imam problem kupio sam konfigueaciju racunala blizu 9 soma kuna a igre mi stekaju
konfiguracija je
Procesor intel core i5 750 2.66 grz 8MB
maticna ploca ASUS p7p55LX
memorija Corsair 4gb DDR3 240 DIMM 1333 MHZ
graficka ATI RADEON HD 5850 sapphire 1 gb DDR5
hard disk WD caviar black 500 gb 32 mb
napajanje corsair 550 W VXEU
monitor acer P225hql 22 inca
operaciski sustav windows 7 64 bit
Razocaran sam jer mi igre trzuckaju napominjem instalirao sam najnovije draivere za graficku i maticnu za 64 bit sustav imam i program koji mi pokazuje u gornjem ljevom kutu kollki mi je broj frejnova ovitava
GTA niko belic vrti mi na 70 fpsa igru ali sve jedno ona zastajkuje tako da skoci sa 7 fpsa na 70 ludo ali istinito, betofild bed compani 2 mi vrti na 90 do 70 fpsa ali cim pocmeme trcati i kad izlazim iz neke prostorije trzne a freinovi s 80 se spuste na 73 i kasnije se opet normalizira gta4 balada o tonyu ide na 50 fpsa ali kad se zajurim s autom pozme trzat igra a frejnovi se spuste na 45 i to je to ne razumjem u cemu je problem a kad spustim sve detalje opet je isti problem u biti stavim li sve detalje na naj jace ili ih smanjio problem je isti dali je to kakav hardwerski problem ili dali da nosim komp na garanciju ili napominjem drti reli 2 u dx 11 mi ide odlicno na full detaljima i to ne zastajkuje vrti ga na 85 fpsa i to je dobro i splinter sell covinstion on mi isto odlicno ide i ne trza ali ovo ostalo je zlo dali mi mozete preporuciti kakav program da testiram performanse jednom mi je prilikom Kada sam izisao iz bc2 igre javio Windows 7 poruku da je pronasao gdje gubim performanse i da odem u Windows basic i da smanjim COLOR SHAJNING i da ce mi performanse biti za 15 posto jace a ja to ne znam gdje to otici sto je to POMOC Sto napraviti ici na 8 gb memorije dali da clocam prosesor ma ne znam ni sam