Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 125.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dinamo 2010/11

Ona skandiranje Zajecu na kraju je ono što fali Dinamu već neko vrijeme.

Inače super utakmica!

15 godina
protjeran
RE: Dinamo 2010/11
Zero Chance kaže...

Ova pobjeda protiv Kopra je hvale vrijedna...kao i uvijek u pretkolima, točnije 2. pretkolu. Mene zanima što će se dogoditi kasnije, točnije pogledajte danas tribine veselo i navijački raspoložene, a kada dođe teža utakmica i poraz?? Šta onda?? Opet će nekog BB-ovci uhvatit na semaforu i pretući ga k'o vola?? Ma dajte...

Nevidim ništa novoga u tome što ti pričaš, jednostavno je kod nas tako i nikad se neće promjenit. Ili barem ne dok se ne donese nekakav radikalni zakon. Npr za bacanje baklje imaš 5 godina zabranu pristupa stadionu. hehe. Tako je to Tatcherica u Engleskoj napravila, Engleskoj koja ima najveće huligane u svijetu, a pogledaj ih sad na utakmicama Premier Lige......

Dinamo živi vječno
17 godina
moderator
Dinamo NIKAD nije odigrao ovako dobru utakmicu na startu kvalifikacija za EL/LP. Ocito je i puno toga nkupljenog u igracima nakon puno omalovazavanja...

He, he - bila bi fora da Mamic sad proda i Mandzukica i Sammira, sto su mnogi trazili :)
...
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

5:1 

mada su profulali dosta zicera ... protiv ovakvih bjednih protivnika imaju puno prilika ali dosta njih ne iskoriste ...

kad dodju malo jace ekipe ... onda nastaju problemi ...

xFire: rebelsy
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Da Sammir nešto vrijedi on nebi odavno već bio u Dinamu, po meni on ne vrijedi ni kikirikija, a što se tiče podcjenjivanja mislim da ga nije bilo. No ovakav rezultat je dobar za podizanje samopouzdanja, što mislim da im je nedostajalo u prvih 30 minuta prvog pouvremena.
Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Dobro je... Sad treba posložiti obranu, sviđa mi se što imamo dosta široku klupu i više manje svi mogu uskoćiti. Jedino razočaranje mi je bio Badelj, bio je kriminalno loš, premekan i prečesto griješio u dodavanjima, ali mi se Chago zato dopao. Ništa, treba se to još uigrati, i da šta je sa Tomečakom(gdje je??).

15 godina
neaktivan
ej ljudi dajte mi brzo recite ko je pobijedio nisam stigo gledat
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
moderator
Tomecak ima velikih problema s ozljedom trbusnog zida, do daljnjeg je izvan pogona.
...
15 godina
neaktivan
protiv koga je iduca utagmica za ligu prvaka (ne racunajuci uzvratnu s koperom naravno)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
protiv koga je iduca utagmica za ligu prvaka (ne racunajuci uzvratnu s koperom naravno)

Još se ne znade....Mislim da će u petak bit "ždrjebljenje" haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Jučerašnja atmosfera

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 20:20 (ivanpk).
17 godina
Kora kaže...
Da Sammir nešto vrijedi on nebi odavno već bio u Dinamu, po meni on ne vrijedi ni kikirikija, a što se tiče podcjenjivanja mislim da ga nije bilo. No ovakav rezultat je dobar za podizanje samopouzdanja, što mislim da im je nedostajalo u prvih 30 minuta prvog pouvremena.

Mislim da su Sammira upropastili Mamić, novinari i općenito javnost. On je došao kao zamjena za Modrića, a Modrić je danas jedan od najboljih playmakera na svijetu. Zamjenu za takvog genijalca tražiti u mladom, neiskusnom igraču u je kriminalno. Ne kažem da je Sammir loš niti da je spektakularan igrač, ali ima velikog potencijala. Tek su mu 22 godine. Protiv Kopera je pokazao da može, samo da ne bude oscilacija tjekom sezone i bit će on super igrač.

Što se tiče Mandžukića mislim da se on želi prodati još ovog ljeta pa je zato upregnuo iz sve snage. Kako god, bio je među najboljim igračima. Badelj je malo podbacio, posebno u iznošenju lopte, odnosno u transformaciji iz obrane u napad. No, ne brinem se ja za njega jer znam da je izvrstan igrač. Proigrat će on. Obrana je bila dosta loša i neorganizirana, al i sam Blažičko je rekao da je razgovarao sa Zajecom o tome i da tu ima još puno mjesta za napredak.

15 godina
protjeran
Bichanich kaže...
Kora kaže...

Mislim da su Sammira upropastili Mamić, novinari i općenito javnost. On je došao kao zamjena za Modrića, a Modrić je danas jedan od najboljih playmakera na svijetu. Zamjenu za takvog genijalca tražiti u mladom, neiskusnom igraču u je kriminalno. Ne kažem da je Sammir loš niti da je spektakularan igrač, ali ima velikog potencijala. Tek su mu 22 godine. Protiv Kopera je pokazao da može, samo da ne bude oscilacija tjekom sezone i bit će on super igrač.

Što se tiče Mandžukića mislim da se on želi prodati još ovog ljeta pa je zato upregnuo iz sve snage. Kako god, bio je među najboljim igračima. Badelj je malo podbacio, posebno u iznošenju lopte, odnosno u transformaciji iz obrane u napad. No, ne brinem se ja za njega jer znam da je izvrstan igrač. Proigrat će on. Obrana je bila dosta loša i neorganizirana, al i sam Blažičko je rekao da je razgovarao sa Zajecom o tome i da tu ima još puno mjesta za napredak.

Ćiro, sine, jes to ti?

Dinamo živi vječno
15 godina
Dinamo 2010/11

Mario Mandžukić odlazi u njemački Wolfsburg. Transfer je vrijedan devet mil. eura, a godišnje će primati milijun i pol eura.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
Dinamo 2010/11

Toliko o dinamovoj europi....

15 godina
protjeran
deadman kaže...

Mario Mandžukić odlazi u njemački Wolfsburg. Transfer je vrijedan devet mil. eura, a godišnje će primati milijun i pol eura.

Stvarno? Vidiš to uopće ne piše u tom članku! Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
dovest ce za njeg mamic 3 nova genijalca koima ce kikiriki platit koji ce samo bit sretni da igraju u dinamu, steta sta iskustvo nemozes platit...
17 godina
1337Code_breaker kaže...
dovest ce za njeg mamic 3 nova genijalca koima ce kikiriki platit koji ce samo bit sretni da igraju u dinamu, steta sta iskustvo nemozes platit...

bolje da si te pare mamić spremi u đep, i da da priliku nekom iz dinamovog pomladka!

"Ovo žuto", wtf? pa mamić i je kupovao iskustvo, ali uglavnom to nije dobro završilo

15 godina
neaktivan
ja g govorim o nasimm mladima, oni bi za kikiriki igrali samo da igraju, a ono zuto: pa kad nesto ne zavrsi dobro to ne racunam, posto nam nece pomoci... :)
15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
1337Code_breaker kaže...

bolje da si te pare mamić spremi u đep, i da da priliku nekom iz dinamovog pomladka!

"Ovo žuto", wtf? pa mamić i je kupovao iskustvo, ali uglavnom to nije dobro završilo

Sigurno je mislio igrače sa PRAVIM ISKUSTVOM, dok ti misliš na starce klecavih koljena haha

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ovakav Dinamo može puno napraviti bilo bi idealno kada bi ostali samo bez Marija napadača imamo znat će Zeko kako ih potaknut na igru. Meni se čini da do ove sezone nisu igrali sa srcem i za klub nego za novce što je i sad vjerojatno tako, al čini mi se da im je Zeko uspio usaditi bar malo ljubavi prema klubu. Ok to je bila jedna utakmica sigurno je rano za takve zaključke al imam neki dobar osjećaj za ovu ekipu, moglo bi funkciornirat.

15 godina
neaktivan
i ja imam nekako dobar osijecaj, traba uvest mladih ko njemacka, znam jednog lika koj ima 15 odina, aki kladio bih se sa svim sto imam da igra bolje od mesija, jednom su za zezu grali 6 likova protiv njega i njajadnijeg golmana, i pobijedio nas 8:3, i to zato sto se zajebavo pa ih je samo driblo, nijednom mu loptu nismo uzeli a zabili su decki samo kad bi im golman dugu dodak, trener mu se kune da ce jednog dana u barci igrat...
probat cu ga snimit kad se vrati u zg necete vijerovat
15 godina
protjeran
Seky kaže...

Ovakav Dinamo može puno napraviti bilo bi idealno kada bi ostali samo bez Marija napadača imamo znat će Zeko kako ih potaknut na igru. Meni se čini da do ove sezone nisu igrali sa srcem i za klub nego za novce što je i sad vjerojatno tako, al čini mi se da im je Zeko uspio usaditi bar malo ljubavi prema klubu. Ok to je bila jedna utakmica sigurno je rano za takve zaključke al imam neki dobar osjećaj za ovu ekipu, moglo bi funkciornirat.

Imao sam i ja osjećaj zadnih 10 godina haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
ma uspijet ce (kucam u drvo)
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Seky kaže...

Slažem se al ovo nije ko do sad, nešto je u njima drugačije, bar je to moj dojam nakon one tekme u utorak.

17 godina
Dinamo 2010/11

Dinamo u trećem pretkolu na Sheriff ili imenjaka iz Tirane!

Evo nesto dobro, samo da nam u 4 pretkolu ne bude teško...

15 godina
protjeran
Seky kaže...
Kora kaže...
Seky kaže...

Slažem se al ovo nije ko do sad, nešto je u njima drugačije, bar je to moj dojam nakon one tekme u utorak.

Tekme protiv poluamatera? Ma daj....sad ćeš vidjet kako će odmah na Šerifu skviknit. Eto vidiš Rosvelt, zato se i ne prolazi, jer i sami igrači podcjene klub protiv kojeg će igrati i onda bude svašta. Ko kaže da će oni  proći Šerifa ili Dinamo?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 13:56 (Kora).
16 godina
neaktivan

Mislim za kolko su oni njega sad prodali...Imali su duplo vece ponude od ove i nisu ga prodali..A sad ga prodali za pišljivu svotu..

16 godina
neaktivan
crowap kaže...

Mislim za kolko su oni njega sad prodali...Imali su duplo vece ponude od ove i nisu ga prodali..A sad ga prodali za pišljivu svotu..

Ali da su ga prodali za veće novce to bi bilo prošlo lijeto a onda bi se svi bunili zbog prodaje.

Tak to ide. mislio je da je imao transfer prošle godine i pao je kada je ostao..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
neaktivan
dobro smo proslli u zdrijebu, jos samo da novi trener pokaze zube...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice