BTW. Isao sam se logirati na PayPal (naravno zaboravo password). Isao na logging problems i izbaci mi "Your browser is outdated"
Koristim Samsung Internet 6.2
Wtf?
nosi sto prije to bolje, ici ce zamjena ekrana ili novi uredaj
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
nije se resetiralo jer nije napunjeno do kraja. Ali za 1,5 punjenja (koliko vidim s grafa), 14h sot-a je isto super, iako vidim da je vecina toga otisla na viber...
Stigao napokon update S8 tipkovnice. Sad ima alternative characters i za hrvatsku tipkovnicu.
Naručio sam nedavno screen protector za S8+; nemojte to kupovati. Šit žešći... A za ovog (OLIXAR) sam prije kupnje vidio dosta review-ova i sve su ga "hvalili".
Ali je po meni totalni šit; prvo, ekran je full, full jače refleksivan i ekran izgleda jako loše; ko na nekoj jeftinoj kopiji S8. Drugo, otisci prsta se puno jače primijete; čak i kad ga naslonim na glavu, ostanu vidljive masne mrlje, što nije slučaj kod orginalnog ekrana. A povrh svega, te masne mrlje i otisci se puno teže čiste nego bez protectora. I treća stvar, po sredini se vidi onaj "rainbow" efekt, kao da je ekran ispikseliziran.
Sve u svemu, bačenih 23€
Stigao napokon update S8 tipkovnice. Sad ima alternative characters i za hrvatsku tipkovnicu.
Meni nije legla Samsung tipkovnica.
Dao sam joj šansu 10 dana i danas nakon updata odlučio se vratiti na Gboard. Na nju sam naviknuo na prošlom nexusu i stvarno mislim da nema bolje tipkovnice. Brzo uči nove riječi, dosta se da prilagoditi izgled i te gluposti, te najvažnije, što me iritiralo kod original Samsung, jest da se ne mora točno nabost svako slovo prilikom pisanja klizanjem da očita riječ koju sam mislio. Evo, baš sada pišem s nje preko s8 i sve radi super i svaku riječ piše kako treba. Bolji su i prijedlozi ako pogriješim. Te i stavlja razmak uvijek, a na Samsung često riječ bude spojena. Također imena malim slovom i te neke gluposti.
Nije da pljujem po Samsung, dao sam šansu i stvarno sve tip top, ali za pisanje klizanjem mislim da je Gboard bolje riješen?
https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s9-lg-g7-january-2017-launch/
jel moguce da tako rano dolazi?
https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s9-lg-g7-january-2017-launch/
jel moguce da tako rano dolazi?
Zašto ne.
Konkurencija je brutalna, sve više mobitela se štanca, moraju izbaciti nešto što prije.
BTW, to je predstavljanje, ako i bude u 1.mj. u prodaju ne ide prije 2.-3.mj. (ovisno o tržištu).
Imam mali problemcic,da ga tako nazovem sa samsung galaxy s8.Brzina neta mi je 80/4 Mbps,medjutim maksimum koji dostizem sa telefonom je 40mbps.Da li treba nesto u postavkama wireless interneta u telefonu promijeniti i ako treba gdje se nalazi ta opcija?
BTW:Posjedujem i HTC 10 i sa njim imam punu brzinu download od 80 mbps.
Naručio sam nedavno screen protector za S8+; nemojte to kupovati. Šit žešći... A za ovog (OLIXAR) sam prije kupnje vidio dosta review-ova i sve su ga "hvalili".
Ali je po meni totalni šit; prvo, ekran je full, full jače refleksivan i ekran izgleda jako loše; ko na nekoj jeftinoj kopiji S8. Drugo, otisci prsta se puno jače primijete; čak i kad ga naslonim na glavu, ostanu vidljive masne mrlje, što nije slučaj kod orginalnog ekrana. A povrh svega, te masne mrlje i otisci se puno teže čiste nego bez protectora. I treća stvar, po sredini se vidi onaj "rainbow" efekt, kao da je ekran ispikseliziran.
Sve u svemu, bačenih 23€
Ja imam, općenito, pozitivno iskustvo s originalnim screen protectorom. Imam ga od prvog dana i jako sam zadovoljan.
A osim toga kod nas se može naći već za 15-16 € odnosno 119 kn/2 kom.
https://www.sancta-domenica.hr/screen-protector-samsung-galaxy-s8-prozirni-et-fg955ctegww.aspx
A da li je "case friendly"? Menu je ti jako važno, da se ne dižu rubovi kada se stavi neki case jer to onda izgleda napodnošljivo ružno.
A da li je "case friendly"? Menu je ti jako važno, da se ne dižu rubovi kada se stavi neki case jer to onda izgleda napodnošljivo ružno.
Koristim njegov originalni case i sa njim se savršeno slaže.
Takoder Samsungov orginal protector, koristim na S8+ i Note 8 i odlican je, pase mi dosad na svaku maskicu
Ni meni ne radi, zna se dogodit.
Deafault widget vremenske prognoze Samsunga je smeće. Ja sam to riješio preko AccuWeathera. Platio sam par kuna i sve radi O.K.
Iako, Sony to ima najelegantnije riješeno, BTW.
Ma sve 5 ali meni je tako prvih tjedan dana od kako mi je stigao mob stalno štekao. Zato i imam takvo mišljenje o njemu.
Koji ti je to "Icon pack", izgleda fora :-)
Koji ti je to "Icon pack", izgleda fora :-)
Crispy