Pozz ljudovi.. evo tek 10 mjeseci imam novi laptop, a vec poceli problemi s zagrijavanjem.
Odavna sam kupio i hlađenje, i laptop je cijelo vrijeme na njemu, s tim da je hlađenje upaljeno uglavnom dok igram igre.
A meni nije jasno zašto se hladnjak od kompjutera čuje poprilično glasno dok je samo npr upaljen chrome, sa 2 taba, od kojih jedan gledam stream, a od programa radi skype i LoL, ali ne u igri, nego u meniju.
Prije nisam imao takvih problema i 2-3 mjeseca nakon kupnje, po ljeti, sam mogao igrati napoleon total war bez problema i to na stolu, bez hladnjaka.
Sad jako buči kao sta san napisa i dok nije u igri, a počinje i lagati pri ne toliko zahtjevnim igrama tipa LoL.
Nije toliko od prašine, jer sam usisavao preko bijele gaze i nije bilo puno prašine.
Moze neko mišljenje di bi moga biti problem, jer ovih problema nije bilo od pocetka? Laptop je jos pod garancijom, sta bi servis moga napraviti? Glupo mi je biti bez njega 2 tjedna da bi servis reka "kod nas je sve dobro" čisto da bi ga se rijesili.
hvala
EDIT: Zaboravih, laptop je pod moj PC