Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.750.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ah ta škola...

Ma učio bi ja redovito. Ali kad si bolestan samo rješavaš dugove na veliko, tu se nemože učit redovito.

I don't give a fu*k
14 godina
Ah ta škola...

Poželite mi sreću. Sutra likovni odgovaram za 5,0.

O tempora, o mores !
15 godina
Ah ta škola...

Ja danas dođen samo odgovarat sklopne aparate, inače ima san dvi jedinice iz trećeg miseca i to su jedine ocjene u ovom polugodištu.

I ona me prozove, ja se dignen, dođen za odgovarat, i ona kaže, ovo ti je dva, a samo dvi jedinice stoje u dnevniku, ja pogledan onako začuđeno, nastavnica pita jel sve uredu, naravno dobila je potvrdni odgovor na to {#}

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Joj!Trebam dignut povijest ili hrvatski na 5 i onda ću imat prosjek 4.5 *_*

Programer,3D artist i web dizajner
15 godina
Ah ta škola...

1+1 = 2 {#} .

Učim matematiku da mi bude 4. Kad sam debil nakon dva tjedna odsutnosti došao u školu pisat test. I mislio da znam, a dobio 2 {#}. Sad tribam geometriju najmanje 80% dobit, a korijne cu 100% dobit jer je to prelagano.

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:45 (Vapor).
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
sirka666 kaže...

Ja danas dođen samo odgovarat sklopne aparate, inače ima san dvi jedinice iz trećeg miseca i to su jedine ocjene u ovom polugodištu.

I ona me prozove, ja se dignen, dođen za odgovarat, i ona kaže, ovo ti je dva, a samo dvi jedinice stoje u dnevniku, ja pogledan onako začuđeno, nastavnica pita jel sve uredu, naravno dobila je potvrdni odgovor na to {#}

znam kako ti je haha ja imo prosjek iz mat negdje 2.6 i dobijem iz godisnjeg testa bod do 4 prozove me i dodje mi da moram odgovarat za 4, ja sam ju samo pogledo jeli s njom sve u redu i oso na mjesto :D

Potpis
15 godina
Ah ta škola...

dobia matematiku 2 zakljuceno 2 , kemiju odgovara za 2 , latinski zakljucilo 2 , nemaaa popravniiih !! i"m freeeeeeee , steta sta necu uspit proc s 4 al jbga

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

poslje 15.6 ovako svaki dan(kad necu ic van i dok ne odem na more)  

Potpis
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Trebam napisat o Crnom mačku esej (250-350 riječi) a knjiga ima 10str

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina

Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)

HTC Desire Android
17 godina
neaktivan

Skoro su nam sve zaključili. Proći ću s 5,0{#}{#}

Jel to 'shvatiti poantu' neka zatvorska šatra? -Drago
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 14:08 (calypso).
15 godina
emerik kaže...

Get a life!!!Ljeto je tu da se provedeš s frendovima,a ne igrati igre na kompu ;)

pff , koji prijatelji i more? imam more u just cause 2 hahahahah

16 godina
Ah ta škola...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Fakjeah, tjelesni zaključeno 5, još priroda upitna ovisi jel če test bit 3,4 ili 5, al vjerojatno 3.

4.8 {#}

Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči {#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

jesam napiso kad u zagradi kad necu bit na moru i ic s frendovima van a i da vjeruj mi zabavit cu se s frendovima na moru od 1.7 do 25.8 :DD

Potpis
15 godina
Ah ta škola...

Moj planirani raspored za ljeto. Ujutro u 8h na more, kući se vratim u 13h na ručak. Odmaram do 17h na TVu, ili čitam BUG ili nešto radim. Kad dođe 17h odem igrat stolnog tenisa jedno 2h. Onda kad padne sunce igramo na baluna do 22h, 23h. Vikednom izađem u grad i to je to. Život

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Zadnji dan škole bi trebali ić popodne u školu i imat nastavu do 19h {#}  Valjda će neš napravit u vezi toga, prebacit nastavu ujutro ili skratit sate {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
Ah ta škola...

Ove godine ispred svakih većih praznika, ili onih spojenih škola je zapala popodne. Što bih dao da sam uvijek jutarnja smjena.

I don't give a fu*k
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Zadnji dan škole bi trebali ić popodne u školu i imat nastavu do 19h {#}  Valjda će neš napravit u vezi toga, prebacit nastavu ujutro ili skratit sate {#}

nama nece -.- tak da ako ides u neku gay gimnaziju ko ja(srednja skola sesvete) sumnjam da ce i nama jer mi imamo skolu do pol 8 tak da se smatraj sretnim barem za tih pol sata xD

Potpis
16 godina
odjavljen
Ah ta škola...

Koja katastrofa ova godina. Sve savršeno i onda odjednom nešto krene naopako... Wish me luck!

...
15 godina
Ah ta škola...

Idemo do cetvrtka u skolu, a ja u cetvrtak dezurni {#}

http://vukajlija.com/
15 godina
odjavljen
pirat01 kaže...

Idemo do cetvrtka u skolu, a ja u cetvrtak dezurni {#}

I feel sorry for you, bro. {#}

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 21:47 (bobica257).
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
emerik kaže...

Cek, vi koji ste dali TD na emerikov post.

Vi ce te isto skoro cijelo ljeto provest pred ekranom? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 22:00 (Izbjeglica_02).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Danas sam ispravio biologiju, gradivo iz cijelog drugog polugodišta, s time da sam jučer učio od 8-9 i ujutro od 5-7 {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
Ah ta škola...

sutra bi trebo odgovarat geografiju za 3 al mi se neda nisam ucio nis danas i samo se molim da me sutra kemiju ne pita ako to prodje dobro 

GREAT SUCCES{#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
14 godina
Izbjeglica_02 kaže...
athlon64 kaže...
emerik kaže...

Cek, vi koji ste dali TD na emerikov post.

Vi ce te isto skoro cijelo ljeto provest pred ekranom? 

A ne jbt, družit ću se.

Preko ljeta 5-7 sati ekrana, 1-2 knjiga, 1-2 na igralište. Kad budem na moru planiram biti u kući 80 % vremena.

O tempora, o mores !
16 godina
Looka kaže...
8ax kaže...

4.8 {#}

Većina nas priča o gimnaziji, o faksu, o mučenju sa predmetima poput elektronike, biologije, ili državne mature, a tebe priroda muči {#}

:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sutra fizika i sve je gotovo :D

idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
djdomi kaže...

sutra fizika i sve je gotovo :D

idem to naštrebat pa da imam 61 bod za neku matematičku gimnaziju :D

haha, ne bi ja :D

sutra idem na izlet

crikvenica, kupanje samo :D

idući tjedan sam oslobođen nastave jer sam prošo s 5,0 

FUCK YEAH!!!

15 godina
protjeran
8ax kaže...
Looka kaže...
8ax kaže...

4.8 {#}

:D A Dobro, ja cijele godine niš nisam učio :)

ajde to probaj u srednjoj napravit :D

sry za dupli

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice