Komp kod opterećenja smrzne

poruka: 13
|
čitano: 2.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav , evo mene nešto muči moj komp od kako sam ga kupio , ato je bilo prije 4 godine pa evo slike procesora na kojem piše x64 , komp je x86 sad nek mi netko objasni pošto se ne kužim dali to može funkcionirat normalno ili svaki put kad otvorim neki program on se zaledi i tako par sekundi do minute a nekad ga moram zatvorit iz taskmanager , napajanje sam stavio novo 500w opet isto mjenjao sam pastu na procesoru mada je temp . ok , memorija 2gb. procesor intel celleron 3.06 socket 478 , matična ecs 865g-m8, bilo kakav savjet dobro došao

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 18:45 (mehanikus).

0 0 hvala 0
15 godina

Dali si u tih 4 godine stavio friške windowse koji put ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Komp kod opterećenja smrzne
Haf932 kaže...

Dali si u tih 4 godine stavio friške windowse koji put ?

da  u biti jednom godišnje al to se dešava i na novim windowsima evo recimo ove sad sam instalirao prošli tjedan a već sam imao problema

13 godina
neaktivan
onda je u pitanju hardwerski kvar.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina

Pogledaj temperature s HW Monitor-om i postaj sliku ovdje da vidimo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e da napomenem da sam čak mjenjao i HD mislim da je wd 160 gb, i grafičku sam posuđivao od frenda i uvijek isto dali ste gledali sliku od procesora zašto piše da je x64 šta bi moglo još biti

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:02 (mehanikus).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo postao sam sliku pa može savjet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sliku dok je procesor pod opterećenjem!

Ofc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo opteretio sam ga sa 4 programa i occt i još sam igrao neku igricu

0 0 hvala 0
14 godina

Problem je u napajanju.Posudi napajanje u nekoga pa testiraj.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ista stvar i sa starim napajanjem i sa novim koje sam stavio pred mjesec dana nije neko brand napajanje al mi čovjek reče da je uredu
http://www.ventex.hr/pd/0270004/pg/810/Napajanja-POW-550W-PRO-ATX-temperaturna-regulacija-2xFan.wshtml

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mehanikus kaže...
ista stvar i sa starim napajanjem i sa novim koje sam stavio pred mjesec dana nije neko brand napajanje al mi čovjek reče da je uredu
http://www.ventex.hr/pd/0270004/pg/810/Napajanja-POW-550W-PRO-ATX-temperaturna-regulacija-2xFan.wshtml

I ti si nasjeo na to. Pa naravno da će ti čovjek reći da je napajanje dobro, on ga želi prodati.

16 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...
mehanikus kaže...

I ti si nasjeo na to. Pa naravno da će ti čovjek reći da je napajanje dobro, on ga želi prodati.

pa dobro molim te reci mi šta nevalja sa tim napajanjem , objasni iz slike koju sam postao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice