Ja sam postao Maxov fan u trenutku kada sam shvatio da ipak nije nasljednik Montoye nego je pravo pravcati nasljednik Schumachera. A Šumi, zna se, za mene je najveći car ikada i najveće sportsko ime ikada.
da li je itko od vas ovdje formulara primjetio sta se desilo u zadnjoj minuti? hint: 2. i 3. mjesto u generalci
da li je itko od vas ovdje formulara primjetio sta se desilo u zadnjoj minuti? hint: 2. i 3. mjesto u generalci
Lambo #84 je morao pobjeći na 82 sekunde ispred zbog penaltya da zadrže 2. overall poziciju.
Aston Martin #34 je taj gap smanjivao, smanjivao i kako se činilo sustigao, i činilo se da će imati 2. mjesto.
Međutim na ravnini (prije TierGartena - zadnja šikana pred ciljem) je neka druga klasa parkirala sa strane i odmah su deployali code 60 (60 km/h) limit.
I tu je izgubio hrpu vremena koje je ranie nadoknadio.
Eto, potvrđuje se da nije gotovo dok nije gotovo.
Tako je, samo što je bilo 86s kazne, ali sve si dobro rekao.
I meni je bilo fascinantno da se nakon 24 sata trkanja, odlučivalo na kraju u zadnjim metrima. Hahahha, predobro. 
znaci brutalan preokret, nesto na razini vn brazila 2007
Tako je, samo što je bilo 86s kazne, ali sve si dobro rekao.
I meni je bilo fascinantno da se nakon 24 sata trkanja, odlučivalo na kraju u zadnjim metrima. Hahahha, predobro. 
kao prije par godina na 24h Le Mans-a, do zadnjeg kruga je bila borba u Hypercaru
Stvarno mi je jako drago vidjeti da ljudi otkrivaju život van F1, i da je većinom i puno bolje i kvalitetnije utrkivanje nego F1.
Sad kad ste zagrijani za endurance utrke - za manje od mjesec dana je 24 sata LeMansa. Nadam se da ćete popratiti iako nema Maxa (doduše kak je krenuo i s obzirom da dolazi Ford u hypercar.. tko zna, možda već iduće godine?). :)
Btw, B Sport ima teoriju da je izvor problema na Maxovom autu dodir s ogradom kad mu se digao prednji kraj pa je izletio.
Kad već dobivamo prozivke da ne pričamo o F1 u temi o Formuli 1.
Kako komentiramo činjenicu da službeni kanali nigdje nisu objavili ovaj Maxov poduhvat?
Objavili su jučer par AI slopova kao "What is F1", objavili Sinnera i njegov master uspjeh.
Objave cure, objave žene, al ekipa uspješno ignorira činjenicu da se Max natječe u drugim kategorijama.
Plus ni objavljene brojke posjetitelja im ne ide u prilog - 352 tisuće ljudi preko cijelog vikenda.
Prošle godine 240 tisuća.
Popularnost je narasla,interes je tu i stanje u kojoj je F1 trenutno mene uopće ne iznenađuje da je F1 ignorantna na ovu temu
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Na temu problema i osovine, koliko je realno da bi se problem pojavio tooooliko kasnije u utrci nakon toliko krugova i kilometara i zasigurno ne mirne i lagane vožnje?
Iz tima su potvrdili da uopće ne sumnjaju na ikakav problem uzrokovan kontaktom.
Tko će ga znat
Stvarno mi je jako drago vidjeti da ljudi otkrivaju život van F1, i da je većinom i puno bolje i kvalitetnije utrkivanje nego F1.
Neki od nas ovdje vole pogledati i MotoGP. Tko nije pogledao jučer utrku ne zna što je propustio. MotoGP vozači su klasa za sebe.
Jel se moze otvorit tema o ostalim kategorijama utrkivanja pa da takve stvari idu tamo, a ne u F1 temu?
prestao sam motogp pratit od kad je valentino otisao...
ovi danasnji klosari me ne zanimaju, pogotovo ovi fnf motori sa krilima krapina tuning...
Ovo je činjenica. Nakon Rossija nemam pojma jedno ime. Frapiralo me kada su od sporta već odustali vozači koji su bili novi klinci kada je Rossi završavao karijeru. Zar je već toliko vremena prošlo? Koliko se već generacija vozača izmijenilo u međuvremenu?
Puno toga se događa u F1... ali zakulisno... puno je nagađanja i špekulacija... ali tko voli, ne smeta mu to. Npr. nekome je neka utrka najdosadnija ikada, a nekome je top - radi pozadinske priče... F1 se ne može u potpunosti pratiti/shvatiti samo gledanjem utrka.
Le Mans je Le Mans, klasik nad klasicima od utrke i ne sumnjam da svaki vozač - bilo iz F1 ili neke druge FIA kategorije želi tamo nastupiti, a i pobijediti... my2cents
Neki od nas ovdje vole pogledati i MotoGP. Tko nije pogledao jučer utrku ne zna što je propustio. MotoGP vozači su klasa za sebe.
Dobro da si rekao, budem si skinuo. Prošlu sezonu uopće nisam pratio jer sam vidio da će MM pokupiti sve što se da, al čujem da je ova sezona top. Plus, išlo mi je na živce što se pretvorilo u Ducati prvenstvo.
Inače sam relativan početnik, pratio sam intenzivno samo '23 i '24.