....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nama ja šta shvatiti vidim dobro.
Profesionalci sa rtings pišu o onom što ja vidim da Sony 50hz ima bolji motion handling od većine 100hz uređaja od Samsunga i LG-a, naravno ne od svih.
Šta ti onda zdrav razum nalaže u toj tvrdnji da Philips ima bolji R&D odjel od LG ili Samsunga koji prodaju 20 puta više tv uređaja i ulažu sigurno bar toliko više u razvoj istih.
U koliko sličica u sekundi se emitiraju TV kanali ili sport?
Koliko ja vidim procesiranje slike igra veliku ulogu.
Isto tako vidim po testovim da xd7005 za razliku od pus6501 ima bolji kontrast, svjetlinu, raspon boja, crnu, motion handling, noviji i jači chipset, Android 7 i tvorničku garanciju 5 godina.
A Philips ima ambilight, 100hz panel i kineskog vlasnika.
Ne kažem ja da je Sony za tri koplja bolji uređaj ali u svakom pogledu je za jedno 20% bolji i jeftiniji.
Da ne pričam da je proizvod jednog renomiranog proizvođača.
Te parametre koje si nabrojao, jeste ima Sony nešto malo bolje" Kontrast imaju isti, ima nešto veču svetilnost kod HDR-A i nešto viši razpon boja.Ali ima philips bolju zatemnenje, uniformiranost panela, 100Hz panel, bolju ostrinu slike u dinamiki. Što se tiče Androida, ti je isto kao 6.1, čak je neko vrijeme radio i lošije napram 6.1. Jedino ima noviji Chipset, ali ništa tako, što bi napravilo veliku razliku..Tako, da svaki ima ponešto plusa..
Zna li neko neki dobar 32" tv fullhd sa šta boljom slikom u rangu 2000-2500kn? Tv ce bit u sobi spojen na komp tako da mi netriba smart tv niti ikakve điđe miđe, bitna mi je samo kvaliteta slike materijala puštenog sa kompa jer u dnevnom iman plazmu.
Watch Philips’ picture quality guru, Danny Tack, go over everything.
OK, imamo gurua...
Svejedno što spada Philips pod TPV tvrtku, još uvijek prave veoma dobre televizore što se tiče kvalitet slike:) Jer slikovni procesori koji su itekako važni, još uvijek dolaze ispod ruke odličnog stručnjaka" Philipsa Danny Tack-a A što se tiče prodavača, radije ne bi komentirao..I još nešto treba reči, u prodaonici nikako ne možeš uporedivat kvalitetu slike, jer ionako rade svi preko demo mode.. A treba ovdje kazat, da ima Philips veoma loše tvorničke postavke, napram drugima. Pa se zato odmah vidi razlika. Jedini Philips model koji ima dobre tvorničke postavke je model 6501, a na svim ostalima treba definitivno napravit kalibraciju:) Tako, da ima Philips lošu sliku sigurno nije istina:) Pa dosta ljudi na tom forumu, je kupilo Philips televizore, i svi su veoma zadovolnji kvalitetom slike..Još jednom treba kazat, malo para malo muzike..
koji napravi generalne postavke slike tako loše da kupci trebaju sami (služeći se svim svojim amaterskim znanjem) ili uz pomoć prijatelja i poznanika napraviti nešto, kako bi dobili sliku koje se neće previše razlikovati od konkurencije. Ali da Philips ima lošu sliku to nije istina. I ljudi su naravno zadovoljni zato jer ne mogu oni platiti Philipsu toliko malo i zauzvrat očekivati nekakvu kvalitetu.
Nisi pročitao par posta nazad, što sam napisao. U prodaonici nikako ne možeš, da ocenjuješ kvalitet slike:) Jer uglavnom svi televizori rade u demo mode, a i sam ambijent ne dopušta , da se vidi pravi kvalitet slike:) A Philips ima i lošije tvorničke postavke, napram drugim proizvođačima..
Kao što si sam ugotovio, Philips ima naravno slabiju sliku, kad su tvorničke postavke kod Philipsa najlošije:)) Nek ti neko podesi televizor kako treba, pa poslije uspoređuj televizor sa drugima..I ako su svi televizori na istom signalu, Philips definitivno nije ništa lošiji na konkurenciju..!
A ovdje si pogledaj usporedbo Philipsa i Samsunga na istom tv signalu..Mislim, da se odmah vidi koji je bolji..A i Sony model XE7000. (druga i četvrta slika)
I ovdje se lepo vide sve razlike, a ne sliku koju si ti stavio gdje se ništa ne vidi..
Daj se malo smiri..Dal si pogledao ta tri testa koje sam ti dao, i slike..? Ako si pogledao, onda neznam šta više buncaš..kad se vidi razlika:)
I onda nam naš mačak postavi par slika iz prodavaonice na kojima se vidi da Philips ima najbolju sliku. Uživo u trgovini slika na Philipsu nije toliko dobra, ali na priloženim slikama je nenadhebiva.
On može, da i laže ,pošto pljuje po Philips televizorima koliko može jer mu se jednostavno taj brend ne sviđa.. A ja sam stavio slike i testove gdje se sve ljepo vidi:)
Prave argumente sam ja stavio, gdje se vidiju razlike između televizora..
Moraš, da shvatiš, da i sam procesor ne mora napravit čudo na panelu sa 50Hz osveževanjem:))
Ja mislim da bi najbolje bilo da se prije nastavka kolega garfield1 prvo malo dogovori sam sa sobom oko kvalitete slike u trgovini. O kvaliteti ugrađenih komponenti je već bilo i previše rasprave tu na forumu.
Watch Philips’ picture quality guru, Danny Tack, go over everything.
OK, imamo gurua...
Svejedno što spada Philips pod TPV tvrtku, još uvijek prave veoma dobre televizore što se tiče kvalitet slike:) Jer slikovni procesori koji su itekako važni, još uvijek dolaze ispod ruke odličnog stručnjaka" Philipsa Danny Tack-a A što se tiče prodavača, radije ne bi komentirao..I još nešto treba reči, u prodaonici nikako ne možeš uporedivat kvalitetu slike, jer ionako rade svi preko demo mode.. A treba ovdje kazat, da ima Philips veoma loše tvorničke postavke, napram drugima. Pa se zato odmah vidi razlika. Jedini Philips model koji ima dobre tvorničke postavke je model 6501, a na svim ostalima treba definitivno napravit kalibraciju:) Tako, da ima Philips lošu sliku sigurno nije istina:) Pa dosta ljudi na tom forumu, je kupilo Philips televizore, i svi su veoma zadovolnji kvalitetom slike..Još jednom treba kazat, malo para malo muzike..
koji napravi generalne postavke slike tako loše da kupci trebaju sami (služeći se svim svojim amaterskim znanjem) ili uz pomoć prijatelja i poznanika napraviti nešto, kako bi dobili sliku koje se neće previše razlikovati od konkurencije. Ali da Philips ima lošu sliku to nije istina. I ljudi su naravno zadovoljni zato jer ne mogu oni platiti Philipsu toliko malo i zauzvrat očekivati nekakvu kvalitetu.
Nisi pročitao par posta nazad, što sam napisao. U prodaonici nikako ne možeš, da ocenjuješ kvalitet slike:) Jer uglavnom svi televizori rade u demo mode, a i sam ambijent ne dopušta , da se vidi pravi kvalitet slike:) A Philips ima i lošije tvorničke postavke, napram drugim proizvođačima..
Kao što si sam ugotovio, Philips ima naravno slabiju sliku, kad su tvorničke postavke kod Philipsa najlošije:)) Nek ti neko podesi televizor kako treba, pa poslije uspoređuj televizor sa drugima..I ako su svi televizori na istom signalu, Philips definitivno nije ništa lošiji na konkurenciju..!
A ovdje si pogledaj usporedbo Philipsa i Samsunga na istom tv signalu..Mislim, da se odmah vidi koji je bolji..A i Sony model XE7000. (druga i četvrta slika)
I ovdje se lepo vide sve razlike, a ne sliku koju si ti stavio gdje se ništa ne vidi..
Daj se malo smiri..Dal si pogledao ta tri testa koje sam ti dao, i slike..? Ako si pogledao, onda neznam šta više buncaš..kad se vidi razlika:)
I onda nam naš mačak postavi par slika iz prodavaonice na kojima se vidi da Philips ima najbolju sliku. Uživo u trgovini slika na Philipsu nije toliko dobra, ali na priloženim slikama je nenadhebiva.
On može, da i laže ,pošto pljuje po Philips televizorima koliko može jer mu se jednostavno taj brend ne sviđa.. A ja sam stavio slike i testove gdje se sve ljepo vidi:)
Prave argumente sam ja stavio, gdje se vidiju razlike između televizora..
Moraš, da shvatiš, da i sam procesor ne mora napravit čudo na panelu sa 50Hz osveževanjem:))
Ja mislim da bi najbolje bilo da se prije nastavka kolega garfield1 prvo malo dogovori sam sa sobom oko kvalitete slike u trgovini. O kvaliteti ugrađenih komponenti je već bilo i previše rasprave tu na forumu.
Ni na jednom" forumu, nema toliko pametovanja i antireklame za Philips kao baš ovdje:) Pa ima na drugim forumima ljudi koji se stvarno kuže u tv tehnologiju.. Problem je, da su jedan ili dva počela sa tim pljuvanjem po Philips televizorima, a sada ostali ponavljaju kao papige..A možda, su jedan ili dva otišla uživo pogledat ove televizore, a drugi koji su protiv Philipsa svi govore nešto na pamet i znaju najviše o kvaliteti tih televizora:)) Ja uglavnom neču više, da se rapravljam oko toga jer mi se stvarno ne da..Zadnjih 20 ili 30 stranica samo Philips gore dole itd..A zašto niko ne napiše ništa za Samsung, za kojeg se zna, da ima podosta problema, isto i za druge proizvođače..? Ne jer je jedan počeo sa tim antireklamom, a drugi ga prate, kao, da nemaju svoju pamet..I problem je, jer se več neki forumaši ovdje dugo znaju, i naravno , da če držat zajedno:) A ja sam samo jedan Slovenac, kojeg svi ovi vukovi čekaju , da ga pojedu..
Tako, da više nema smisla..Naravno ja ču još uvijek preporučavat, to što mislim, da je dobro..
Odi nakon te forume i tamo laži ljude. Da taj Filips valja neki k... Nebi ti trebao lagati o njegovoj nekvaliteti.
Odi nakon te forume i tamo laži ljude. Da taj Filips valja neki k... Nebi ti trebao lagati o njegovoj nekvaliteti.
Pa vidiš, da nemaš pojma..Baš o tome sam napisao..Pa daj malo pogledaj testove, pa češ drukčije pričat..I nemoj mi govorit, da lažem ljudi:))))
Lažeš ti i tvoji kompanjoni...
A daj mi kaži istinito, čime se baviš službeno..?
to si ti u clipu 
1 tehnička škola u Zagrebu smjer elektrotehnika i 5 god ekonomskog fakulteta, a ti?
1 tehnička škola u Zagrebu smjer elektrotehnika i 5 god ekonomskog fakulteta, a ti?
Pa i ja sam inžiner elektrotehnike smer elektronika..Ali , da imaš takvo obrazovanje i pišeš takve gluposti, onda sa tom školom nešto nije u redu:)
Nakon 20 godina raznih Samsunga prije nekih godinu dana sam uzeo Philipsa 6501 i uopće mi nije žao, telka radi perfktno, platio ju 5500 kn za 55", a prije nekoliko godina za iste pare uzeo 32" Samsunga kao uber smart TV od kojeg smart funkciju nisam koristio 2 dana. Nema smarta do Androida, sad ako imate novaca za Sony uzmite Sony. A ako ne uzmite Philipsa i nećete požaliti...toliko od mene.
Pa i ovaj čovjek kaže, da je Philips model 6501 veoma dobar. I dva mišljenja iz drugog foruma koja su danas napisana.
@paperwhite
Kad se frend vrati s mora, idem kod njega pogledati njegov Philips 55PUS7101 kojeg jako hvali, pa da vidim kako to izgleda u kucno okruzenju.
Ali kao trenutnom vlasniku prastare G10 plazme, naviknutom na pravu crnu (najcesce gledam navecer, u zamracenom ambijentu), veliki kut gledanja, bez ostrih rubova po ekranu... cini mi se da jedino OLED moze biti dostojna zamjena
@blazze
Pozz
Jucer sam kod prijatelja pomogao montirati samsunga uhd 55ue ku6679 onaj curved model i malo smo razocarani kvalitetom slike koju dobivamo na hdmi sa max tv...
Prije toga smo sa zida skinuli philips 43 serije 7000 i nase misljenje je bilo da je phullios imao bolji prikaz slike...
Dobar je Philips pa i kolega mi ga ima ali meni više iritira sto ga spominjes u bilo kojem rangu i stalno. A najvise me nervira sto govoris neke druge stvari za koje znam da nisu tocne a to je da je Motionflow bolji nego na Sony/Samsung televizorima. To apsolutno nije tocno.
Nakon 20 godina raznih Samsunga prije nekih godinu dana sam uzeo Philipsa 6501 i uopće mi nije žao, telka radi perfktno, platio ju 5500 kn za 55", a prije nekoliko godina za iste pare uzeo 32" Samsunga kao uber smart TV od kojeg smart funkciju nisam koristio 2 dana. Nema smarta do Androida, sad ako imate novaca za Sony uzmite Sony. A ako ne uzmite Philipsa i nećete požaliti...toliko od mene.
A gdje si ti taj 55pus6501 uzeo za 5500?
6200 je Sony 55xd7005 u elipsu, gore sam napisao po čemu je bolji od tog Philipsa i Neda mi se ponavljati(uglavnom po svemu). S obzirom da uzimaš TV svakih par godina dobro bi ti došla, garancija 5 godina i kvaliteta od Sony-a.
Ne želim se prepucavati više samo po meni je racionalnije i dati 10 %više za Sony-a ili Samsunga pa znaš što imaš i ta garancija mi znači više od tih 10%. Jedino LG nebi uzimao osim oleda.
A gdje si ti taj 55pus6501 uzeo za 5500?
6200 je Sony 55xd7005 u elipsu, gore sam napisao po čemu je bolji od tog Philipsa i Neda mi se ponavljati(uglavnom po svemu). S obzirom da uzimaš TV svakih par godina dobro bi ti došla, garancija 5 godina i kvaliteta od Sony-a.
Ne želim se prepucavati više samo po meni je racionalnije i dati 10 %više za Sony-a ili Samsunga pa znaš što imaš i ta garancija mi znači više od tih 10%. Jedino LG nebi uzimao osim oleda.
uzeo ga na Njušci 2 tjedna starog s 2 godine garancije, lik ga je prodavao jer je tv na 4 noge i nemože ga zakretati a nesmije bušiti rupe za zidni nosač 
Ne sumnjam da je Sony kvalitetniji ali eto prije godinu dana su svi bili preko 7000kn, sad nisam pratio cijene no vjerovatno ću uzeti još jednog 6501 manje dijagonale za drugu sobu
Ja sam nedavno presao sa Sony 49XD8005 na LG OLED 55B6D
Odmorite malo dečki, odlutali ste s teme.
Ja sam nedavno presao sa Sony 49XD8005 na LG OLED 55B6D
dobar apgrejd
vjerujem da si zadovoljan sa B6, taj TV mi je tiha patnja, ako ti se da, moze u par crtica dojmovi, na kaj ga spajas, sto gledas od sadrzaja i prek cega i jel gejmaš na njemu?
tnx

Otvoreno
Kupujem novi ili rabljeni 4K / Ultra HD TV, uređaj mora biti 100% ispravan, bez ikakvih kvarova.
Ponude putem PM-a u inbox
(navesti cijenu, starost tj. datum kupnje, da li je i do kada pod garancijom itd., stanje uređaja, mjesto gdje se nalazite, točnu oznaku modela uređaja i neke osnovne karakteristike i sl.).
Moze li neka preporuka za TV 50-55 inchi za filmove i serije, cca 4-5 milje kuna?
Inace u zadnjih desetak godina sam bio na Toshiba LCDu sa kojega sam presao na Panasonic 50inch Viera plazmu i na njoj sam gejmao nekih 7-8 godina preko ps3 i kompa i ta plazma mi je bila fantastican ekran.
Prije godinu i pol sam se odselio i ovdje sam u startu kupio Sharp Aquos 4k 50inch LED koji je na svu srecu bio potrgan out of box jer to uopce nije bio Sharp nego nekakvo licencirnao Poljsko smece.
Vratili su mi lovu i nakon sto sam se opekao sa sa tim TVom krenuo sam u detaljno proucavanje sto trebam pazit kod odabira LED tva i zakljucio da zelim da ima 10bit display,wide gamut i hdr i da bude oko 50inch,max limit u to vrijeme mi je bio 1000eu i u taj rang je upao jedino Sony 49XD8005 koji se u par mjeseci pokazao kao odlican tv sa vrhunskim prikazom boja,kvalitetnim panelom,procesiranjem slike bio to hd,fhd ili 4k i sa odlicnim input lagom za gaming.Minus su losa crna jer je to IPS panel ali trebao mi je taj radi sireg kuta gledanja nego na VA(imam obitelj pa kada gledamo filmove itd ne mozemo svi sjedit u centru) i android koji je spor i stekav i u 7.0 varijanti i da ne zaboravim UZASAN zvuk ali takav je na vecini LED tva.
Nedavno mi se otvorila opcija da uzmem novi LG OLED 55B6D i toliko sam se uvalio u taj TV svijet da nisam imao sto razmisljat dali je to dobar deal.
Kupio TV i out of box je bio uzasan....pokrenem Uncharted 4 na PS Pro i gledam wtf....input lag od skoro 60ms i igra je doslovno trzala i stutterala i jos je bio prisutan screen tearing i nije postojao hdr gaming mod.
Instant trazenje po postavkama gdje se upgreda firmware i nakon par minuta najnovijo fw je bio instaliran...malo stelanja po postavkma.....input lag sa skoro 60ms se spustio na oko 27ms,screen tearing je nestao i pojavio se hdr gaming mod.Ukratko....novi tv i podsjetnik kako pocesto day one kupci lose prolaze.
OLED mi je spojen na Ps Pro i gaming komp u kojemu imam gtx970 ali je u mirovini od kada imam Pro.
Sav sadrzaj se prikazuje i upscala fenomenalno od tv programa do pc desktopa.
OLED me prikazom slike daleko vise podsjeca na plazmu nego na LCD LED sa time da B6 prikazuje crnu jos daleko bolje nego Viera a svijetle nijanse su svemir naspram plazme tako da je kontrast izmedju najtamnijeg i najsvijetlijeg u istoj sceni na oledu nesto sto ja do sada nisam vidio.
Naprimjer u jednoj sceni je mracno nebo i na njemu sjaje zvijezde i svaka od njih sjaji savrseno cisto i uniformirano dok je na xd80 to sve bilo nekako "stopljeno" te zvijezde i nebo koje je bilo sivkasto a ne duboko crno kao na B6.
Ukratko ovaj oled je kao nekakva nextgen plazma i sada sam siguran da moj iduci tv moze bit samo 8k gdje svaki piksel emitira svoje svijetlo...jednog dana.
Nadam se da sam ti napisao dobar odgovor :) :)
odlicno opisano i napisano kolega 

Pa baš radi toga što uzima tv svakih par godina mu ne treba garancija od 5god.
Inace u zadnjih desetak godina sam bio na Toshiba LCDu sa kojega sam presao na Panasonic 50inch Viera plazmu i na njoj sam gejmao nekih 7-8 godina preko ps3 i kompa i ta plazma mi je bila fantastican ekran.
Prije godinu i pol sam se odselio i ovdje sam u startu kupio Sharp Aquos 4k 50inch LED koji je na svu srecu bio potrgan out of box jer to uopce nije bio Sharp nego nekakvo licencirnao Poljsko smece.
Vratili su mi lovu i nakon sto sam se opekao sa sa tim TVom krenuo sam u detaljno proucavanje sto trebam pazit kod odabira LED tva i zakljucio da zelim da ima 10bit display,wide gamut i hdr i da bude oko 50inch,max limit u to vrijeme mi je bio 1000eu i u taj rang je upao jedino Sony 49XD8005 koji se u par mjeseci pokazao kao odlican tv sa vrhunskim prikazom boja,kvalitetnim panelom,procesiranjem slike bio to hd,fhd ili 4k i sa odlicnim input lagom za gaming.Minus su losa crna jer je to IPS panel ali trebao mi je taj radi sireg kuta gledanja nego na VA(imam obitelj pa kada gledamo filmove itd ne mozemo svi sjedit u centru) i android koji je spor i stekav i u 7.0 varijanti i da ne zaboravim UZASAN zvuk ali takav je na vecini LED tva.
Nedavno mi se otvorila opcija da uzmem novi LG OLED 55B6D i toliko sam se uvalio u taj TV svijet da nisam imao sto razmisljat dali je to dobar deal.
Kupio TV i out of box je bio uzasan....pokrenem Uncharted 4 na PS Pro i gledam wtf....input lag od skoro 60ms i igra je doslovno trzala i stutterala i jos je bio prisutan screen tearing i nije postojao hdr gaming mod.
Instant trazenje po postavkama gdje se upgreda firmware i nakon par minuta najnovijo fw je bio instaliran...malo stelanja po postavkma.....input lag sa skoro 60ms se spustio na oko 27ms,screen tearing je nestao i pojavio se hdr gaming mod.Ukratko....novi tv i podsjetnik kako pocesto day one kupci lose prolaze.
OLED mi je spojen na Ps Pro i gaming komp u kojemu imam gtx970 ali je u mirovini od kada imam Pro.
Sav sadrzaj se prikazuje i upscala fenomenalno od tv programa do pc desktopa.
OLED me prikazom slike daleko vise podsjeca na plazmu nego na LCD LED sa time da B6 prikazuje crnu jos daleko bolje nego Viera a svijetle nijanse su svemir naspram plazme tako da je kontrast izmedju najtamnijeg i najsvijetlijeg u istoj sceni na oledu nesto sto ja do sada nisam vidio.
Naprimjer u jednoj sceni je mracno nebo i na njemu sjaje zvijezde i svaka od njih sjaji savrseno cisto i uniformirano dok je na xd80 to sve bilo nekako "stopljeno" te zvijezde i nebo koje je bilo sivkasto a ne duboko crno kao na B6.
Ukratko ovaj oled je kao nekakva nextgen plazma i sada sam siguran da moj iduci tv moze bit samo 8k gdje svaki piksel emitira svoje svijetlo...jednog dana.
Nadam se da sam ti napisao dobar odgovor :) :)
Bas sam te htio pitati dal si mozda imao plazmu prije pa da bacis neku usporedbu.
Imao sam prije ovog Sonya Panasonic GT50, fenomenalan televizor, još ga oplakujem.
Jedan od aduta je bila bolesna pokretna rezolucija za koju čitam da na oledu nije bas nesto, cak da je losa. Takoder me zanimala svjetlina u odnosu na plazmu ali si to odgovorio.
Kakvi su detalji u sjeni? Onaj near black problem od kojeg pate oledi.
Mogu za 15700kn nabavit novi B7 sa 5g garancije ali oprez me neki pegla pa samo odugovlacim neizbjezno.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Novas sam malo probao gledat nogometnu tekmu u 4k i to je jednostavno spektakl za gledat.
U biti sve sto sam do sad pogledao ostavlja samo predivan dojam na mene sa time da jos nisam niti vidio maksimum koji ovaj tv moze a to je 4K BD uz Dolby Vision...naprimjer Revenant za kojega sam citao da na OLEDu predstavlja vizualni svijet za sebe.
Nazalost Pro nema 4K BD player pa cu morat i to kupit.....
Veliki minus LGu je sto ne mogu imat nativno Kodi kako sam imao na Sony xd8005 i to je za mene ogroman minus....ali android vs ostali OS sto se tice aplikacije zna se tko vodi.
Za filmove,televiziju,YT isl koristim onaj isf nigt mode,za igre game mode a za hdr igre naravno hdr game ali to sve ionako tv sam automatski stavi.
Uzmi probno Netflix na mjesec dana. Tamo ima materijala.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Vec sam iskoristio tih free mjesec dana kada mi je stigao xd80 :)
A i stream se ne moze mjerit sa disk verzijama to sam se sada i sam uvjerio nakon sto sam kupio par BD fhd filmova.
Stream sa kompresijom taman "pojede" te sitne detalje,nijanse,kontrast koji donese hdr.
Skinuo sam prije dosta ovih Sony,Samsung i LG 4K hdr videa pa sam ih sve pogledao na xd80 i sada na oledu da usporedim hdr performanse.
Skinuo sam i Forza 7 4k hdr demonstracije za xone x konzolu pa i njih pogledao na oba Tva,vidio sam podosta sadrzaja u biti sve osim 4k BD filmova uz hdr10 ili DV
EDIT:
Gocc tek sada sam vidio da ti imas high end Sony tv i mislim da nemas neku preveliku potrebu mijenjat