Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.750.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ah ta škola...
tonihrvat kaže...{#}
djdomi kaže...

sutra fizika i sve je gotovo :D

idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D

haha, ne bi ja :D

sutra idem na izlet

crikvenica, kupanje samo :D

idući tjedan sam oslobođen nastave jer sam prošo s 5,0 

FUCK YEAH!!!

kaj? to sa skolom ili? de idem i ja isto xD

blago tebi ja od ponedjeljka se ubijam u klupi umjesto da igram cod i mc

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
djdomi kaže...

sutra fizika i sve je gotovo :D

idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D

haha, ne bi ja :D

sutra idem na izlet

crikvenica, kupanje samo :D

idući tjedan sam oslobođen nastave jer sam prošo s 5,0 

FUCK YEAH!!!

ne bi ni ja :D

al moram, dobro, još to sredim i ostatak sam slobodan, nije problem sat i nešto sjest za knjigu i izborit peticu :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
8ax kaže...
Looka kaže...
8ax kaže...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči {#}

:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)

ajde to probaj u srednjoj napravit :D

sry za dupli

Challenge accepted.

You are already dead!
15 godina
GW freak kaže...
tonihrvat kaže...
8ax kaže...
Looka kaže...
8ax kaže...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči {#}

:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)

sry za dupli

Challenge accepted.

Dobro ajd neracunaju se propale skole xD aj u 5. 15. 2. 7. 10. pa ne uci xD

17 godina
neaktivan
I jesam u petoj :P
You are already dead!
15 godina
GW freak kaže...
I jesam u petoj :P

koji raz?

15 godina
Keops kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
athlon64 kaže...
emerik kaže...

Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)

pff , koji prijatelji i more? imam more u just cause 2 hahahahah

Cek, vi koji ste dali TD na emerikov post.

Vi ce te isto skoro cijelo ljeto provest pred ekranom? 

A ne jbt, družit ću se.

Preko ljeta 5-7 sati ekrana, 1-2 knjiga, 1-2 na igralište. Kad budem na moru planiram biti u kući 80 % vremena.

iskreno ja necu cijelo ljeto provest ispred ekrana jer necu komp vuc na hvar a dole je drugi zivot... ali mislim da je ovaj komentar "get a life" totalno seljaćki , da sam u splitu provodio bi 12h ispred ekrana , imaš šta protiv?? ja ću se zabavljat onako kako ja hoću i ti tu nemaš nikakva prava da mi govoriš da si nađem život jer smatram da ću ja u svojih 12h gejmanja bit duplo sretniji nego ti šta ćeš se opit sa prijateljima , a poanta života je bit sretan tako da nemam mi tu o čemu raspravljat.

A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)

sry za dupli

Challenge accepted.

challenge accepted? - pao si godinu.

16 godina
Ti si sad frajer što nisi učio cijele godine?
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
emerik kaže...

Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)

Shvatit ću ovo kao dobru šalu.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
15 godina
emerik kaže...
Ti si sad frajer što nisi učio cijele godine?

{#} ma pusti ga lol

branezg kaže...
athlon64 kaže...
emerik kaže...

Shvatit ću ovo kao dobru šalu.

samo procitaj moj zadnji post gore , nek ti to bude odgovor.

15 godina
neaktivan

Ali ipak mislim da se samo šali. Nadam se.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja odo u Njemačku ;P

Ismar-55
15 godina
protjeran
Ismar 55 kaže...

Ja odo u Njemačku ;P

Registrirao si se da nam to kažeš :D

15 godina
tonihrvat kaže...
Ismar 55 kaže...

Ja odo u Njemačku ;P

Registrirao si se da nam to kažeš :D

Regao se za pravu stvar{#}

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

al u u just cause2 neces nista zbarit i neces se moc umazat ko nutela :PP

a i vjerujmi real life shaderi za vodu su bolji...

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
15 godina
protjeran
skiljavi kaže...

hebeš to

di je picigin u jc 2 {#}

14 godina
Ah ta škola...

Danas sam shebo geografiju na 5 petica sad ce 2-1 iz testa -.-

Jos moram odg hrvatski sutra hrvatsku renesansu a tako mi se neeedaaa uccittt a neam ni kave doma

Prosjek naglo pao,valjda ce biti 4.3....

Latinski MRZIM TE!!!!!!!JOS TE IMAM 2 PUTA A KAD ZAVRSI UZET CU KNJIGE POPISAT CU SE NA NJIH, POS*AT, POLIT BENZINOM I ZAPALIT!

Jedva cekam ljeto da na miru pročitam par knjiga o fizici i da se odmorim ko ljudina(tj. visim na kompu).Šteta šta sam u špčkovini za ljeto pa neam nikog poznatog u vidokrugu od 300km,al jbg,šta se može...

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
skiljavi kaže...

niti želim išta zbarit , kao što rekoh ako sam ja sretan u životu to znaći da ne trebam ništa mijenjat.

KKristijan kaže...

Jos moram odg hrvatski sutra hrvatsku renesansu a tako mi se neeedaaa uccittt a neam ni kave doma

Latinski MRZIM TE!!!!!!!JOS TE IMAM 2 PUTA A KAD ZAVRSI UZET CU KNJIGE POPISAT CU SE NA NJIH, POS*AT, POLIT BENZINOM I ZAPALIT!

Jedva cekam ljeto da na miru pročitam par knjiga o fizici i da se odmorim ko ljudina(tj. visim na kompu).Šteta šta sam u špčkovini za ljeto pa neam nikog poznatog u vidokrugu od 300km,al jbg,šta se može...

hehehe znam kako ti je , jooj da vidis kako je dobar osjecaj kad ti nastavnica iz latinskog zakljucuje 2 i znas da ti je to zadnji sat latinskog u zivotu , hehe sad sam od knjige dobio jednogodišnju  zalihu papira za guzicu.

14 godina

KKristijan kaže...

hehehe znam kako ti je , jooj da vidis kako je dobar osjecaj kad ti nastavnica iz latinskog zakljucuje 2 i znas da ti je to zadnji sat latinskog u zivotu , hehe sad sam od knjige dobio jednogodišnju  zalihu papira za guzicu.

Žao mi je guzice pa ću ipak zapalit xD

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:14 (KKristijan).
16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Evo gledam ovdje malo komenatre, pa ne bi puno pametovo ja sam skolu zavrsio prosle godine  {#} i price eeee sjetit ces se skolskih dana ne pale kod mene, jednostavno mrzim je  {#} i dan danas se ospem kad prodjem pored nje.Gledam ovdje neki padaju na godinu, padaju na popravne, meni to nikad nije bilo jasno, kako neko moze past na popravni il jos gore na godinu.4 godine sam lupao tehnicku skolu za komunikacije i saobracaj, od toga 40 % nastavnih casova nisam bio prisutan, ali sam diplomirao sa vrlodobrim.Moja tajna ''prolaska kroz vrata '' upisao sam srednju i zadao sebi cilj, necu bit streber al bicu u sredini i ispunio sam ga, s tim da sam diplomiro sa 2 com iz matematike  {#}{#}  all proguralo se sad fax :D i tuci dalje  {#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

2. razred opće gimnazije - ukupno 29 učenika u razredu (prošle godine bilo 34) - palo nas 15, prošlo 14. Jedan pao na godinu.

Slažem se, nikad mi to neće biti jasno, veći je postotak pao nego prošao, šta da na to kažem - rofl.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
MilkMan kaže...

sutra bi trebo odgovarat geografiju za 3 al mi se neda nisam ucio nis danas i samo se molim da me sutra kemiju ne pita ako to prodje dobro 

GREAT SUCCES{#}

aaaaaaahhhh geografiju mi dalo 3 bez odgovaranja i kemiju isto tako fiziku zakljucilo 2 {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
Ah ta škola...

Matematiku iz testa o kojem mi je ovisila ocjena, tj. ja sam mislio da mi ovisi ocjena, dobio sam 3. A zaključeno mi je bez ikakva odgovaranja 5. 

Open Source!
16 godina
Kad si bio na županijskom natjecanji 1. ako se ne varam.
HTC Desire Android
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

2. razred opće gimnazije - ukupno 29 učenika u razredu (prošle godine bilo 34) - palo nas 15, prošlo 14. Jedan pao na godinu.

Slažem se, nikad mi to neće biti jasno, veći je postotak pao nego prošao, šta da na to kažem - rofl.

Umjesto da jedva cekaju da izadju iz skole oni bi jos da ostanu godinu{#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ovako jel mi netko moze pojasniti nesto.

Znam da su razvikane skole V i XV gimnazije. Citam po netu da za X prea 57 bodova a za XV Mioc 56 ili tak nekako. Ja cu vjerovatno imati 59-60 bodova, sad dali cu ja moci upisati u V ili XV, dali se mijenjaju ti bodovni pragovi, jer me frendovi uvjeravaju da treas imat 5.0 za MIOC i V, plsss help?

17 godina
neaktivan

Ja dok sam se upisivao u petu, prag je bio dignuti (60-61 bod no nije sluzbeno dignuto, nego su slijevali svi tamo s toliko bodova). Takoder sam nacuo da su u miocu poceli uzimati i svjedozbe iz petog i sestog razreda, no nemoj me drzati za rijec. A za desetu mislim da nemas problema, frend mi se tamo s 59 upisao koliko se sjecam.

You are already dead!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sutra prvi dan "službene" prakse

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
Bera kaže...

Ovako jel mi netko moze pojasniti nesto.

Znam da su razvikane skole V i XV gimnazije. Citam po netu da za X prea 57 bodova a za XV Mioc 56 ili tak nekako. Ja cu vjerovatno imati 59-60 bodova, sad dali cu ja moci upisati u V ili XV, dali se mijenjaju ti bodovni pragovi, jer me frendovi uvjeravaju da treas imat 5.0 za MIOC i V, plsss help?

dakle moj prvi savjet je: idi u 10.{#} jer i ja idem tamo a ipak si i ti zidov ko i ja ali u minecraftu xD 

drugo: netreba ti 5.0 ali ti treba min. 61 bod jer po pravilu ucenik mora upast u skolu sa maximalnim brojem bodova sto moze dobiti od ucenja + vladanje

15 godina
Ah ta škola...

Prosjek 4,3, zeznila me zenska iz njemackoga, mrzim ju trenutno! Da sam imao 4, morala bi mi dati 5 iz likovnoga, i 4.5 prosjek bi bio {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice