Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.345.975
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Evo samo da javim da sam nasao tempered glass za S7 koji pase od ruba do ruba i sve savršeno radi, cak imam i silikonsku maskicu i nista ne smeta.

Cijena je malo veca oko 170kn sa postarinom, ali isplati se kako god se okrene, jer je doslovno neprimjestno.

:)

0 0 hvala 0
17 godina

Moze link 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sorry krivo to je za s7 ...znas mozda jel ima takva za s7e i di si je nabavio ovu  ,online? ..Moze link :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 11:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Koje boje je mobitel? Jer nitko nema ove skroz prozirne za prekrivaju cijeli ekran
17 godina

Zlatna

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ima zlatnih. 170kn je i za s7e, javi se u pm
17 godina

Samo informativno pitam ako se odlucim javim se l.p

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali ima tko problem da mu se baterija brzo prazni na S7? Dao sam mobitel na servis jer je nakon 2 tjedna otkazao utor za slušalice i nakon povratka prži mi otprilike 8-10% baterije na sat bez da mobitel uopće dotaknem. Od sinkronizacija radi whatsapp, viber, skype i gmail(na wifiju). Na papiru koji sam dobio iz servisa piše da je promijenjen softver, ali nekako sumnjam da je to razlog takve potrošnje baterije pa ako ima ko kakvu ideju što bi to moglo biti ili će morati opet u servis.

0 0 hvala 0
17 godina
Roman007 kaže...

Dali ima tko problem da mu se baterija brzo prazni na S7? Dao sam mobitel na servis jer je nakon 2 tjedna otkazao utor za slušalice i nakon povratka prži mi otprilike 8-10% baterije na sat bez da mobitel uopće dotaknem. Od sinkronizacija radi whatsapp, viber, skype i gmail(na wifiju). Na papiru koji sam dobio iz servisa piše da je promijenjen softver, ali nekako sumnjam da je to razlog takve potrošnje baterije pa ako ima ko kakvu ideju što bi to moglo biti ili će morati opet u servis.

jesi li radio tvornički reset?

13 godina
igy kaže...
Roman007 kaže...

jesi li radio tvornički reset?

da, nakon toga mi se čak i povećala potrošnja

10 godina
neaktivan

Imao sam takav problem da na wifi-u baterija cijedi nenormalno brzo, dok na podacima traje normalno. Sve je to trajalo do izlaska novog softvera i problem je rijesen. Odi u postavke i pod baterija otvori Korištenje baterije i vidi sta ti najvise trosi bateriju i postavi tu da vidim jel isti problem

lp

13 godina
andrejmilos17 kaže...

Imao sam takav problem da na wifi-u baterija cijedi nenormalno brzo, dok na podacima traje normalno. Sve je to trajalo do izlaska novog softvera i problem je rijesen. Odi u postavke i pod baterija otvori Korištenje baterije i vidi sta ti najvise trosi bateriju i postavi tu da vidim jel isti problem

lp

budem navečer pošto sam napravio reset maloprije pa podaci vjerojatno nisu mjerodavni

16 godina
neaktivan

Meni najdraza opcija kod s7 je mogucnost podvodnih slika ;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Cuvaj se druze, radi, ali vrlo lahko moze doci i do ostecenja, a garancija najvjerovatnije ti taj kvar nece pokriti.

13 godina
protjeran

Raja, preporucujem easyhome for Samsung aplikaciju. Svrha jeste da se ne mora fizicki pritisnuti home tipka da bi se aktivirala funkcija, nego je dovoljno samo naslonuti prst kao kod otkljucavanja tako da se stedi dugme, a bude slicno kao na iPhone 7.

Ima free verzija, a ima i pro, u kojoj ima jos dodatnih funkcija za npr drzanje tipke (opet bez pritiska) tako da se odabere druga funkcija, ja sam stavio zakljucavanje telefona. Jedini nedostatak jeste ako ste zakljucali sa duzim drzanjem home tipke tel, onda vam se tel nece otkljucati sa otiskom prsta nego trazi uzorak, ali ako ste tel normalno zakljucali, ili se sam zakljucao, onda sve radi normalno.

Moj PC  
4 0 hvala 6
17 godina

Odlicna stvar jos sam stavio na speed mode preporucam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Cuvaj se druze, radi, ali vrlo lahko moze doci i do ostecenja, a garancija najvjerovatnije ti taj kvar nece pokriti.

Posto mi je na ljeto ukraden moj i zenin s6edge na hrvatskoj obali sada smo kupili sedmice i osigurali tako da ga i razbijem licno ide novi:)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
14 godina
neaktivan

Opet ja, tražio sam po guglu al ništa ne izabcuje. MP-elektronika, sigurno za kupovati ili ne?

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

Imam jedan problem od jučer. Naime, LED svijetlo za obavijesti mi ne radi više kad dobijem poruku na SMS-u, Whatsappu ili Messengeru npr., a nisam ništa isključio. Zvuk za obavijesti radi, al svijetlo se ne pali. Jel se desilo kome šta slično?

EDIT: Nevermind, proradilo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 8:37 (patoHD).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
patoHD kaže...

Imam jedan problem od jučer. Naime, LED svijetlo za obavijesti mi ne radi više kad dobijem poruku na SMS-u, Whatsappu ili Messengeru npr., a nisam ništa isključio. Zvuk za obavijesti radi, al svijetlo se ne pali. Jel se desilo kome šta slično?

EDIT: Nevermind, proradilo. 

Mozda battery saving mode upaljen bio? :)

9 godina
odjavljen

e jbg sad pa koliko baterije potrosi ta ledica ;)

17 godina
Kad je zaključan mobitel i koristi se otisak za otključavanje, ako spustiš notification bar na lock screen-u i pokušaš upaliti/ugasiti wifi automatski ti izbaci da uneseš pin ili otisak, dok mobile data pališ i gasiš bez problema. Je li to feature ili bug? Izgleda mi nelogično.
9 godina
odjavljen

Nexus 6p android 7 gasis i palis oboje bez problema...Isto otisak prsta i patern....

13 godina
H4X0R kaže...
Kad je zaključan mobitel i koristi se otisak za otključavanje, ako spustiš notification bar na lock screen-u i pokušaš upaliti/ugasiti wifi automatski ti izbaci da uneseš pin ili otisak, dok mobile data pališ i gasiš bez problema. Je li to feature ili bug? Izgleda mi nelogično.

kod mene ista stvar... lokacija i wifi traži unlock ostalo ne

edit: za neke od ostalih stvari traži neke ne, random sam isprobao

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 14:10 (Roman007).
13 godina
Roman007 kaže...
andrejmilos17 kaže...

lp

budem navečer pošto sam napravio reset maloprije pa podaci vjerojatno nisu mjerodavni

nakon zadnjega reseta mi je pražnjenje bilo i dalje povećano, ali nakon punjenja baterije je situacija normalna, na screenshotu se ne vidi, još je ispod viber 6%

16 godina
odjavljen

Kako mogu kontrolirati boju ledice za pojedini app ili čak to da kod nekih notifikiacija i ne pali ledicu?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

dali se kome jednom dva put dnevno restartira mobitel (S7) ili smrzava ekran. (unazad tjedan dana mi se to događa, koristim ga 3 mjeseca)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 14:47 (ioresk11).

0 0 hvala 0
17 godina

Vodi ga na servis..ja ga imam od launch day-a i radi besprijekorno niti jedan brejk ili reset do sada  ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 15:00 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imao sam isti problem, nosi ga na servis da to riješe.

9 godina
neaktivan

da tako i meni nikakvih problema do prije par dana. kontam da je to došlo sa updatom softvera...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice