Koja je bolja konfiguracija?

poruka: 6
|
čitano: 5.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zanima me koja je bolja konfiguracija od ove dvije i zašto, dali bi mogli pokrenut novije igre...

1. konfiguracija
AMD A6 X2 5400K3,6 GHz
RAM: 8 GB DDR3 16000 MHz
HDD: 500GB SATA3
nVidia GeForce GT630 2 GB

2. konfiguracija
Intel Pentium G645 2,90 GHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500 GB
nVidia GeForce GT630 2GB

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koja je bolja konfiguracija?
deklok kaže...
Zanima me koja je bolja konfiguracija od ove dvije i zašto, dali bi mogli pokrenut novije igre...

1. konfiguracija
AMD A6 X2 5400K3,6 GHz

2. konfiguracija
nVidia GeForce GT630 2GB

Uz prvu konfiguraciju NE uzimaš nvidia grafičku.

Uzmeš neku od atia koja je raditi u hibridnom cf-u sa tim procem, i onda će ta konfiguracija automatski biti bolja...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
deklok kaže...

1. konfiguracija
AMD A6 X2 5400K3,6 GHz

2. konfiguracija
nVidia GeForce GT630 2GB

Izaberi AMD konfiguraciju kaj drugo,Nevinašce a tu Nvidia grafu koja košta 400kn zaboravi to nema smisla niti kupovat u ovakvoj kombinaciji.To bi bilo čisto bacanje novaca, grafička na tom Trinity APU modelu je dovoljna za solidno igranje igrica na manjim rezulucijama.Vezano za AMD Hibrid Crosfire rješenje, znači integrirana grafika na APU + posebna grafička na to si več dobil odgovor i nema problema.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
deklok kaže...

1. konfiguracija
AMD A6 X2 5400K3,6 GHz

2. konfiguracija
nVidia GeForce GT630 2GB

Izaberi AMD konfiguraciju kaj drugo,Nevinašce a tu Nvidia grafu koja košta 400kn zaboravi to nema smisla niti kupovat u ovakvoj kombinaciji.To bi bilo čisto bacanje novaca, grafička na tom Trinity APU modelu je dovoljna za solidno igranje igrica na manjim rezulucijama.Vezano za AMD Hibrid Crosfire rješenje, znači integrirana grafika na APU + posebna grafička na to si več dobil odgovor i nema problema.{#}

uzet ce ovaj sa AMD procesorom ja sam mu reko da je grafa slaba, ali kaze da ce uzet taj pa sad...

13 godina
protjeran

Prva je bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa foruma...trebao bi savjet oko kupnje konfiguracije za nekih 7000 kuna.

Znači trebam komplet kutiju i ostalo kaj dođe unutra pa bi vas molio za savjet da kupim najbolje moguče za teško skupljeni novac.

ostale vanjske komponente tipkovnica ekran... imam već kupljeno. Neke savjete sam već dobio ali nije žurba pa da odaberem najbolju moguču kombinaciju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice