HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.894
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
16 godina
Re: HTC 8S
alpe1 kaže...

Može netko staviti sliku kakav je Facebook na ovom mobitelu? Naslovnica, profil, inbox i chat?!

Kao šta ti je Mitsouka napisao ima ih vise, na ovom linku vidi sluzbenu aplikaciju od microsofta, a tu si nadi kako druge izgledaju.

Inace na mojoj omnii je dosta stekava, vidit cemo kako ce se ponasati na htc 8s...

Windows Phone 7 FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pogledao, meni ovako na slikama super izgleda, ali čitajući komentare ispod aplikacija ljudi baš i nisu zadovoljni. Kako ste vi zadovoljni koji to koristite?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni ova sluzbena aplikacija odlicno radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel brzo ili sporo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Brzo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kod registracije na windows račun moraš imati više od 18g znači edit račun rođen npr 1990

13 godina
neaktivan
OrlandOKIDS kaže...
pozdrav,
dobio sam mobitel i želio bih skidati aplikacije malo ali mi treba značajka moja obitelj,odem na stranicu wp i odradim sve kako treba
ali nemogut instalirati moja obitelj značajku,molim vas za pomoć

edit račun od windowsa i uneš npr 1990god rođenja moraš imati više od 18god da bi skidao bez značajke moja obitelj

12 godina
neaktivan
HTC 8S

mobitel mi ne zeli prikazati memorijsku karticu, pa me zanima dali je netko vec imao takav problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC 8S

Ljudi jel se zna na kraju kako ocistit onaj "ostalo" folder? Tog ostalog imam 800 mb, i ne mogu vise instalirat skoro nista na mob a imam 400mb slobodno. Please help! 

E i zasto se wi-fi gasi kad zakljucam mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Pokušaj u Internet explorer-settings-advanced settings-webiste file storage-allow sites to store files on my phone (makni kvačicu).

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Namjeravam uzeti ovaj mobitel pa bi htio da mi pomognete vi koji već imate ovaj mobitel.

Mob mi treba za slušanje muzike (dosta pjesama), internet (da je brz) i da je dobra kamera (to me jedino malo muči jer vidim da slika baš i nije najbolja, ali ok, mogu preći preko toga).

1. Zanima me vezano uz internet, dali je surfanje brzo? Npr. Facebook i portali tipa 24sata?

2. Kojom bi ocjenom ocjenili kameru?

3. I za kraj, kakav vam je cjelokupni dojam ovog mobitela? Jeste zadovoljni ili ne?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC 8S

Juce sam podigao mob u vipu, super je, ljep.. Tek sad sam skuzio da win phoneu 7 treba ipak malo jaci hardver, mislim OS na wp7 radi super bez stekanja ikakvog, problem su neke aplikacije koje stekaju.

Npr facebook, sada na wp8 radi ko lud ja sam se preporodio, 24sata app takoder radi super, flashlight xt se brze pali, ebay radi super, skydrive brze i bolje radi, viber isto tako (makar jos nema poziva).

Skype bas nisam testirao al pretpostavljam da i on radi super kao i sve ostalo.

Definitivno se isplati prec sa wp7 na wp8. Sve sta tamo ne radi kako treba tu je rjeseno. Osim jedne stvari, a to je da push notification za facebook aplikaciju ne rade. Sve je drugo super, barem za sad.

Nadam se da ce rjesit to..

Kakav se vama cini zvucnik moba? Za slusanje glazbe? Ja jos nisam siguran. Slusalice nisam probao, sutra cu vjerovatno.

Mislim da mi je mob nudio neki update dok sam postavljao racune itd.. 

Sta donosi novo taj update? Gledam dal da updateam...

1 1
2 2
3 3
4homescreen 4homescreen
Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
gamer xt kaže...

E i zasto se wi-fi gasi kad zakljucam mob?

Zato jer ti je tako namješteno u postavkama. Odi u settings>Wi-Fi>advanced>keep wifi on when screen times out (stavi kvacicu).

alpe1 kaže...

Namjeravam uzeti ovaj mobitel pa bi htio da mi pomognete vi koji već imate ovaj mobitel.

Mob mi treba za slušanje muzike (dosta pjesama), internet (da je brz) i da je dobra kamera (to me jedino malo muči jer vidim da slika baš i nije najbolja, ali ok, mogu preći preko toga).

1. Zanima me vezano uz internet, dali je surfanje brzo? Npr. Facebook i portali tipa 24sata?

3. I za kraj, kakav vam je cjelokupni dojam ovog mobitela? Jeste zadovoljni ili ne?

Muzika. Neznam bas jer nisam jos testirao kako treba, zasad je ok ali nisam siguran. Ima ovaj beats audio pa bi trebao bit dobar zvuk na sluskama, ali kazem neznam.

1.Surfanje je prilično brzo. Malo sam se igrao s mojim i bratovim Samsung Galaxy Nexus-om tako da sam upisivao iste adrese pa vidio koji ce prije ucitat stranicu.

Vecinom je bio brzi nexus, koji put je bio i sporiji, a kad je bio brzi to je bilo oko sekudna dvije, nista znacajno.

Sluzbena aplikacija za Facebook sada radi super, osim sta nerade push notif kao sta sam gore napisao. 24sata imas aplikaciju, ja je koristim i radi odlicno.

2.Kamera- nisam bas stigao testirati ali mislim da je nešto bolja od Omnie7 ako ti to šta znači.

3.Jako sam zadovoljan jer sve radi kako treba osim po 100ti put fejs notif..zbog toga ocjena 9/10 za ono šta meni treba!

Windows Phone 7 FTW
15 godina

Opciju da se ne gasi Wi-fi kad zakljucas ekran.

Winter is coming...
16 godina
neaktivan
alpe1 kaže...

1. Surfanje je brzo, nisam jos nijednom osjetio stekanje ili nesto slicno

2. U zatvorenim prostorima 3/5,vani 4.5/5

3. Ja sam izrazito zadovoljan, zasad nemam neku vecu zamjerku, sve radi ko podmazano

14 godina
neaktivan
HTC 8S

surfanje sasvim ok.

kamera 3 ,al meni dovoljna

materijali ugradjeni kvalitetni nema skripanja krckanja suma ili necega,ne resetira se ne blokira sam od sebe barem do sada

estetski lijep

jednostavan za koristenje..

ocjena 8 od 10.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Ima li mozda kakva aplikacija za citanje pdf-ova, al da se moze ucitati sa sd-kartice (ili memorije telefona)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, čitač kao i na Windows 8

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Hvala na odgovorima dečki. Mislim da ću ga uzeti.

Danas sam išao u Vip da pogledam mobitel, ali u svakom dućanu je mob ugašen (ne znam zašto?) tako da sam vidio samo dizajn koji mi se sviđa.

Sad ne znam dali da ga uzmem na blef kad se nigdje ne može isprobati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj 8X isto ti je...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
HTC 8S

evo da ne moras na blef:

Respect the Raise...!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da, čitač kao i na Windows 8

on ne moze uscitavat knjige sa kartice, nego samo sa skydrivea, bar je meni tako

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Uzimam ga onda.

Imam još par pitanja pošto kupujem na Njuškalu i želim da je nekorišten pa da ne budem prevaren.

1. Što se sve dobiva uz mobitel u kutiju (punjač, usb, slušalice), to je to ili još nešto?

2. Kakva kartica ide u ovaj mobitel, obična SIM kartica ili ona mini?

3. Stavio sam sliku zbog upita, takav mobitel treba biti, znači na foliji treba biti ovo bijelo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alpe1 kaže...

1. Što se sve dobiva uz mobitel u kutiju (punjač, usb, slušalice), to je to ili još nešto?

Windows Phone certifikat, upute, garancija.

2. Kakva kartica ide u ovaj mobitel, obična SIM kartica ili ona mini?

Da ne bi došlo do zabune, obična SIM kartica je dimenzije kartice za govornice, mini SIM je ''normalni'', a u ovaj ide microSIM.

3. Stavio sam sliku zbog upita, takav mobitel treba biti, znači na foliji treba biti ovo bijelo?

Da.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Kupio mobitel, još se ufuravam, ali zadovoljan sam i sad me nešto muči.

Imao sam 35 MB, otišao na nekoliko stranica, a ono mi samo gutalo i na kraju ostao i bez MB i bez KN što sam imao na mobu.

Šta da radim? Kako to funkcionira? Gdje se može odjaviti s interneta da mi ne guta promet i novac?

0 0 hvala 0
16 godina
Jednostavno ugasi mobilni internet, odi u settings/mobile network/data connection OFF.
sada ces moc surfat samo preko WiFi-ja i nece ti se trosit novac niti mb...
Windows Phone 7 FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Kupio. Zadovoljan sam s većinom stvari al prelazak s androida mi nije lako pao.

Netko je spomenuo čitač knjiga - da, knjige možeš importati jedino preko skydrivea.

Mene je jako razočarao broj/kvaliteta aplikacija i izostanak podrške za audio knjiga. 

Nema ni jedne aplikacije za audio knjige s kojim bi ih mogao importirati i reproducirati.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DommY kaže...
Jednostavno ugasi mobilni internet, odi u settings/mobile network/data connection OFF.
sada ces moc surfat samo preko WiFi-ja i nece ti se trosit novac niti mb...

Evo jesam i sad sam se spojio preko WiFi-ja. Znači kad hoću na mobilni internet u postavkama stavim uključeno, a kad ne onda na isključeno? To mi nekak zvuči sj.bano... :/ I nije mi jasno kak mi je u par stranica skinulo 35 MB i 30-tak kn.

Kako izađem sa internet stranice da se skroz odjavim?

16 godina
Da tako je. Zasto ti tako zvuci? Pa tako je na vecini mobitela..neznam sta si otvarao...mozda si isao nesto sinkronizirani npr kontakte ili sta ja znam..
ne kuzim ovo drugo, ako mislis kako zatvorit IE onda odi na tabs, zatvori ih sve i klikni 2 puta tipku za natrag.
Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Mislim kako otići skroz sa stranice jer ovo očito nije dovoljno kad mi je progutalo to sve..

jel tko uspio aktivirati čavrljanje za facebook? meni stalno javlja neku grešku, šta raditi?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice