Ma učio bi ja redovito. Ali kad si bolestan samo rješavaš dugove na veliko, tu se nemože učit redovito.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poželite mi sreću. Sutra likovni odgovaram za 5,0.
Ja danas dođen samo odgovarat sklopne aparate, inače ima san dvi jedinice iz trećeg miseca i to su jedine ocjene u ovom polugodištu.
I ona me prozove, ja se dignen, dođen za odgovarat, i ona kaže, ovo ti je dva, a samo dvi jedinice stoje u dnevniku, ja pogledan onako začuđeno, nastavnica pita jel sve uredu, naravno dobila je potvrdni odgovor na to
Joj!Trebam dignut povijest ili hrvatski na 5 i onda ću imat prosjek 4.5 *_*
1+1 = 2 .
Učim matematiku da mi bude 4. Kad sam debil nakon dva tjedna odsutnosti došao u školu pisat test. I mislio da znam, a dobio 2 . Sad tribam geometriju najmanje 80% dobit, a korijne cu 100% dobit jer je to prelagano.
Ja danas dođen samo odgovarat sklopne aparate, inače ima san dvi jedinice iz trećeg miseca i to su jedine ocjene u ovom polugodištu.
I ona me prozove, ja se dignen, dođen za odgovarat, i ona kaže, ovo ti je dva, a samo dvi jedinice stoje u dnevniku, ja pogledan onako začuđeno, nastavnica pita jel sve uredu, naravno dobila je potvrdni odgovor na to
znam kako ti je haha ja imo prosjek iz mat negdje 2.6 i dobijem iz godisnjeg testa bod do 4 prozove me i dodje mi da moram odgovarat za 4, ja sam ju samo pogledo jeli s njom sve u redu i oso na mjesto :D
dobia matematiku 2 zakljuceno 2 , kemiju odgovara za 2 , latinski zakljucilo 2 , nemaaa popravniiih !! i"m freeeeeeee , steta sta necu uspit proc s 4 al jbga
Trebam napisat o Crnom mačku esej (250-350 riječi) a knjiga ima 10str
Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)
Skoro su nam sve zaključili. Proći ću s 5,0
Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)
pff , koji prijatelji i more? imam more u just cause 2 hahahahah
Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.
4.8
Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.
4.8
Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči
jesam napiso kad u zagradi kad necu bit na moru i ic s frendovima van a i da vjeruj mi zabavit cu se s frendovima na moru od 1.7 do 25.8 :DD
Moj planirani raspored za ljeto. Ujutro u 8h na more, kući se vratim u 13h na ručak. Odmaram do 17h na TVu, ili čitam BUG ili nešto radim. Kad dođe 17h odem igrat stolnog tenisa jedno 2h. Onda kad padne sunce igramo na baluna do 22h, 23h. Vikednom izađem u grad i to je to. Život
Zadnji dan škole bi trebali ić popodne u školu i imat nastavu do 19h Valjda će neš napravit u vezi toga, prebacit nastavu ujutro ili skratit sate
Ove godine ispred svakih većih praznika, ili onih spojenih škola je zapala popodne. Što bih dao da sam uvijek jutarnja smjena.
Zadnji dan škole bi trebali ić popodne u školu i imat nastavu do 19h Valjda će neš napravit u vezi toga, prebacit nastavu ujutro ili skratit sate
nama nece -.- tak da ako ides u neku gay gimnaziju ko ja(srednja skola sesvete) sumnjam da ce i nama jer mi imamo skolu do pol 8 tak da se smatraj sretnim barem za tih pol sata xD
Koja katastrofa ova godina. Sve savršeno i onda odjednom nešto krene naopako... Wish me luck!
Idemo do cetvrtka u skolu, a ja u cetvrtak dezurni
Idemo do cetvrtka u skolu, a ja u cetvrtak dezurni
I feel sorry for you, bro.
Cek, vi koji ste dali TD na emerikov post.
Vi ce te isto skoro cijelo ljeto provest pred ekranom?
Danas sam ispravio biologiju, gradivo iz cijelog drugog polugodišta, s time da sam jučer učio od 8-9 i ujutro od 5-7
sutra bi trebo odgovarat geografiju za 3 al mi se neda nisam ucio nis danas i samo se molim da me sutra kemiju ne pita ako to prodje dobro
GREAT SUCCES
Cek, vi koji ste dali TD na emerikov post.
Vi ce te isto skoro cijelo ljeto provest pred ekranom?
A ne jbt, družit ću se.
Preko ljeta 5-7 sati ekrana, 1-2 knjiga, 1-2 na igralište. Kad budem na moru planiram biti u kući 80 % vremena.
4.8
Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči
:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)
sutra fizika i sve je gotovo :D
idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D
sutra fizika i sve je gotovo :D
idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D
haha, ne bi ja :D
sutra idem na izlet
crikvenica, kupanje samo :D
idući tjedan sam oslobođen nastave jer sam prošo s 5,0
FUCK YEAH!!!
4.8
:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)
ajde to probaj u srednjoj napravit :D
sry za dupli