Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.857
|
čitano: 4.201.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Jos 10 dana pa cemo vidjet pravo stanje stvari.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 10:40 (F1-IVO).
17 godina

LUXX, daj pls stavi ovu temu na sticky da ju ne tražimo stalno jer "ludilo" počinje uskoro (mislim ak hoćeš, ipak si ti mod)...

Enivej, čudna su mi ova testiranja, nema BMW-a, Ferrarija niti Mercedesa!

Oni budu svoje očito pokazali dok bu trebalo...

Kak jedva čekam taj F1 da je to ludoŠutim

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
protjeran

gledam cesto f1, ali sad su ga bas u*rali, uzasno su ruzne formule, ko prije 15 godina, ali valjda ce sada vise prelaziti

King of the South!
17 godina

Uopće me ne sekira šta formule liče "kao prije 15 godina" kada imaju tehničku stranu kao da smo u 2009 godini (šta jesmo naravno :)). Ako će njihov ružan izgled (na koji se navikneš nakon 10 minuta) doprinjeti još većoj neizvjesnosti sezone i utrka, (iako su zadnje dvije sezone bile fenomenalne), jako brzo će taj ružnui izgled otići u drugi plan...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan

Ma samo neka sezona bude zanimljiva kao prethodne dvije i biti ce ok.

Nema veze sto su promijenili izgled bolida, nije ni prvi ni zadnji puta, naviknuti cemo se.

Ja cu i dalje navijati za Alonsa, samo sto ne ocekujem previse jer je jos uvijek u Renaultu.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
16 godina
neaktivan

Ove sezone navijam za BGP i J.Buttona.... prava ludnicaCool

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
mtopol kaže...

Ove sezone navijam za BGP i J.Buttona.... prava ludnicaCool

samo da nastave tak i u utrkama. Smijeh
17 godina
neaktivan

Promjene za novu sezonu:

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan

Nek bude neizvjesno ko i lani, do zadnjeg metra

17 godina
zlo kaže...

Nek bude neizvjesno ko i lani, do zadnjeg metra

Može ali neka Alonso,Massa ili Raikonenn pobijedi :-) :-) Cool
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Usvojeno novo pravilo u F1.

Vozac sa najvecim brojem pobjeda postaje svjetski prvak!

Vise na Formula 1.com

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
steta, meni je bodovanje bilo bolje :(
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
benko kaže...
steta, meni je bodovanje bilo bolje :(
 I meni isto.
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan

Izbacili Austriju prije par godina, Izbacivali Belgiju (sad je na rasporedu sad nije), izbacili San Marino i Kanadu, totalno unistili Njemacku, e pa jos da dokrajce Belgiju i izbace Italiju I Monako i evo rasporeda za novu sezonu.

1.Irak 2.Pakistan 3.V. Britanija 4.Kina 5.Mongolija 6.Vietnam 7.Dublin (ulicna utrka) 8. Singapur 9.Kongo 10.Melburne (kao jedina normalna preostala staza)

Sramota.

17 godina
axelox kaže...

Izbacili Austriju prije par godina, Izbacivali Belgiju (sad je na rasporedu sad nije), izbacili San Marino i Kanadu, totalno unistili Njemacku, e pa jos da dokrajce Belgiju i izbace Italiju I Monako i evo rasporeda za novu sezonu.

1.Irak 2.Pakistan 3.V. Britanija 4.Kina 5.Mongolija 6.Vietnam 7.Dublin (ulicna utrka) 8. Singapur 9.Kongo 10.Melburne (kao jedina normalna preostala staza)

Sramota.

Ak izbace Spa prvi budem u prosvjedima na bilo kojem mjestu....
Spa je legenda i nema tu izbacivanja.

Jako su me rasrdili kad su izbacili Indianapolis, da slično naprave sa "mojom" SPA, ne znam kaj bi bilo...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Jako su me rasrdili kad su izbacili Indianapolis
 Možeš li malo pobliže objasnit zašto te je to rasrdilo? Mene je inače osobno rasrdilo to šta su izbacili Silverstone, a prije toga šta nema staroga Hockenheima.
17 godina
neaktivan

Vozač s najviše pobjeda osvaja prvenstvo?

Uber-retardirano...

Zašto F1 svake sezone mora raditi sve drastičnije i drastičnije promjene?! Ove godine bolidi, bodovanje i, kao po običaju, par staza lete iz F1.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
Bara kaže...
Armor kaže...

Jako su me rasrdili kad su izbacili Indianapolis
 Možeš li malo pobliže objasnit zašto te je to rasrdilo? Mene je inače osobno rasrdilo to šta su izbacili Silverstone, a prije toga šta nema staroga Hockenheima.
 Slažem se ali zar ti ne fali stari dobri Indianapolis?
Hochenheim je bil legendarna staza također - dok je bil kompletni...
Silverstorne mi baš i ne fali.

Najviše mi fale Šumi, Haki i Montoya...
17 godina
neaktivan

Vozač sa najviše pobjeda - prvak, po meni sasvim pošteno. Mislim da će biti nešto više borbe u utrci i svi će zbog toga pucat na pole na treninzima, tako da tu ne vidim niš loše.

Što se tiće Spa mislim da ona neće otpast, al ju smradovi žele mijenjatViče. Vele da je preduga i da gledatelji na stazi mogu malo toga vidjet. Idioti bi željeli napravit nešto poput hockenheima, makar to po meni nije loše ispalo, spa se nesmije dirat.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan

Meni je žao Silverstonea... jako brza i atraktivna staza.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina

Formulu pratim od 1995. tada sam navijao za Schumachera, sve do njegove zadnje utrke. Nakon toga, Schumachera sam trazio u Raikonnenu, ali covjek se jednostavno ne zna veseliti pobjedama kako je ovaj znao. Jos uvjek stojim uz Ferrari, a kada dodje Alonso u njega, e onda ce biti svega i svacega, mogao bi tada lako zeznuti i samog Schumija.

Meda
17 godina
neaktivan
Meda kaže...

Formulu pratim od 1995. tada sam navijao za Schumachera, sve do njegove zadnje utrke. Nakon toga, Schumachera sam trazio u Raikonnenu, ali covjek se jednostavno ne zna veseliti pobjedama kako je ovaj znao. Jos uvjek stojim uz Ferrari, a kada dodje Alonso u njega, e onda ce biti svega i svacega, mogao bi tada lako zeznuti i samog Schumija.

Ma ja bi rađe da S. Vettel dođe na Kimijevo mjesto. A nažalost Jean Todt je otišao iz Ferrarija. Još jedan gubitak
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
16 godina
BlackM kaže...
Meda kaže...

Ma ja bi rađe da S. Vettel dođe na Kimijevo mjesto. A nažalost Jean Todt je otišao iz Ferrarija. Još jedan gubitak
  Uh, da u pravu si, Vettel, prejak je bio prosle sezone. Kad je otisao Ross Brown, vec se osjetilo a sad i Todt, a sta Schumi, malo spijunira he he.
Meda
17 godina

Baš me zanima kako će Kers imati utjecaj na vrijeme kruga. Ako se može koristiti par sekundi, dodaje 80 konja ali i povećanje težine od 60kg ako se ne varam! Inače, neka nova pravila su mi OK, neka malo manje! 

17 godina
neaktivan
goggy kaže...

Baš me zanima kako će Kers imati utjecaj na vrijeme kruga. Ako se može koristiti par sekundi, dodaje 80 konja ali i povećanje težine od 60kg ako se ne varam! Inače, neka nova pravila su mi OK, neka malo manje! 

KERS momcadi nece koristiti na svim stazama jer ce on na dosta njih biti hendikep u smislu nepovoljnog balasta (tezine).
16 godina
neaktivan

Vjerojatno da, al će biti zanimljivo gledati na startno-ciljnoj ravnini dok budu kotač uz kotač pa ga jedan malo "potpali" Namigiva

BTW, ovo novo pravilo za određivanje pobjednika prvenstva na temelju najviše pobjeda se čini sasvim ok, jer će se, pretpostavljam, na vrhu boriti mnogo žešće borbe. Jedina potencijalna opasnost je u tome da se prvenstvo razriješi prerano, al mislim da se to neće dogoditi...

Ufff jedva čekam Smijeh

17 godina
neaktivan

BrawnGP trenutno ne koristi KERS pa možda i zato mogu raditi vremena koja rade. Umjesto KERSa ubace balast, a tih 80 konja se smije samo 6,6 sekundi koristiti tako da je i možda bolje bez njeg biti. Evo i završnih vremena s kvalifikacija. McLaren jako loš, inače.

1º Jenson Button Brawn GP 00:01'17''844 114
2º Nico Rosberg Williams 00:01'18''071         00:00'00''227 66
3º Nelson Piquet Jr Renault 00:01'18''382     00:00'00''538 128
4º Lewis Hamilton McLaren 00:01'19''121      00:00'01''277 118

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
17 godina

Fak, pa gdje je BMW?

17 godina
neaktivan

Nisu testirali, ali su sasvim solidni bili na ostalim testiranjima. Oko Ferrarijevih vremena. Najbrži su BrawnGP i Renault na zimskim testiranjima bili. Pa Ferrari i BMW i Toyota su tu negdje. McLareni su standardno zadnji završavali, sporije i od Force India-Mercedesa nekih dana! Iznenađen

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
17 godina
neaktivan

Ovaj BGP me iznenadio, ali đabe komentirati dok ih ne vidimo na dijelu u utrkama.

Mislim da McLaren i Ferrari ne iskorištavaju puni potencijal, već experimentiraju s bolidima, traže najbolje postavke i slično pa zato nisu pri vrhu.

A može biti da su tako spori da zavaraju protivnika. Sve ptice na grani znaju da Schumi špija McLaren pa možda oni ne žele zapravo pokazati kakvi su.

Još jednom, BGP me opako iznenadio. Držim im fige za ovu godinu, Button i Barichello napokon imaju bolid s kojim se mogu iskazati.

I bogme će biti napeto. BGP s opakim bolidom, Hamilton i Massa žedni pobjeda, Raikkonen žedan povratka pa i Vettel koji ima puno potencijala.

Još i Rosberg, Kubica, a vidim da i Piquet nije loš.

Jedva čekam...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 8:34 (i_rambo_plache).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice