Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 977.914
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Da li je itko uspio izvuci info o Oreo-u na S8? Kada bi mogao otprilike?

BTW. Isao sam se logirati na PayPal (naravno zaboravo password). Isao na logging problems i izbaci mi "Your browser is outdated"
Koristim Samsung Internet 6.2

Wtf?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trenutno je beta verzija Orea puštena na par tržišta i koliko čitam, komentari su pozitivni na brzinu i bateriju
10 godina
Vidi mi se burn in na S8+ gore di je status bar, nisu se ikone zapekle ali se vidi slabo na svim pozadinama. Nije da me smeta ali me zanima jel to ulazi u garanciju ako se pogorša?

0 0 hvala 0
14 godina
Naravno da ulazi. Donesi na servis.
10 godina
Glupo mi je to sad nositi na servis kad je crta u širini status bar-a i vidi se na samo određenim pozadinama.
Mislit će da ih zajebavam 😁

0 0 hvala 0
10 godina
NorthBlue kaže...
Glupo mi je to sad nositi na servis kad je crta u širini status bar-a i vidi se na samo određenim pozadinama.
Mislit će da ih zajebavam 😁

nosi sto prije to bolje, ici ce zamjena ekrana ili novi uredaj

10 godina
odjavljen
Šta reći?
Ni sam ne znam kako.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Punio si ga 2 puta mudri

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Zašto se nije resetiralo?
10 godina
odjavljen
A sad i ja vidim na grafu. Izgleda da je cura stavila na punjač.
Sorry još mi i bilo čudno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Garac24 kaže...
Šta reći?
Ni sam ne znam kako.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

lol
11 godina

nije se resetiralo jer nije napunjeno do kraja. Ali za 1,5 punjenja (koliko vidim s grafa), 14h sot-a je isto super, iako vidim da je vecina toga otisla na viber...

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Stigao napokon update S8 tipkovnice. Sad ima alternative characters i za hrvatsku tipkovnicu.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Naručio sam nedavno screen protector za S8+; nemojte to kupovati. Šit žešći... A za ovog (OLIXAR) sam prije kupnje vidio dosta review-ova i sve su ga "hvalili".
Ali je po meni totalni šit; prvo, ekran je full, full jače refleksivan i ekran izgleda jako loše; ko na nekoj jeftinoj kopiji S8. Drugo, otisci prsta se puno jače primijete; čak i kad ga naslonim na glavu, ostanu vidljive masne mrlje, što nije slučaj kod orginalnog ekrana. A povrh svega, te masne mrlje i otisci se puno teže čiste nego bez protectora. I treća stvar, po sredini se vidi onaj "rainbow" efekt, kao da je ekran ispikseliziran.
Sve u svemu, bačenih 23€

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 23:10 (Berko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Chome kaže...

Stigao napokon update S8 tipkovnice. Sad ima alternative characters i za hrvatsku tipkovnicu.

Meni nije legla Samsung tipkovnica.

Dao sam joj šansu 10 dana i danas nakon updata odlučio se vratiti na Gboard. Na nju sam naviknuo na prošlom nexusu i stvarno mislim da nema bolje tipkovnice. Brzo uči nove riječi, dosta se da prilagoditi izgled i te gluposti, te najvažnije, što me iritiralo kod original Samsung, jest da se ne mora točno nabost svako slovo prilikom pisanja klizanjem da očita riječ koju sam mislio. Evo, baš sada pišem s nje preko s8 i sve radi super i svaku riječ piše kako treba. Bolji su i prijedlozi ako pogriješim. Te i stavlja razmak uvijek, a na Samsung često riječ bude spojena. Također imena malim slovom i te neke gluposti.

Nije da pljujem po Samsung, dao sam šansu i stvarno sve tip top, ali za pisanje klizanjem mislim da je Gboard bolje riješen?

10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

0 0 hvala 0
14 godina

Zašto ne.

Konkurencija je brutalna, sve više mobitela se štanca, moraju izbaciti nešto što prije.

BTW, to je predstavljanje, ako i bude u 1.mj. u prodaju ne ide prije 2.-3.mj. (ovisno o tržištu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 9:24 (1samek).
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Imam mali problemcic,da ga tako nazovem sa samsung galaxy s8.Brzina neta mi je 80/4 Mbps,medjutim maksimum koji dostizem sa telefonom je 40mbps.Da li treba nesto u postavkama wireless interneta u telefonu promijeniti i ako treba gdje se nalazi ta opcija?
BTW:Posjedujem i HTC 10 i sa njim imam punu brzinu download od 80 mbps.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Berko kaže...

Naručio sam nedavno screen protector za S8+; nemojte to kupovati. Šit žešći... A za ovog (OLIXAR) sam prije kupnje vidio dosta review-ova i sve su ga "hvalili".
Ali je po meni totalni šit; prvo, ekran je full, full jače refleksivan i ekran izgleda jako loše; ko na nekoj jeftinoj kopiji S8. Drugo, otisci prsta se puno jače primijete; čak i kad ga naslonim na glavu, ostanu vidljive masne mrlje, što nije slučaj kod orginalnog ekrana. A povrh svega, te masne mrlje i otisci se puno teže čiste nego bez protectora. I treća stvar, po sredini se vidi onaj "rainbow" efekt, kao da je ekran ispikseliziran.
Sve u svemu, bačenih 23€

Ja imam, općenito, pozitivno iskustvo s originalnim screen protectorom. Imam ga od prvog dana i jako sam zadovoljan.

A osim toga kod nas se može naći već za 15-16 € odnosno 119 kn/2 kom.

https://www.sancta-domenica.hr/screen-protector-samsung-galaxy-s8-prozirni-et-fg955ctegww.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 14:46 (RobotTitan).
10 godina
neaktivan

A da li je "case friendly"? Menu je ti jako važno,  da se ne dižu rubovi kada se stavi neki case jer to onda izgleda napodnošljivo ružno. 

12 godina
neaktivan
Mr.Lauren kaže...

A da li je "case friendly"? Menu je ti jako važno,  da se ne dižu rubovi kada se stavi neki case jer to onda izgleda napodnošljivo ružno. 

Koristim njegov originalni case i sa njim se savršeno slaže.

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Takoder Samsungov orginal protector, koristim na S8+ i Note 8 i odlican je, pase mi dosad na svaku maskicu

0 0 hvala 0
13 godina
Jel vam radi vremenska prognoza kad kliknete na onaj default widget od vremena tj. jel vam se hoce refreshat? Meni napise da je servis nedostupan jos od 17h. Zanima me jel meni samo ili jos nekome?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
siljo90 kaže...
Jel vam radi vremenska prognoza kad kliknete na onaj default widget od vremena tj. jel vam se hoce refreshat? Meni napise da je servis nedostupan jos od 17h. Zanima me jel meni samo ili jos nekome?

Ni meni ne radi, zna se dogodit.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
siljo90 kaže...

Deafault widget vremenske prognoze Samsunga je smeće. Ja sam to riješio preko AccuWeathera. Platio sam par kuna i sve radi O.K.

Iako, Sony to ima najelegantnije riješeno, BTW.

13 godina
Sada je proradilo. Ma ne da mi se placati nesto tako banalno. Ovaj mi je radio normalno ali je ocito privremena greska bila.
11 godina
Nisam nikada koristio defaultni, vec godinama koristim od "vrijeme i radar" widget.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Sada je proradilo. Ma ne da mi se placati nesto tako banalno. Ovaj mi je radio normalno ali je ocito privremena greska bila.

Ma sve 5 ali meni je tako prvih tjedan dana od kako mi je stigao mob stalno štekao. Zato i imam takvo mišljenje o njemu.

14 godina
ocean77 kaže...
Nisam nikada koristio defaultni, vec godinama koristim od "vrijeme i radar" widget.

Koji ti je to "Icon pack", izgleda fora :-)

11 godina
1samek kaže...
ocean77 kaže...

Koji ti je to "Icon pack", izgleda fora :-)

Crispy

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice