Prodavač koji tamo radi predložio je više ovaj model šta sam kupio.
Koje su bitne razlike između ta dva modela?
Prodavač koji tamo radi predložio je više ovaj model šta sam kupio.
Koje su bitne razlike između ta dva modela?
Šta sam mogao kupiti bolje i za manje novaca? Još je TV u Sancta Domenici pa možda mogu zamjeniti? Ima 8002 za istu lovu, ali je izložbeni nekih 10 dana...
Panasonic 50ex750, 11tkn.. Ovo je neki gornji srednji rang, jaako dobra telka, ima slabiji peak brajtnes (oko 500nitsa) u hdru, al ima onaj noviji cip za obradu slike..
Koji bi mi preporucili za gledanje sporta: 49xd7005 ili 49pus6561?
Znači ta je bolja od moje TV? Ako ja dobro vidim nema je u SD..
Za moju je nešto govorio da je to sad kao SUHD tv , da kod novih modela kao moj neće pisati SUHD ali da je to to...
Pa oba sta ti dobra što se tiče sporta. Philips ima nešto prednosti zbog 100Hz panela i boljeg zatemnenja. Pored toga je slika u mraku bolja zbog Ambilighta. Ali uglavnom oba veoma dobra modela za takav rang televizora.
Greška... Odgovarao sam na neki prastari posto koji nije na zadnjih 5 stranica... zanemarite :D
VenAtoR#2231
vdrbox je uzeo ovogodišnji model, a vi mu govorite kako je prošlogodišnji model jeftiniji....
S ovim modelom je mogao proći bolje samo da je uzeo iz jednog od naših web shopova (ima na nabava.net), gdje je taj njegov TV soma kuna jeftiniji.
Ljudi kupio sam ovaj TV , nadam se da nisam puno pogriješio :)
http://www.samsung.com/hr/support/model/UE55MU7002TXXH
11600 kn
Dobar je tv ali si popušio na cijeni. To ne vrijedi 11500kn...
https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/51582/samsung-ue55ks7002uxxh-ultra-hd-led-tv/ - prošlogodišnji model., istih spec kao i ovaj tvoj novi. Razlika je u detaljima. Cijena 7200kn., ili da si kupio KS8002 za tih 11500kn.
Gledao taj novi MU7000 - složili su bolje zadnju stranu. Ista je kao na KS9000...
vdrbox je uzeo ovogodišnji model, a vi mu govorite kako je prošlogodišnji model jeftiniji....
S ovim modelom je mogao proći bolje samo da je uzeo iz jednog od naših web shopova (ima na nabava.net), gdje je taj njegov TV soma kuna jeftiniji.
Pa baš to....isto prića kad sam ja gledao Sony. Novi model 11500kn., stari 7500kn. Nema j... smisla dat 4000kn više., jel nije toliko velika razlika.
Sony, zato jer ima najbolje procesiranje pokreta.
Znači ta je bolja od moje TV? Ako ja dobro vidim nema je u SD..
Za moju je nešto govorio da je to sad kao SUHD tv , da kod novih modela kao moj neće pisati SUHD ali da je to to...
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-panasonic-tx-50ex780e.aspx
Ili radije uzmi onaj 8002 nema veze kaj je tjedan dana izložen...
Možda da si pričekao s kupnjom bilo bi bolje, al sad, kaj je tu je.
@R36, pitanje je kolko taj ks7002 ima odvoženih radnih sati sjedeći upaljen kod njih..
VenAtoR#2231
KS7002 ostao samo jos jedan izlozbeni u Emmezeti Zitnjak. Steta, kasno sam vidio tu akciju :(
Mogao sam ga izvuci za 6500...eh...proslo, idemo dalje...
Ekipa molim pomoc posto se ne kuzim baz u tv i ne znan cijene ni sto valja....
Uglavnom trebaju mi 2 tva za tetkine apartmane ali da je cijena do nekih 1300 1400 kn... Ne znan moze li se ista nac do te cijene ali ona svake godine mora mjenjati tv jer na kraju sezone budu unisteni.... Jedini zahtjev je da se moze spojit na satelit...
I ako se moze predlozeni tv nac u splitu to bi bilo super...
Pozdrav ljudi, planiram uzeti TV za gaming, vrlo jeftin. Moj stari ima Vivaxov tv, koštao je cca 1700, on ga još uvijek otplaćuje ali mu nije potreban pa bi ga zato ja do kraja otplaćivao. Problem je u tome što nije fullHD, pa jel bi bilo bolje da za nekoliko stotina kuna više uzmem neki koji je fullHD? U takvoj maloj cijeni, dali bi bila neka prevelika razlika u kvaliteti slike?
A koji bi najbolji android box bio za puni doživljaj kod novog tv-a?
Moras sve uredno zapakirati i slati nazad a onda oni salju u svoj servis da provjere i ako utvrde da je greska u proizvodu dobijes novi. Na mail obicno uopce ne odgovaraju. Najbolje je kontakt telefonom i sve dogovoriti. Na zalost pomiri se na jedno mjesec dana natezanja.
Može preporuka 49" do 6k kn, 4k ekran, da nije preloš za gaming? android poželjan...
Može preporuka 49" do 6k kn, 4k ekran, da nije preloš za gaming? android poželjan...
Ovdje imaš.
https://www.nabava.net/televizori__240/philips-3d-televizor-49pus7101-49-125-cm-led__22336971
https://www.nabava.net/televizori__240/sony-televizor-kd-49xd8077-49-125-cm-led__25087191
Moras sve uredno zapakirati i slati nazad a onda oni salju u svoj servis da provjere i ako utvrde da je greska u proizvodu dobijes novi. Na mail obicno uopce ne odgovaraju. Najbolje je kontakt telefonom i sve dogovoriti. Na zalost pomiri se na jedno mjesec dana natezanja.
Pa ne bi baš trebalo biti mjesec dana, nov je uređaj i trebao bi se tretirati kao DOA i odmah bi mu trebali poslati novi. Osim ako nije oštetio tv i rastrgao kutiju ko pas
Može mi netko napisati koja je razliak između ova dva tva i dal se isplati uzeti skuplji?
Osim u dijagonali, to i sam vidim 
Ili ako ima nešto bolje za te nofce.
MU je model 2017 a KS 2016. Razlika je u sitnicama koje ne vrijede toliku razliku u lovi :)
Sony 55" XD9305 9000kn. Ajmo još malo pa nestalo
Mislim da ne može bolji TV za tu lovu. 5g garancija.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.