Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.663
|
čitano: 27.625.765
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Prodavač koji tamo radi predložio je više ovaj model šta sam kupio. 

Koje su bitne razlike između ta dva modela?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 0:35 (vdrbox).
18 godina
vdrbox kaže...

Šta sam mogao kupiti bolje i za manje novaca? Još je TV u Sancta Domenici pa možda mogu zamjeniti? Ima 8002 za istu lovu, ali je izložbeni nekih 10 dana...

Panasonic 50ex750, 11tkn.. Ovo je neki gornji srednji rang, jaako dobra telka, ima slabiji peak brajtnes (oko 500nitsa) u hdru, al ima onaj noviji cip za obradu slike..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 6:39 (zvonac).
9 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Koji bi mi preporucili za gledanje sporta: 49xd7005 ili 49pus6561?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači ta je bolja od moje TV? Ako ja dobro vidim nema je u SD..

Za moju je nešto govorio da je to sad  kao SUHD tv , da kod novih modela kao moj neće pisati SUHD ali da je to to...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 7:42 (vdrbox).
14 godina
protjeran
mymoon kaže...

Pa oba sta ti dobra što se tiče sporta. Philips ima nešto prednosti zbog 100Hz panela i boljeg zatemnenja. Pored toga je slika u mraku bolja zbog Ambilighta. Ali uglavnom oba veoma dobra modela za takav rang televizora.

17 godina

Greška... Odgovarao sam na neki prastari posto koji nije na zadnjih 5 stranica... zanemarite :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 9:14 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa ja sam uzeo 7002 za 9 milja u SD...za te pare bi uzeo 8002....ima bolju sliku...vise nita...
VenAtoR#2231
13 godina

vdrbox je uzeo ovogodišnji model, a vi mu govorite kako je prošlogodišnji model jeftiniji....

S ovim modelom je mogao proći bolje samo da je uzeo iz jednog od naših web shopova (ima na nabava.net), gdje je taj njegov TV soma kuna jeftiniji.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 9:50 (DeniZg).
14 godina
neaktivan
vdrbox kaže...

Ljudi kupio sam ovaj TV , nadam se da nisam puno pogriješio :)

http://www.samsung.com/hr/support/model/UE55MU7002TXXH

11600 kn

Dobar je tv ali si popušio na cijeni. To ne vrijedi 11500kn...

https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/51582/samsung-ue55ks7002uxxh-ultra-hd-led-tv/ - prošlogodišnji model., istih spec kao i ovaj tvoj novi. Razlika je u detaljima. Cijena 7200kn., ili da si kupio KS8002 za tih 11500kn.

Gledao taj novi MU7000 - složili su bolje zadnju stranu. Ista je kao na KS9000...

14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

vdrbox je uzeo ovogodišnji model, a vi mu govorite kako je prošlogodišnji model jeftiniji....

S ovim modelom je mogao proći bolje samo da je uzeo iz jednog od naših web shopova (ima na nabava.net), gdje je taj njegov TV soma kuna jeftiniji.

Pa baš to....isto prića kad sam ja gledao Sony. Novi model 11500kn., stari 7500kn. Nema j... smisla dat 4000kn više., jel nije toliko velika razlika. 

13 godina
mymoon kaže...

Sony, zato jer ima najbolje procesiranje pokreta.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
neaktivan
Jebiga, tu kazu da su bili na nekoj edukaciji i da je ovaj moj model bolji od tog 8002, a i to sta je zadnja strana bolje napravljena u odnosu na stari model 7002 isto nesto znaci... Kupio sam taj i prestajem vise traziti..Lp
18 godina
vdrbox kaže...

Znači ta je bolja od moje TV? Ako ja dobro vidim nema je u SD..

Za moju je nešto govorio da je to sad  kao SUHD tv , da kod novih modela kao moj neće pisati SUHD ali da je to to...

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-panasonic-tx-50ex780e.aspx

Ili radije uzmi onaj 8002 nema veze kaj je tjedan dana izložen...

Možda da si pričekao s kupnjom bilo bi bolje, al sad, kaj je tu je.

@R36, pitanje je kolko taj ks7002 ima odvoženih radnih sati sjedeći upaljen kod njih..

10 godina
neaktivan
Govorimo za proslogodisnji model posto je po rtingsu npr. Ks7002 bolji od mu7002 a kosta par tisuca kuna manje sto cini noviji model totalno neisplativim

Jebiga nisam znao da su ostali samo izlozbeni, kad sam ja kupovao ks7002 za 7600 kn kad je pocela akcija tv je bio out of the box novi.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

What's New for Android TV

0 0 hvala 0
16 godina
Isprike nisam uopce skonto da je uzeo MU.... al tek se sad zeznio.. nema sanse da bude bolju od KS proslogodisnjeg kad ni Q7 nije nista bolji od KS7002... za te pare bi uzeo KS8002....to bi najpametnije bilo...
VenAtoR#2231
11 godina
neaktivan

KS7002 ostao samo jos jedan izlozbeni u Emmezeti Zitnjak. Steta, kasno sam vidio tu akciju :(

Mogao sam ga izvuci za 6500...eh...proslo, idemo dalje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekipa molim pomoc posto se ne kuzim baz u tv i ne znan cijene ni sto valja....

Uglavnom trebaju mi 2 tva za tetkine apartmane ali da je cijena do nekih 1300 1400 kn... Ne znan moze li se ista nac do te cijene ali ona svake godine mora mjenjati tv jer na kraju sezone budu unisteni.... Jedini zahtjev je da se moze spojit na satelit... 

I ako se moze predlozeni tv nac u splitu to bi bilo super...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, planiram uzeti TV za gaming, vrlo jeftin. Moj stari ima Vivaxov tv, koštao je cca 1700, on ga još uvijek otplaćuje ali mu nije potreban pa bi ga zato ja do kraja otplaćivao. Problem je u tome što nije fullHD, pa jel bi bilo bolje da za nekoliko stotina kuna više uzmem neki koji je fullHD? U takvoj maloj cijeni, dali bi bila neka prevelika razlika u kvaliteti slike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prijatelju jutros dostavnom sluzbom stigao Sony 43w755 na moju preporuku i odma veliki problem. Tv uuopce ne daje znakove zivota. Prvo smo mislili da je tv u kvaru a onda smo provjerili i Strujni adapter je neispravan. Uopće nema napona na izlazu( mjerili unimetrom) . poslali smo elipsu mail , nisu još ništa odgovorili. Ne znam ni koja je sad procedura. Da li se vraća sve komplet ili će htjeti samo zamijeniti adapter. Problem je što prijatelj živi na hvaru pa je i prijevoz otežan .

0 0 hvala 0
16 godina

A koji bi najbolji android box bio za puni doživljaj kod novog tv-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goran0904 kaže...
Prijatelju jutros dostavnom sluzbom stigao Sony 43w755 na moju preporuku i odma veliki problem. Tv uuopce ne daje znakove zivota. Prvo smo mislili da je tv u kvaru a onda smo provjerili i Strujni adapter je neispravan. Uopće nema napona na izlazu( mjerili unimetrom) . poslali smo elipsu mail , nisu još ništa odgovorili. Ne znam ni koja je sad procedura. Da li se vraća sve komplet ili će htjeti samo zamijeniti adapter. Problem je što prijatelj živi na hvaru pa je i prijevoz otežan .

Moras sve uredno zapakirati i slati nazad a onda oni salju u svoj servis da provjere i ako utvrde da je greska u proizvodu dobijes novi. Na mail obicno uopce ne odgovaraju. Najbolje je kontakt telefonom i sve dogovoriti. Na zalost pomiri se na jedno mjesec dana natezanja.

11 godina
Opet pitanje u vezi uglova gledanja. Dakle, u pitanju je 55w755c, ovdje rekoste da nije pogodan za uglove vise od 20-30 stepeni. Obzirom da ga ne mogu naci u blizini da vidim uzivo nasao sam ovo
, meni ovdje ne djeluje lose. Takodje, gledam kod prijatelja neki Telefunken od 250-300 EUR, slika skoro da se ne mijenja ni pod uglom od 80 stepeni. Dakle, ako neko ima konkretni ovaj model, može li reci kako to stvarno izgleda uzivo?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Može preporuka 49" do 6k kn, 4k ekran, da nije preloš za gaming? android poželjan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2017 21:55 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
18 godina
robee1 kaže...
goran0904 kaže...

Moras sve uredno zapakirati i slati nazad a onda oni salju u svoj servis da provjere i ako utvrde da je greska u proizvodu dobijes novi. Na mail obicno uopce ne odgovaraju. Najbolje je kontakt telefonom i sve dogovoriti. Na zalost pomiri se na jedno mjesec dana natezanja.

Pa ne bi baš trebalo biti mjesec dana, nov je uređaj i trebao bi se tretirati kao DOA i odmah bi mu trebali poslati novi. Osim ako nije oštetio tv i rastrgao kutiju ko pas

9 godina
neaktivan
Nije ništa rastrgano baš iz razloga što nikad ne znaš da li će ti zatrebati kutija. Otvorene su one najlonske kesice jer smo na tv prvo montirali postolje za stol ,stavili, prikopčali i ni makac. Sinoć smo probali isti takav adapter od istog modela Sony i tv normalno radi što znači da je definitivno kvar adaptera. Da napomenem da je sve bilo full zapakirano i ne korišteno što znači da je tv stigao direktno iz skladišta

0 0 hvala 0
11 godina

Može mi netko napisati koja je razliak između ova dva tva i dal se isplati uzeti skuplji?

UE40MU6172 i UE43KU6072

Osim u dijagonali, to i sam vidim

Ili ako ima nešto bolje za te nofce.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2017 15:01 (Karlek_19).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

MU je model 2017 a KS 2016. Razlika je u sitnicama koje ne vrijede toliku razliku u lovi :)

0 0 hvala 1
12 godina

Sony 55" XD9305 9000kn. Ajmo još malo pa nestalo  

Mislim da ne može bolji TV za tu lovu. 5g garancija.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice