Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.667
|
čitano: 27.642.728
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

tnx na info ali kad ces ti kupit telku tj jeli je mislis kupit u ovom kvartalu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Ja zakrivljenih 49 nebi uzimo.... da je flat bih al zakrivljenu nema sanse....
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kupio sony kd55xd8005 sa drustvom odigrao koju ps4 pro i pogledali film....dojam da je ovo super tv i dovoljan za moje potrebe

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
4mal kaže...

tnx na info ali kad ces ti kupit telku tj jeli je mislis kupit u ovom kvartalu ? 

Najvjerojatnije uskoro.. Pikiram na novu seriju samsunga, 55mu7002. 120Hz, stvarni 10bit ekran, VA matrica, 20ms input lag, 1000nits itd..

Ova SUHD (ks 7, 8, 9 2016god)serija je skuplja u odnosu na novu seriju MU7000 koja je UHD, a razlike nisu neke zamjetne..

Da znam da sony sa svojim novim modelima nece bit skup, uzeo bih, al dam se kladit da ce mu nabit cijenu do neba..

Samo budem pricekal da vidim prve recenzije za taj MU7002..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 9:50 (zvonac).
18 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Recenzija za mu7000 je vani već mjesec dana i lošiji je TV od ks-a u svim segmentima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Grga1984 kaže...
Recenzija za mu7000 je vani već mjesec dana i lošiji je TV od ks-a u svim segmentima.

Kolko je "losiji" tolko je i jeftiniji. Po meni ok telka, da sony s tim speckama konkurira tom modelu u pogledu cijene, mislim da se ne bih puno mislio..

http://www.displayspecifications.com/en/comparison/27eb1ac44

Za MU seriju vele da je izmedju KS proslogodisnje serije, znaci nije iznad ks serije, negdje izmedju..

Inace ova usporedba nije na mjestu, posto je ks9000 neka haj end serija dok je mu7000 neka srednja klasa..

Al eto cisto me zanimalo specke jedne i druge telke..

17 godina
neaktivan

A kako vam se čini low end novih samsungovih televizora? MU6000 serija je za sada oko 1000kn skuplja od KU6000? Ili krivo gledam, ali mi je to dosta čudno i velika razlika.

0 0 hvala 0
15 godina
Ma gdje je majke ti mu jeftiniji od ks?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam sony 43w807c star mjesec dana 2 godine garancije,Android 6.0 Kodi,rado bih mjenjao za Philips Pus 7101 ili za Lg UH 850 u dijagonali 49 ili UF 850 dolazi u obzir i LF 650.
Razlog je sljedeći tata nestigne previše gledati tv,a moje dvije curice baš briga za za dubinu crne, kontrast. Njima bolje paše IPS panel jel telku gledaju iz svih mogućih kuteva,pasivni 3D im je bolji nego aktivni jer su naoćale puno jednostavnije i jeftinije pa si ih možemo i dodatno narućit pa onda zovemo cijelu ekipu na gledanje 3D crtića. Ambilight na crtićima i na You tubu je lom što šarenije to bolje.
Eto ako ima neko kontra da mu je bitnije ono prvo neka se javi u inbox,dogovoriti ćemo nešto,pozz.

Buki

0 0 hvala 0
16 godina
Grga1984 kaže...
Ma gdje je majke ti mu jeftiniji od ks?

ma nije nigdje...i nemogu se gledat tako usporedbe jer je ks serija na zalasku... i na kraju krajeva nisu niti ista kategorija.... ks bi isla u usporedbu s q serijom.... neznam kakve su bile cijene ks serije kad je tek izasla al sigurno nije bila mala....a kako su u samsungu usrali sa qled-ovima kupovina ks serije sad na popustima pred kraj ej pun pogodak za one koji su uhvatili tv-e....

VenAtoR#2231
14 godina
neaktivan

Ljudi trebam vašu pomoć pošto mislim kupiti novu televiziju , dvoumim se između ova 4 modela :)

LED TV Sony Bravia KD-49XE8005 4K 

LED TV Sony Bravia KD-55XD8505 4K

LED TV Samsung UE49KS8002 SUHD

LED TV Samsung UE49KS7002 SUHD

Hvala!

Lp

0 0 hvala 0
18 godina
vdrbox kaže...

Ljudi trebam vašu pomoć pošto mislim kupiti novu televiziju , dvoumim se između ova 4 modela :)

LED TV Sony Bravia KD-49XE8005 4K 

LED TV Sony Bravia KD-55XD8505 4K

LED TV Samsung UE49KS8002 SUHD

LED TV Samsung UE49KS7002 SUHD

Hvala!

Lp

KS serija 8002, al samo i isključivo ak nemaju grešaka..

Za sve ostalo, Sony 55xd8505.

@Grga, nekaj sam pobrkal, da, KS je trenutno jeftiniji, al samo izložbeni modeli.

Al recimo kom nije tolko bitno izložbeni ili ne, 49KS9002 za 8.5tkn, je dobra kupnja, lako se pogleda prije kupnje tv, pa se vidi dal ima nekih fizičkih anomalija, a za broj radnih sati, bi trebao servisni menu pokazat kakvo je stanje..

Inače ima na skladištu (SD) 49ks9002 za 11.100kn, dok je 55MU7002 (SD) 11.500kn, onda bih radije išao na veći ekran a slabijih specifikacija, kad bih već kupovao telku..

15 godina
55ks7002 ima u par trgovina za 8tkn i manje. I nisu izložbeni. Imaš u elipsu u bilo kojem dućanu, protisu itd. To je trenutno bestbuy i to za daleko. Mislim ako je nekome problem u dućanu otvoriti TV i pogledati zadnju stranicu, upaliti ga i pogledati dali ima mrtvih pixela onda neka kupi 2 klase lošiji TV za te novce i misli si kako je jebeno prošao.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
To ja govorim cijelo vrijeme....serija 8 je ljepsa i malo bolju svjetlinu samo ima, ali i serija 7 ima HDR Premium certifikat tako da je samo 2-3 tisuce kuna skuplji i drugacijih nogica i nevrijedi tolko... a serija 9 je zakrivljena meni osobno odmah otpada iz odabira... serija 7 naj izbor ko uhvati bez greske..ostatak para bolje uloziti u zvuk... za te 2-3 milje se uzme dobra zamjena za zvucnike od tv-a...
VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grga1984 kaže...
55ks7002 ima u par trgovina za 8tkn i manje. I nisu izložbeni. Imaš u elipsu u bilo kojem dućanu, protisu itd. To je trenutno bestbuy i to za daleko. Mislim ako je nekome problem u dućanu otvoriti TV i pogledati zadnju stranicu, upaliti ga i pogledati dali ima mrtvih pixela onda neka kupi 2 klase lošiji TV za te novce i misli si kako je jebeno prošao.

2 Klase lošijeg televizora nema, i prema top televizoru:) Ima samo 2 klase lošiji i bolji marketing..

18 godina

Ljudi sjetite se koliko je kostao ks7 serija kaj je dosla...niko nije imao problema sa stvarima koje

Su zadesile seriju zadnjih pola god. nama prodaju za istocno trziste par serija materijelno lose kvakoce

Od one za americko trziste gdje ta serija je 8 i briljira..

nabijem nase trgovce koje sa srednje high konceptom zele proc jeftinije

Kolega je kupio prvi dan ks7 sriju u sd-u nakok  god 0 ali 0 problema

drugi kupio pola god. poslje njega u istom ducanu materjal na opip koma

Sramota...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 19:49 (garfield1).

0 0 hvala 1
18 godina

mogo si manju sliku i mutniju staviti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Grga1984 kaže...

Aj daj mi linkove di to ima za 8tkn a da ih ima na skladištu tj da nisu izložbeni?

Ak je to tak kak veliš, sutra odmah idem u nabavku..

Ili sam ja propustil nekaj, nakon par obilazaka dućana i gledanja zadnjih izložbenih primjeraka (ks9002, ks7000 i 8000)

@garfield, Panasonic ima visoke cijene, a ne nudi niš bogzna kaj, sve me strah tih modela za 2017tu i njihovih cijena, to su od sonya valda pokupili, gledajući njihove modele za tekuću godinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 19:53 (zvonac).
15 godina
Elipso 8tkn.
Još 5% popust ako uzmeš preko weba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grga1984 kaže...

Nazalost u elipsu sve izložbeni, upravo sam tamo! 

15 godina
Imaju ih dostupno u 12 dućana i u web shopu tako da ne vjerujem da je sve izložbeno. I u r plusu je 7,400.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo zvonac sutra kreni ima na velesajmu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Elipso nema sigurno,sve izložbeni! Čovjek koji radi tamo kaže da pitam u Sancta domenici. Uglavnom, tip je popljuvao Samsung i tu 7 seriju 😁

15 godina
A šta on radi u elipsu? Mislim koji posao?
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

pitaj ga jeli je tako mislio prije god. dana?

najaci su mi subjektivni i fanboy prodavaci koji radi takvih stavova oduzimaju

sami sebi kruh iz usta i sl.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 20:29 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pitati prodavača za savjet je najgluplja stvar koju čovjek može napraviti pri kupnji. Pa preporuče ono za što imaju najveću maržu.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 1 hvala 0
15 godina
Meni je prodavač u elipsu u areni rekao da kupim bilo što osim filipsa da je zadnje smeće gore i od Grundiga. Uostalom rekao je da je ks bomba. A ja sam mu se samo smijao. Kaj oni znaju i žele znati imaju cca 50 godine i radne nedjelje za 4000kn. Ni ne očekujem da mu je do posla. Mislim svaka čast ljudima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Pa i ja sam prodavace pitao u Ronisu i SD u vezi odljepljivanja i odgovorili potvrdno..
Tip koji radi u Ronisu veli da se sokirao dok mu je kupac vratio telku, a u SD su imali par povrata istoimene telke, mozda prodavaci nerado govore o tome, al ocito su svjesni problema..

Bum bas provjeril te dostupne modele ak je jos koji ostao na lageru..

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice