HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.909
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

Ma sad si gledam u Vip-u ovaj HTC One X ili HTC One S u tarifi Bez Limita 222 na 2 godine. HTC One X je 2099 kn, a HTC One S je 1299 kn. Pa sad razmišljam koliko para da izvalim. Sad trenutačno imam Sony Ericsson Xperiu Arc, ali bi htio nešto drugo, zasitio sam se ovog modela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Ja ne bih uopće razmišljao. Ako si u mogućnosti uzet OneX, po meni je bolji izbor. Ako usporedimo Arc i One S, naravno da je One S bolji, ali po mom mišljenju je to nekako isto. Mislim da će ti brže dosaditi OneS nego X. Usporedba

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Još me više muči ovo oko HTC One S da su kod nas u prodaji samo sa S3 chipsetom koji je lošiji za 30% od S4 chipseta. Mislim idijotski je od firme da jedan te isti mob proizvede sa dva različita chipseta, a naplaćuje po istoj cijeni i jedan i drugi. Bastards {#}

Ako se odlučim vjerovatno ću ići na HTC One X, samo me brinu oni blesavi bug-ovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
MasterOfDisaster kaže...

Ma sad si gledam u Vip-u ovaj HTC One X ili HTC One S u tarifi Bez Limita 222 na 2 godine. HTC One X je 2099 kn, a HTC One S je 1299 kn. Pa sad razmišljam koliko para da izvalim. Sad trenutačno imam Sony Ericsson Xperiu Arc, ali bi htio nešto drugo, zasitio sam se ovog modela.

Ma ni slucajno.

Uzmi S3 i preprodaj ga za fine pare i uzmi si OneX na njuskalu novi oko 2900-3000kn i problem rijesen, i imas jos dosta para u depu.

14 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Još me više muči ovo oko HTC One S da su kod nas u prodaji samo sa S3 chipsetom koji je lošiji za 30% od S4 chipseta. Mislim idijotski je od firme da jedan te isti mob proizvede sa dva različita chipseta, a naplaćuje po istoj cijeni i jedan i drugi. Bastards {#}

Ako se odlučim vjerovatno ću ići na HTC One X, samo me brinu oni blesavi bug-ovi.

Istina, ne kuzim tu usranu politiku ! I to u nase krajeve bas di je cak i dobar udio korisnika njihovih uredaja ( ajde razumio bih da je Bosna u pitanju {#} ) {#}

Ali oke, i dalje je najjaci dual-core uredaj u nas .. Po svim mogucim benchmarksima pere Galaxy Nexusa sa JB ( koji u toj istoj 222 tarifi kosta 2500kn !! ) i koji slovi takoder kao jedan od najbrzih dual-core uredaja - npr. u Quadrantu za 1500 bodova ( osobno dobivam 4000 ) .. Dok opet S4 One S, za razliku od S3 koji se prodaje u nas, dobiva 5000+ bodova u navedenom benchmarku ( rang One X-a ) {#} .. U nekim drugim benchmarksima to nije tako znacajna razlika, no kad se sve zbroji bi to bilo ( u testovima ) jeno 20% - 30% bolji uredaj kao sto si i rekao .. Iako kruze price da na JB zbog hardverske akceleracije to sve moze past u vodu, no otom potom .. Ja se nadam da moze {#}

Ostalo je sve isto ko i na S4 One S-u .. Nema jednog bugga, lagga ni nista slicno kao sto je to bilo prisutno u One X-u i iskustvo samog koristenja uredaja je fenomenalno bas zbog fluidnosti i premium feelinga koji njegova debljina i dizajn ostavljaju kad se uzme u ruke ... One X ti je opet 4,7'' ( jedan od glavnijih razloga zasto nisam isao na quad-core ) , dok je One S 4,3'' .....

Tak da za 1300kn apsolutno najjaci best-buy od bilo kojeg uredaja u bilo kojoj tarifi trenutno .. A usto se prodaje po 2700kn min. ( rang One X-a ) na njusci pa si ti racunaj, ak ciljas mozda i na ulozeno / dobiveno {#}

P.S.

Ajde vise neg doleti JB na One seriju !!! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 19:28 (fakEEE).
17 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Evo što na One X-u donosi 4.1 Jelly bean i novi Sense 4+ :
review na XDA forumu

Velik updejt,napkon su dosta stvri riješili,a ja mislio da će samo jb donest,ne još optimizaciju cijelog sustava..

Mada bih htio onaj običan multitasking na ics,ovaj mi nije nešto,mogli su to bolje sredit.

Napokon u cameri app postoji toogle za mjenjanje kamera{#}

Napokon više nema onih navigation tipka{#}

Google voice Isto odlično...

MasterOfDisaster kaže...

Zanima me da li netko zna da li su HTC One X i HTC One S u Vip-u lockani na njihovu mrežu ili nisu????

Jesu.Imam jednog i lockan je na vip.A ta gamad iz vipa,odmah kad dobe mobitele stave nove ključe pa se nemogu unlockat prek onih ebay/internet..Ja sam unlockal od jednog tipa koji recimo radi u vipu za 140kn,i ok je.

Drugačije nejde ili da date 500kn vipu.

simeparanoja kaže...

pa u roku jedan da, meni je tako bilo u tele2, dobijes microsim s tim da ti ostaje i onaj dio oko nje za normalnu sim koji mozes koristiti kao adapter

Tak isto i na T-mobileu.

13 godina
neaktivan
HTC One X

Hmm razmišljam o tome dali da updatam mob na Jelly Bean kada izađe ili da ostanem na ovome.Čini mi se da su puno toga popravili,no mene jedino zanima jesu li poboljšali trajanje baterije? Usto gubitak Flash-a je veliki gubitak.

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

LINK

Mislim da ćemo ga moći koristiti na drugim browserima. Ne znam kakav je Chrome na JB ali ja sam prezadovoljan sa Dolphin Browser HD-om.

Slažem se s tvojim mišljenjem o flashu, ni ja ga se ne želim odreći. Ako ne preostane ništa drugo, rootat ću mob, vjerujem da će se na taj način nešto moći riješiti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 11:25 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

htc je ostavio flash u JB-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije mogao ostaviti flash na JB-u jer defaultni browser je na novom kodu koji nema podrsku za flash.

Mozes skinut apk i koristit starije verzije dolphina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nije mogao ostaviti flash na JB-u jer defaultni browser je na novom kodu koji nema podrsku za flash.

Mozes skinut apk i koristit starije verzije dolphina

Stock browser, sense 4+ i JB, i flash normalno radi

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan
HTC One X

Mogu li nekako imati flash na Firefoxu,kada dođe JB? Ne sumnjam u to da će se u 5 dana Flash za Jelly Bean pojaviti na Xda forumima.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Taman mi istjece ugovor i mislio san kupit One X, ali sad kad san vidio Htc One X+ ljepotana, odma san se predomislio. Jos kad bi bio siguran da ce do Bozica stic u T-mobilea odma kupujem. Ali sve mi se cini da ce bit samo u slobodnoj prodaji, jer kao i Sensation XE nije ga bilo u nijednog operatera. Sto vi mislite?

0 0 hvala 0
14 godina
Neo3210 kaže...

Taman mi istjece ugovor i mislio san kupit One X, ali sad kad san vidio Htc One X+ ljepotana, odma san se predomislio. Jos kad bi bio siguran da ce do Bozica stic u T-mobilea odma kupujem. Ali sve mi se cini da ce bit samo u slobodnoj prodaji, jer kao i Sensation XE nije ga bilo u nijednog operatera. Sto vi mislite?

Strpljen spašen :) pricekaj malo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
HTC One X

i tako ja po preporuci dragih forumaša dam svoj mobitel na popravak forumašu Pranji tj. da mi promjeni ekran.. mobitel je jučer stigao i ja nisam zadovoljna.. obratila sam se Pranji zbog fleke na ekranu koja se pojavljuje pa nakon nekog vremena nestaje kad recimo idem obrisati ekran... nisan znala zbog čega bi to moglo biti pa sam skužila da jedna strana ekrana zapravo nije ''sjela'' u okvir, ne znam kako da drugačije kažem.. svi hvale Pranju i kažu da je vrstan majstor i ja ne tvrdim drugačije ali kažem da ovaj posao nije odrađen kako treba.. evo vam slike pa vi prosudite sami ali svi koji imaju HOX znaju da ovo ovako ne treba izgledati.. njegov odgovor je bio da mu vratim mobitel i pošaljem 1500 kn pa da ću dobiti uslugu kao u ovlaštenom servisu? preporuka svima koji budu trebali mijenjati ekran na svom HOX-u

6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ennia kaže...

Mene samo jedno zanima? Kak si uspjela odvojit digitizer od ekrana? Pranji sam bio slao iphone 3gs na zamjenu maske i htc hd2. Bio sam jako zadovoljan s napravljenim poslom, tako da nema dileme, po meni zna sto radi i jos to dobro radi. 

15 godina
neaktivan

ja sam ga odvojila da, imaš pravo! stvarno! 

14 godina
neaktivan
ennia kaže...

Po slikama koje je stavio sve izgleda ok, eventualno se moglo navedeno desiti u transportu?

13 godina
odjavljen
HTC One X

ennia,kada navodiš što smo pisali,barem citiraj,a ne prepravljaj što sam ti pisao.

Sliku uređaja si dobila,uređaj je bio testiran. 3 osobe su ga 4 dana testirale,sve je bilo u redu.

Eventualno je pošta zeznula stvar jer ja definitivno nisam.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

ennia,kada navodiš što smo pisali,barem citiraj,a ne prepravljaj što sam ti pisao.

Sliku uređaja si dobila,uređaj je bio testiran. 3 osobe su ga 4 dana testirale,sve je bilo u redu.

Eventualno je pošta zeznula stvar jer ja definitivno nisam.

Posao je odrađen izvrsno.
Ukoliko Vam ne odgovara,poašljite mi uređaj nazad,dodajte još 1500 kn pa ćete dobiti uslugu kao u službenom servisu,koliko tamo i košta taj popravak.
Nenormalno stiščete taj uređaj i tada dolazi do doticaja digitizera i ekrana.

evo ti citat

13 godina
odjavljen
ennia kaže...

Posao je odrađen izvrsno.
Ukoliko Vam ne odgovara,poašljite mi uređaj nazad,dodajte još 1500 kn pa ćete dobiti uslugu kao u službenom servisu,koliko tamo i košta taj popravak.
Nenormalno stiščete taj uređaj i tada dolazi do doticaja digitizera i ekrana.

evo ti citat

Da,i? To je bilo problem napisati? Na Pm sam ti rekao sve što te zanima.

Ili ove slike za tebe ne vrijede: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/popravak-htc-one-x/166163.aspx?page=0&jumpto=3207512&sort=asc&view=flat

Uređaj primljen neispravan,uređaj popravljen,uređaj testiran,uređaj ispravan,uređaj poslan.

Službeni servisi daju granciju,ja ne-službeni servis bi za ovo naplatio 1500+ kn,ja sam naplatio 150 kn+ dio sa ebaya.

Priznajem pogrešku u zadnjoj rečenici jer nisam znao o čemu pričaš dok nisam vidio slike.

EDIT:

Zaključak je da je uređaj oštećen u transportu i da ennia treba tražiti odštetu od HP-a.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 23:23 (Pranja).
16 godina
neaktivan
HTC One X

Taman sam prije spavanja čitao vašu raspravu, i zato sam sanjal da mi je pukao ekran na one x i da sam ga slao Pranji na servis :)

Nego na xda imate verzije JB s novim HBOOTom 1.28 i kernelom 3.1.10

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 1
14 godina
nsoul kaže...

Taman sam prije spavanja čitao vašu raspravu, i zato sam sanjal da mi je pukao ekran na one x i da sam ga slao Pranji na servis :)

LOL

13 godina
odjavljen
nsoul kaže...

I jesi li i ti u tom snu gnjavio Pranju jer ti je HP strgao mobitel? {#}

13 godina
neaktivan

Meni je nekako nevjerojatno da pošta(r) napravi tako nešto? Ja kad nešto šaljem poštom, ako je to uređaj koji je skup, onda kupim u pošti njihovu kutiju, propisno to  zapakiram tako da paket možeš šutati i mobitelu neće biti ništa. Još na paket ide naljepnica lomljivo i plaćam osiguranje na vrijednost od 3000kn. Ovo sad ispada da je taj mobitel poslan običnom poštom u koverti za čestitku, jedino tako bi si mogao objasniti to što je ekran "ispao" na desnoj strani jer potrebna je malo veća sila da on tako iskoči van. Ne navijam za nikoga, ali ti Pranja si trebao to poslati zapakirano da preživi nuklearni rat (ako jesi - sve 5) i onda ako je gospodična utvrdila neke nepravilnosti, odmah isti trenutak pokazati dostavljaču/službeniku na šalteru da je uređaj oštećen što bi on konstatirao i ona bi dobila pare na koliko je uređaj osiguran od gubitka/oštećenja. 

13 godina
odjavljen
HTC One X

Poslano je kako je i došlo-u papirnatoj kutiji od uređaja u kuverti sa balončićima. Slano je preporučeno.

Mušterija bira način slanja,ne ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok, ali ipak si radi samog sebe trebao to malo bolje osigurati. Ovako te se proziva. Dobra reputacija se teško stječe, a vrlo lako gubi radi ovakvih gluposti i sitnica.

13 godina
odjavljen
bpodnar kaže...

Ok, ali ipak si radi samog sebe trebao to malo bolje osigurati. Ovako te se proziva. Dobra reputacija se teško stječe, a vrlo lako gubi radi ovakvih gluposti i sitnica.

Inače bih,ali mob je imao svoju kutiju. Mislio sam da će biti dovoljna.

Stvar je u tome što je ona napala prvo mene,loše je bila objasnila u čemu je problem i počela me blatiti po forumu. Nije ni prva ni zadnja.

Od ukupno 173 popravaka uređaja od forumaša (otkad sam uveo vođenje evidencije),bilo je 8 nezadovoljnih stranaka (uključujući dotičnu),no niti jednom se nije do sada desilo da je uređaj oštećen u transportu. No za sve postoji prvi put.

Ja ne mogu natjerati ljude da koriste usluge express poštanskih službi ni da ih pakiraju kako spada. Pola ih dođe samo u kuverti sa postavom,bez ikakve dodatne zaštite. U tom slučaju ih ja dodatno zaštičujem kartonskim kutijama i omatam ih u pucketajuću foliju.

13 godina
HTC One X

Nakon 3 tjedna lijepo druzenja s HOXom, danas mi se na ekranu pojavila zuta mrlja. Srecom imam garanciju, pa me zanima kakva je procedura kod takvog popravka, sta se mijenja? Te postoji li sansa da se opet pojavi nakon servisa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

ekipa moze preporuka covera za one x, koji imate?

mislio sam uzeti spigena al ne znam jel se isplati za 100kn to uzeti? i koliko je kvalitetan i podlozan habanju/odliplivanju onaj screen protector od njih?

hvala

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 19:13 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice