- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LUXX, daj pls stavi ovu temu na sticky da ju ne tražimo stalno jer "ludilo" počinje uskoro (mislim ak hoćeš, ipak si ti mod)...
Enivej, čudna su mi ova testiranja, nema BMW-a, Ferrarija niti Mercedesa!
Oni budu svoje očito pokazali dok bu trebalo...
Kak jedva čekam taj F1 da je to ludo
gledam cesto f1, ali sad su ga bas u*rali, uzasno su ruzne formule, ko prije 15 godina, ali valjda ce sada vise prelaziti
Uopće me ne sekira šta formule liče "kao prije 15 godina" kada imaju tehničku stranu kao da smo u 2009 godini (šta jesmo naravno :)). Ako će njihov ružan izgled (na koji se navikneš nakon 10 minuta) doprinjeti još većoj neizvjesnosti sezone i utrka, (iako su zadnje dvije sezone bile fenomenalne), jako brzo će taj ružnui izgled otići u drugi plan...
Ma samo neka sezona bude zanimljiva kao prethodne dvije i biti ce ok.
Nema veze sto su promijenili izgled bolida, nije ni prvi ni zadnji puta, naviknuti cemo se.
Ja cu i dalje navijati za Alonsa, samo sto ne ocekujem previse jer je jos uvijek u Renaultu.
Ove sezone navijam za BGP i J.Buttona.... prava ludnica
Ove sezone navijam za BGP i J.Buttona.... prava ludnica

Nek bude neizvjesno ko i lani, do zadnjeg metra
Nek bude neizvjesno ko i lani, do zadnjeg metra

Usvojeno novo pravilo u F1.
Vozac sa najvecim brojem pobjeda postaje svjetski prvak!
Vise na Formula 1.com
Izbacili Austriju prije par godina, Izbacivali Belgiju (sad je na rasporedu sad nije), izbacili San Marino i Kanadu, totalno unistili Njemacku, e pa jos da dokrajce Belgiju i izbace Italiju I Monako i evo rasporeda za novu sezonu.
1.Irak 2.Pakistan 3.V. Britanija 4.Kina 5.Mongolija 6.Vietnam 7.Dublin (ulicna utrka) 8. Singapur 9.Kongo 10.Melburne (kao jedina normalna preostala staza)
Sramota.
Izbacili Austriju prije par godina, Izbacivali Belgiju (sad je na rasporedu sad nije), izbacili San Marino i Kanadu, totalno unistili Njemacku, e pa jos da dokrajce Belgiju i izbace Italiju I Monako i evo rasporeda za novu sezonu.
1.Irak 2.Pakistan 3.V. Britanija 4.Kina 5.Mongolija 6.Vietnam 7.Dublin (ulicna utrka) 8. Singapur 9.Kongo 10.Melburne (kao jedina normalna preostala staza)
Sramota.
Vozač s najviše pobjeda osvaja prvenstvo?
Uber-retardirano...
Zašto F1 svake sezone mora raditi sve drastičnije i drastičnije promjene?! Ove godine bolidi, bodovanje i, kao po običaju, par staza lete iz F1.
Vozač sa najviše pobjeda - prvak, po meni sasvim pošteno. Mislim da će biti nešto više borbe u utrci i svi će zbog toga pucat na pole na treninzima, tako da tu ne vidim niš loše.
Što se tiće Spa mislim da ona neće otpast, al ju smradovi žele mijenjat. Vele da je preduga i da gledatelji na stazi mogu malo toga vidjet. Idioti bi željeli napravit nešto poput hockenheima, makar to po meni nije loše ispalo, spa se nesmije dirat.
Meni je žao Silverstonea... jako brza i atraktivna staza.
Formulu pratim od 1995. tada sam navijao za Schumachera, sve do njegove zadnje utrke. Nakon toga, Schumachera sam trazio u Raikonnenu, ali covjek se jednostavno ne zna veseliti pobjedama kako je ovaj znao. Jos uvjek stojim uz Ferrari, a kada dodje Alonso u njega, e onda ce biti svega i svacega, mogao bi tada lako zeznuti i samog Schumija.
Formulu pratim od 1995. tada sam navijao za Schumachera, sve do njegove zadnje utrke. Nakon toga, Schumachera sam trazio u Raikonnenu, ali covjek se jednostavno ne zna veseliti pobjedama kako je ovaj znao. Jos uvjek stojim uz Ferrari, a kada dodje Alonso u njega, e onda ce biti svega i svacega, mogao bi tada lako zeznuti i samog Schumija.
Baš me zanima kako će Kers imati utjecaj na vrijeme kruga. Ako se može koristiti par sekundi, dodaje 80 konja ali i povećanje težine od 60kg ako se ne varam! Inače, neka nova pravila su mi OK, neka malo manje!
Baš me zanima kako će Kers imati utjecaj na vrijeme kruga. Ako se može koristiti par sekundi, dodaje 80 konja ali i povećanje težine od 60kg ako se ne varam! Inače, neka nova pravila su mi OK, neka malo manje!
Vjerojatno da, al će biti zanimljivo gledati na startno-ciljnoj ravnini dok budu kotač uz kotač pa ga jedan malo "potpali"
BTW, ovo novo pravilo za određivanje pobjednika prvenstva na temelju najviše pobjeda se čini sasvim ok, jer će se, pretpostavljam, na vrhu boriti mnogo žešće borbe. Jedina potencijalna opasnost je u tome da se prvenstvo razriješi prerano, al mislim da se to neće dogoditi...
Ufff jedva čekam
BrawnGP trenutno ne koristi KERS pa možda i zato mogu raditi vremena koja rade. Umjesto KERSa ubace balast, a tih 80 konja se smije samo 6,6 sekundi koristiti tako da je i možda bolje bez njeg biti. Evo i završnih vremena s kvalifikacija. McLaren jako loš, inače.
1º Jenson Button Brawn GP 00:01'17''844 114
2º Nico Rosberg Williams 00:01'18''071 00:00'00''227 66
3º Nelson Piquet Jr Renault 00:01'18''382 00:00'00''538 128
4º Lewis Hamilton McLaren 00:01'19''121 00:00'01''277 118
Fak, pa gdje je BMW?
Nisu testirali, ali su sasvim solidni bili na ostalim testiranjima. Oko Ferrarijevih vremena. Najbrži su BrawnGP i Renault na zimskim testiranjima bili. Pa Ferrari i BMW i Toyota su tu negdje. McLareni su standardno zadnji završavali, sporije i od Force India-Mercedesa nekih dana!
Ovaj BGP me iznenadio, ali đabe komentirati dok ih ne vidimo na dijelu u utrkama.
Mislim da McLaren i Ferrari ne iskorištavaju puni potencijal, već experimentiraju s bolidima, traže najbolje postavke i slično pa zato nisu pri vrhu.
A može biti da su tako spori da zavaraju protivnika. Sve ptice na grani znaju da Schumi špija McLaren pa možda oni ne žele zapravo pokazati kakvi su.
Još jednom, BGP me opako iznenadio. Držim im fige za ovu godinu, Button i Barichello napokon imaju bolid s kojim se mogu iskazati.
I bogme će biti napeto. BGP s opakim bolidom, Hamilton i Massa žedni pobjeda, Raikkonen žedan povratka pa i Vettel koji ima puno potencijala.
Još i Rosberg, Kubica, a vidim da i Piquet nije loš.
Jedva čekam...