hmm, morat ću i ja nešto iskombinirat tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako zelis, javi mi se na P.M. pa ti mogu nesto iskombinirati oko zidnog stalka kao sto sam i sebi napravio. 
ajde ako bi mogao uslikati par slika pa mi poslati da vidim kako si napravio.
Evo ti slika po cemu sam radio..Da ne skidam sada lcd sa zida..Ako budes prolazio kroz Karlovac, javi mi se pa mozes svratiti do mene da vidis osobno pa ako ti se svidi, napravim ti to kroz pola sata. Nije uopce problem, jer imam sav materijal. A i vise vjerujem kada sam nesto napravim nego ovim jeftinim varovima koje drugi rade i onda su cijene bagatela. Ne zelim da mi predmet od 2800kn padne na pod hehe. 
Jednostavno i ucinkovito. Vazan je samo da ti je zid cvrst, jer unutra idu tiple za suplju ciglu. I nema sanse da se iscupa ..
ok, sad prvo lcd kupit, pa dok se u drugu sobu premjestim onda ću morat nosać pravit, jer sad mi se ne isplati bušit ak ću za 2 mj mjenjat sobu.
ok, sad prvo lcd kupit, pa dok se u drugu sobu premjestim onda ću morat nosać pravit, jer sad mi se ne isplati bušit ak ću za 2 mj mjenjat sobu.
A svakako..Kada kupis lcd i ako se odlucis za zidni nosac, tu sam. 
Da li bi mi netko sa puno dobre volje i vremena mogao preporučiti par lcdova od barem 32" koji nisu skuplji od 2000kn (tj. da je bolji izbor od ovoga http://lcd.hr/lcd/samsung-le32e420/).
Hvala puno :)
Da li bi mi netko sa puno dobre volje i vremena mogao preporučiti par lcdova od barem 32" koji nisu skuplji od 2000kn (tj. da je bolji izbor od ovoga http://lcd.hr/lcd/samsung-le32e420/).
Hvala puno :)
Za koje namjene ti treba? Da li ti treba Full hd, Hd Ready ? Inace ako mislis full hd, tesko da ces za te novce naci nesto kvalitetno...
Dovoljan mi je i Hd Ready, pa većinom bih ga koristio za gledanje svojih serija i filmova tj. da ga spojim na laptop sa hdmijem, što se tiče naših tv postaja, gledam jedino kad su neke zanimljive tekme ili dokumentarci. Ugl. ne bih ga koristio baš svaki dan nego kad bih našao vremena za gledanje.
Ovako...
1.Samsung 32eh4000
http://www.protis.hr/products/details/televizor-samsung-32eh4000-lcd-led/55363
-zanimljiv tv, serije 4, cita skoro sve formate sa usb-a...lijep dizajn
2.Toshiba 32av934g
http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/26043/toshiba-32av934g-lcd-tv-mpeg4/
-posjedovao sam ga nedavno, jako lijep dizajn i oblik lcd-a, ima vga, tako ako nemas na laptopu HDMI izlaz, lako spojis sa VGA kablom, slika zadovoljavajuca...Cijena isto tako
3.Lg 32CS460
http://www.svijet-medija.hr/p/TV-prijemnik-LCD-LG-32CS460/40607/
Malo znam o njemu, vidim da ne cita sve formate...Ali lg se do sada uvijek pokazao "dobrim." Pogledaj malo na netu o njemu...
Za te novce, ova 3 su ti best buy...
Puno ti hvala na trudu, kad odlučim (i kupim) javim kojeg sam izabrao. 
Ma nema problema, sretno u kupnji. Jos ako mozes, otiđes do trgovine i pogledaj ih uzivo. 
Pozdrav,
Molio bih preporuku televizora. Može biti i LCD i plazma, mada malo više naginjem ka plazmi.
Zahtjevi:
minimalno 42''
Full HD
I jako bitno da ima punu podršku što se tiče reprodukcije filmova sa USB diska. Odnosno mkv/avi, AC3/DTS, te također mogučnost prikaza titlova!
Cijena: do 6.000 kn
3D mi ne igra važnu ulogu.
Hvala
Može preporuka LCD-a od 32" do 3500 kn. Koristio bi ga uglavnom za gledanje filmova s računala i ponekad BNet-a. Hvala.
Uglavnom ako bi se odlučio za plazmu mislim da bi bio baš taj: Panasonic ST50
E al sad me malo brine taj efekt ogledala kod plazme, odnosno kod malo osvjetljenijeg boravka koliki bi to bio problem? Mislim naravno da ću TV gledat uglavnom navečer, ali ipak nebi baš volio da moram svako jutro u subotu i nedjelju spuštat sve rolete jer vidim sebe i druge stvari na ekranu.
I koji bi SAMSUNG LCD ekvivalent ovoj plazmi bio?
Nije uopce toliko losa po danu ta plazma koliko se prica.
Ekvivalent tome bi bio Samsung 40ES6100/6710 ili Sony 40HX750.
Svakako da se isplati, jer toliko skoro kosta samo taj model televizora. Inace to je model 5000, a ne 500. Slika je odlicna, ja posjedujem isti, samo 32'' i korisitm ga za maxtv i za pc. Kada si pustim na PC-u blueray film, 720p ili od 1080p, slika je fantazija.
Definitivno ti preporucujem to dvoje za 3700kn
pozdrav, moze li preporuka nekog jeftinijeg LG ili samsung smart tv-a, da ima 3D i da je tehnologija prikaza LED ili LCD ?
Kol'ko jeftinog, i kol'ki ekran?
Stigao je danas http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40ES6710UXXU-spec, išao sam na taj malo skuplji radi micro dimming-a, kojeg jeftiniji modeli nisu imali.
Ostavim dojam čim dođem doma i isprobam :)
Evo, da i ovdje naglasim, ako slucajno netko nece vidjeti moju temu.
U Intersparu imate savrsenu priliku za 2999kn!
Samsung ue32eh6030, 3D televizor, full HD! SERIJA 6000!
SAVRSENA PRILIKA, jer taj tv inace kosta od 3500kn do 4500(jedino na nabavi je dobavljiv ovaj od 4500kn)
Evo ustede od 1500kn 
Stigao je danas http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40ES6710UXXU-spec, išao sam na taj malo skuplji radi micro dimming-a, kojeg jeftiniji modeli nisu imali.
Ostavim dojam čim dođem doma i isprobam :)
Evo samo kratki dojmovi:
Televizija je odlična. Ovo mi je prva LCD televizija i razlika od one "kutije" je ogromna, stvarno, drugi svijet. To se primjeti i kod prelaska sa CRT-a na LCD na kompu ali sa TV-om još i više.
Slika je bez premca, nisam još niša kalibrirao, sve sam testirao na tvorničkim postavkama i oduševljen sam. Zvuk je također za moj pojam odličan. Probao sam gledati HD sadržaj na YouTube aplikaciji (spajanje na WiFi je prošlo bez ikakvih problema) i prolazili su me trnci dok sam gledao efekte na tako velikom ekranu. Uf, moram se s tim izguštat :)Tub
Probao sam i 3D trailere na YouTube-u (dobio sam 2 komada 3d naočala koje su btw jako cool, i nema problema ako već nosite naočale, lako idu preko i ne smetaju). Uglavnom, 3d doživljaj je odličan, najbolji trailer koji sam uspio pronaći je Pirati s kariba, čudi me da ne rade više impresivnih scena u tim trailerima (posebno je zadivljujuća scena gdje mač izlazi iz ekrana). Također, scena iz Avatara je fenomenalna (kada pada nekakav snijeg, taman prije napada na onu ogromnu crvenu pticu).
Ipak, 3d mi malo smeta (gledao sam oko 20-ak minuta) nakon skidanja naočala, mrvicu mi je mutno pred očima.
YouTube aplikacija je super, nemam zamjerke. Zamjerku imam na web browser, jer tipkovnicom ne mogu navigirati (ili neznam) tipkama, već moram kursorom klikati (kojim isto upravljam tipkama i nije baš smooth), a to je pain in the ass. Najbolje bi bilo prikopčati tipkovnicu.
Sve u svemu, TV je odličan, roditeljima se sviđa ( a to je bio i cilj :) ) i ja sam zadovoljan sa uloženim/dobivenim.
Hvala svima na preporukama i pomoći pri odabiru!
SAVRSENA PRILIKA, jer taj tv inace kosta od 3500kn do 4500(jedino na nabavi je dobavljiv ovaj od 4500kn)
Evo ustede od 1500kn 
Treba mi televizor pa sam išao malo bolje pogledati ovaj na stranici proizvođača.
Krivo su u šparu naveli energetski razred, ovaj televizor je u B razredu, dosta važno u današnje vrijeme kada se gleda na svaki W.
Evo ustede od 1500kn 
Treba mi televizor pa sam išao malo bolje pogledati ovaj na stranici proizvođača.
Krivo su u šparu naveli energetski razred, ovaj televizor je u B razredu, dosta važno u današnje vrijeme kada se gleda na svaki W.
A nisam gledao detaljne specifikacije. A za ovu cijenu, se isplati..Jer danasnji LCD/LED tv-i ne trose skoro nista. Evo moj Samsung 32eh5000 trosi cca 29W.. manje nego sobna zarulja
A-klasa... a B klasa, nebih trebala puno vise trositi od A klase, mozda 20-30W vise, max.
Bok.
Kakva je kvaliteta slike kod Toshibe 32RL938G ?
Nije mi važno ono smart, samo kvaliteta slike. Ako netko zna...
Hvala.
Ako se dobro sjecam, 937ica je bila odlicna. Ova bi trebala biti bolja.
Doduse, dosta ovisi i o panelu, ne znam ciji je.
Evo ustede od 1500kn 
Ako mi neko moze reci koji je naj blizi Interspar Westgate-u i da li ima tamo ovaj TV.
Hvala.
Evo već sam sam sebi dosadana, ali Tek&Blog je pisao i o ovoj temi te je prilično detaljno razrađena tema o LCD i LED LCD televizijama. Vidi se usporedba rezolucije ekrana, objašnjeni su pixeli i što televizija mora imati ugrađeno u sebi od hardwera. Pogledaj: http://mojprofil.org/kako-odabrati-televizor-kakvu-televiziju-kupiti/