Dali smeta imati tri antivirusa? zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 19.856
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dali smeta imati tri antivirusa?

Pozdrav ljudi!

Evo jos je jutro ali reko da vas neš pitam...dali smeta imati dva,tri ili možda čak i četiri antivirusa?

Nekako mi se čini da su ti antivirusi nekako pojedinačno slabi jer kad idem sa npr. nod32 nađe mi samo dva tri virusa onda odem na malwarebytes tamo nađe još nekoliko koje uopče nod nije pronašao...

sada mislim još instalirati bitdefender pa si mislim reko možda utječu jedan na drugog

15 godina
neaktivan

rofl

Da, smeta imati više antivirusa jer ti može doći do građanskog rata. :)

Karikiram malo, ali više antivirusa nemože zajedno raditi dobro.

17 godina
odjavljen
Re: Dali smeta imati tri antivirusa?
hogar315 kaže...

Pozdrav ljudi!

Evo jos je jutro ali reko da vas neš pitam...dali smeta imati dva,tri ili možda čak i četiri antivirusa?

Nekako mi se čini da su ti antivirusi nekako pojedinačno slabi jer kad idem sa npr. nod32 nađe mi samo dva tri virusa onda odem na malwarebytes tamo nađe još nekoliko koje uopče nod nije pronašao...

sada mislim još instalirati bitdefender pa si mislim reko možda utječu jedan na drugog

To ti je kao da imaš 3 žene - mrzit će jedna drugu do besvijesti a pitanje je vremena kad ćeš dobiti vruću peglu na obraz dok budeš spavao... I naravno, u tim uvjetima ništa ne može normalno funkcionirati.

Freak Show Inc.
17 godina
Moj savjet ti je da imas samo jedan,jer iz iskustva znam da se dva.mogu potuci i onda ti sistem bude dosta sporiji nekad
After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
17 godina
neaktivan

Mislim da to i nije previse pametno. nod32 i malwarebytes mogu raditi skupa jer ovaj drugi nije antivirus nego antimalware. A dva "cista" antivirusa nemoj stavljat jer se moze dogodit da se potuku i da naprave jos vecu stetu nego virusi :)

There's too much blood in my alcohol system
17 godina
neaktivan

imati više od jednog antivirusnog programa na kompjuteru nije dobro, jer će se međusobno klati, jedan za drugoga će misliti da su virusi

i malwarebytes nije antivirus nego antimalware program

16 godina

Osim očitog što je već više puta navedeno - pojavljuje se pitanje - zašto bi netko uopće htio imati više antivirusa - razlike između vodećih su gotovo nikakve

14 godina
neaktivan

oke...a kojeg vi koristite? tj. koji je najbolji?

17 godina
odjavljen
hogar315 kaže...

Ja Avast već par godina i nikada ni najsitniji problem nisam imao...

Freak Show Inc.
17 godina
hogar315 kaže...

Imaš podforum baš za to i gdje vrše svakodnevna testiranja, pa skokni tamo, pročitaj i izaberi svog favorita.

13 godina
neaktivan

Avast je dobar, a čuo sam i da je Avira dobra.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
13 godina
protjeran
Ne stavljaj 3 antivirusa. Dogodit će se pravi pokolj. Stavi Bitdefender ili neki od free programa tipa: Avira, Avast ili AVG.
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
17 godina

Kao prvo, vidim da si otvorio jos jednu temu samo za glasanje (WTF {#}, to si mogao i tu).

Drugo, ti kao imas za sve te antiviruse kupljeni kljuc ili mislis stavljat crackove?

Trece, dva real-time antivirusa se ne preporucaju ali recimo neki antivirus (Avast, Avira...)+ Malwarebytes (free) to moze, zato jer Malwarebytes (u free verziji) nije real-time.

Ako zelis neki besplatni antivirus stavi Aviru, Avast, Pandu Cloud ili Comodo. Ako mislis stavit neki kupovni onda ne stavljaj crackove jer je to kao da nemas AV tj. taj crack ti je vec virus.

Uz sve njih jos mozes stavit i Malwarebyte i HitmanPro koji ti sluze kao dodatni skeneri (koje koristis jednom tjedno).

Takodjer ako imas jos pitanja vazana za ovo odi na Antivirusnu temu pa tamo pitaj ekipu koja se bavi tim stvarima.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
13 godina
protjeran
A šta ako ga aktivira s ilegalnom licencom s interneta? dal je to isto kao da nema antivirus?
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
17 godina
Evo jedne glupe usporedbe ali...

Npr. imas kucu i zelis si stavit zastitare da ju cuvaju.
Hoces se obratiti firmi koja se bavi takvim stvarima ili ces pokupiti par likova sa ulice?
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
16 godina

Stavi još barem 2 antivirusa, da ih bude barem 5, jer sigurno je sigurno! hehe{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
hogar315 kaže...

Pozdrav ljudi!

To ti je kao da imaš 3 žene - mrzit će jedna drugu do besvijesti a pitanje je vremena kad ćeš dobiti vruću peglu na obraz dok budeš spavao... I naravno, u tim uvjetima ništa ne može normalno funkcionirati.

Ni u kojem slučaju 3. Dvije najmanje, ali težiti optimalnom, a to je 4. Naime, u narodima (i vjerama) koji dozvoljavaju poligamiju ovo je iskustveno potvrđen broj. {#}

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
17 godina

Evo jedne glupe usporedbe, imaš objekt koji hoćeš da ti čuvaju.

i unajmiš 3 različite zaštitarske službe da čuvaju u isto vrijeme...

16 godina

I pošto su 3 različite zaštitarske službe, međusobno se upucaju!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
17 godina

Mislim da je shvatio da ne treba imat više antivirusnih programa :D

13 godina

ja koristim ESET smart security od kad je izasel i nemam uopce problema... a znam zalazit po sumnjivim stranicama :D hehe

po mojem trosi najmanje resursa a i windowsi se bootaju brze nek s ostalim rjesenjima

13 godina
protjeran

U real tajmu smetaju jedan drugom, no ako imaš neki heben virus možeš instalirati i deset antivirusnih programa, ali ove prije moraš disejblati {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina

hahah gang war :D {#}{#}{#} pa ti sada odluci kojeg ces :O hahahah

P.S u neki slucajevima mogu ti jos dodatno ram oduzimati tako da ti i komp odma brejka (a to ti nije dobro :=) hihih )

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice