izgleda s boka, tanji od prsta.
Da,problem je sto su oled paneli standardno izuzetno tanki pa se treba napravit cvrsce "kuciste" da se tako izrazim i tu je Samsung napravio gresku sa ovim prvim modelom.
Najsigurnije ga je montirat na zid i ne dirat,meni to ne bi bio problem jer ja ne okrecem ili micem niti ovaj G1.
Edit
Vidim da imas wall mount,zasto ga nisi stavio na zid?
Ma stavio sam ga na zid, ovo je slika kad je dosao pa sam ga upalio dok nisam dosao do kutije od wall mounta radi drugih vijaka koje su mi trebali u odnosu na stari tv.
Pa sad baš superioriniji panel? Nije li raised blacks problem sa Samsungom u osvjetljenim prostorijama? Tehnologija definitivno obećava, ali čini mi se da trenutno nije tolika razlika u odnosu na klasični OLED.
I ne znam kakav je LG kvalitetom, nisam imao ništa njihovo već dugo, al ako je lošije od Samsunga jao. Na prošlom Samsung TV-u mi je popucala prozirna plastika uz donji rub TV-a. Sad mi se na novoj ugradbenoj 4 mjeseca staroj Samsung mikrovalnoj rastopila oplata vrata po rubu gdje ne bi ni trebalo ništa grijati (inače, mikrovalna košta 2800kn). Dobio zamjensku, i odmah iz kutije opet primjetio da je bijeli donji rub gdje je popucala plastika kao i na onom TV-u.
Otužno. Plus, Samsung Odyssey monitori su već čuveni po količini defekata.
Nego, isto pratim S95B i C1/C2. Jel se isplati ubaciti A83J u tu jednadžbu za 50/50 PS5 gaming i gledanje filmova? Koliko vidim A83K je downgrade?
Pa sad baš superioriniji panel? Nije li raised blacks problem sa Samsungom u osvjetljenim prostorijama? Tehnologija definitivno obećava, ali čini mi se da trenutno nije tolika razlika u odnosu na klasični OLED.
I ne znam kakav je LG kvalitetom, nisam imao ništa njihovo već dugo, al ako je lošije od Samsunga jao. Na prošlom Samsung TV-u mi je popucala prozirna plastika uz donji rub TV-a. Sad mi se na novoj ugradbenoj 4 mjeseca staroj Samsung mikrovalnoj rastopila oplata vrata po rubu gdje ne bi ni trebalo ništa grijati (inače, mikrovalna košta 2800kn). Dobio zamjensku, i odmah iz kutije opet primjetio da je bijeli donji rub gdje je popucala plastika kao i na onom TV-u.
Otužno. Plus, Samsung Odyssey monitori su već čuveni po količini defekata.
Nego, isto pratim S95B i C1/C2. Jel se isplati ubaciti A83J u tu jednadžbu za 50/50 PS5 gaming i gledanje filmova? Koliko vidim A83K je downgrade?
Za gamera je najbolji izbor na prvom mjestu LG jer uz sve sto podrzava Samsung podrzava i Dolby Gaming.
Samsung podrzava sve sto i LG izuzevsi Dolby Gaming....doduse ne znam dali ovi novi Samsung podrzavaju Gsync,Freesync i VRR.LG podrzava sve 3 tehnologije,za Samsung se sjecam da sam imao Freesync ali se ne sjecam Gsync.
Uglavnom za gaming
LG
Samsung
Ostali