Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
muhaqeri kaže...
mario1990 kaže...
muhaqeri kaže...
mario1990 kaže...

Sammir je veceras odgovorio na sva pitanja, treba li on reprezentaciji i oce li ikad postati veliki igrac -.-'

nije smio pucat trebo je prepustiti nekom drugom

Trebo je neko iskusniji izvesti a ne on.

prvo na pocetku ne moze zabiti 100% cisto sad ovo. . . 

kad su svi pi$de,jedva čekam da ovaj užas završi

Evo zavrsio je

mogli su lijepo uzeti 3 boda i gotovo sigurno cekati proljece u europi Mršti se

15 godina
Dinamo 2010/11

al nikad nemože ništa normalno proći,svake sezone neko promaši nešto i zbog toga završimo treći u skupini i bok ,al ajde možda pobjedimo doma paok a s ovima u gostima tko zna

15 godina
protjeran
john_ryder kaže...

al nikad nemože ništa normalno proći,svake sezone neko promaši nešto i zbog toga završimo treći u skupini i bok ,al ajde možda pobjedimo doma paok a s ovima u gostima tko zna

Ma daj, pa prije će Liverpool ili Juventus zapeti u skupini nego Dinamo šta je vama, pogledajte one likove kako igraju. A osim toga, Dinamo je prijašnjih godina pokazao kako bolje igra u gostima. Prošle godine pobijedili u Temišvaru 0:3, pa u Bruxellesu Anderlechta 0:1 ako se ne varam. Mislim, računajuči na poraz u Španjolskoj (ne mora značiti), bodu u Belgiji i pobjeda nad PAOK-om u Maksimiru bi bilo dosta

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 14:45 (Kora).
15 godina
Kora kaže...
john_ryder kaže...

Ma daj, pa prije će Liverpool ili Juventus zapeti u skupini nego Dinamo šta je vama, pogledajte one likove kako igraju. A osim toga, Dinamo je prijašnjih godina pokazao kako bolje igra u gostima. Prošle godine pobijedili u Temišvaru 0:3, pa u Bruxellesu Anderlechta 0:1 ako se ne varam. Mislim, računajuči na poraz u Španjolskoj (ne mora značiti), bodu u Belgiji i pobjeda nad PAOK-om u Maksimiru bi bilo dosta

nadam se da si u pravu,ali opet moguće da će grci stavit neki bunker a naši igrat ko sinoć i opet nula,al club b. u gostima pada !

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ajmo dececi rukice u zrak.... ide zagrijavanje:

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina

pa ovaj badelj je stvarno mamlaz

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Dinamo 2010/11

Vaha je čini se zaključao dinamova vrata.

17 godina

.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 21:05 (nixass).
16 godina

Vrata proljeća su nam otvorena {#}

\o/Dinamo Zagreb\o/

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ma ljubi vas deda. Vahu za predsjednika.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Covjece nisam ni skuzio dok nije komentator reko od kad je Vaha u Dinamu ovi su u 2 mjeseca popili sam 4 gola-hebenoooooooooooooo

17 godina
Dinamo 2010/11

Dns frenda uvjeravam da Dinamo prolazi, i to tako što će većeras igrat x, pobjedit grke, i potnut kod žute podmornice.

Ali kako sad stvari stoje, izgleda da će biti "loše more" i u španjolskoj{#}{#}

Uglavnom nema nikog jačeg u Europi, osvajamo ovaj Trofej ove godine{#}

Ok, malo pretjerujem, ali kad sa ovakom defanzivnom igrom, pobjediš 2:0 onda imaš pravo maštati!

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ako gledamo realno PAOK ima veće šanse za prolaz...

Villareal se neće više zahebavat i nabušit će nas tamo, a PAOK će vrlo vjerojatno dobiti Club Brugge.

I onda mi moramo na Maksimiru dobiti PAOK sa barem 2 razlike. :( 

Jako teško. Ali može se svašta poklopiti. Vidjet ćemo.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Daj molim te odi na post "Jeste za EU" tam je sve prepuno ovakvih pesimista. Ja ne vjerujem. Uvjek se jedan nadje da pametuje: "Hm, dobro je al ipak nije dobro". U pm i ovo drustvo.

17 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Villareal se neće više zahebavat i nabušit će nas tamo, a PAOK će vrlo vjerojatno dobiti Club Brugge.

a zašto misliš da je PAOK imalo bolji od brugge-a? oni su najgora momčad u skupini realno

Sic semper tyrannis.
15 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
lukavg kaže...

a zašto misliš da je PAOK imalo bolji od brugge-a? oni su najgora momčad u skupini realno

Ako realno najgora ekipa u skupini dobije Dinamo, nije li onda Dinamo realno najgora ekipa u skupini? To što igraju bunker ne znači da su najgora momčad. A i da nije bolja PAOK-u treba pobjeda, a Brugge se oprostio od proljeća u Europi. Sve je jasno.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 23:07 (lukavg).
15 godina
protjeran
lukavg kaže...

Ako realno najgora ekipa u skupini dobije Dinamo, nije li onda Dinamo realno najgora ekipa u skupini? To što igraju bunker ne znači da su najgora momčad. A i da nije bolja PAOK-u treba pobjeda, a Brugge se oprostio od proljeća u Europi. Sve je jasno.

Ok. Tebi je jedini motiv ispast pametan. Da nisi petokolonas, ne bi tak pisao a kamoli razmisljao. Da si neki k.... radovao bi se danasnjem uspjehu Dinama i nadao daljnjem natjecanju. Al si j... katastrofa.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Heh, Dinamo se nalazi u nezgodnoj poziciji za prolazak dalje. Treba mu minimalno još jedna pobjeda za prolaz, bilo Villarreal ili PAOK.

I kako se sada gleda ova tablica, mislim Dinamo ima bolju gol razliku, ali je izgubio od PAOK-a. Šta se gleda tko je koga dobio ako imaju jednak broj bodova, pa tek onda gol razlika??

15 godina
Dinamo 2010/11

Svaka čast dinamu,uljepšali mi dan {#} paok gubi i od nas i od brugge,dinamo i villareal prolaze

15 godina
neaktivan

Najbolje da pobijedimo i villareal i paok i budemo prvi u skupini te sa stilom prođemo dalje.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

slavimo i dalje

spam high tessellation off
15 godina
neaktivan

Bolje malo "normalnih ljudi" nego hrpa huligana koji će uništavat stadion i pravit štetu i na kraju zbog čijih će ispada izbacit Dinamo iz Europe.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
Dinamo 2010/11

VAHA MAJSTORE !!!

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Hvala ti Splite. {#}http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/vaha-uvrede-kao-splitu-mogu-me-otjerati-odavde-clanak-215341

Mislim da je vrijeme da boysi prekinu sutnju i krenu na tribine. Nakon vec svega mogucega, ja se jako nadam da im je jasno da Maminja bojkotom nece otjerat. Ako vec drzavne sluzbe nisu tom starom mafijasu nista nakalemile za vrat, bilo bi im vrijeme da se vrate. Ako Vaha ode, mogu odmah reci da ce dio krivice pasti i njima na dusu.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ja mislim da nisu ni trebali pokrenut bojkot jer Mamiće neće tako lako otjerati iz Dinama.

BF:BC2 ingame:xRALEx
16 godina
S obzirom kako BBB nazalost nisu slozni, eto, vratit cete se na tribine a Zdravko ce sa smjeskom gledat sa zapada i trljat ruke kako je OPET pobjedio bandu huligana. Ionako svi govore da je ljepse gledat tekmu na Maksimiru bez BBBa. Ja ih podrzavam, ali stvarnost je drugacija ipak. Sretno BBB.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ne znam zašto govore da je ljepše bez njih,a nije,barem meni osobno.Inače idem na istok ali bez njih nije to to.

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
neaktivan

mislim da je vaha odličan trener i da s njim imamo šansu proći skupinu i prezimiti u europi. Pa boysi kao najvatreniji navijači dinama bi trebali sad pružiti svom klubu podršku i doći navijati za svoj klub i zaboraviti na bitku s onim kretenom mamićem, jer ionako ga tim bojkotom neće otjerati.

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Hrvatski jal! To je nase prokletstvo. Ja bi tu jos dodao totalna nesposobnost i lijenost. BBB su problem drzave pred bankrotom? LOL mozes mislit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 11:34 (Tallahasee).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice