Restartanje Windows 7

poruka: 36
|
čitano: 21.356
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Restartanje Windows 7

Aha, znači tek sad mi predstoji mučenje {#}

Dignuo sam i ubuntu uspješno (koji ste mi preporučili).

Friška instalacija mi nije baš neka opcija jer mi je primarna particija na hardu bila 50 gb i bila je napunjena s 46 gb (ne igram se niti je ijedna instalacija igrice na primarnoj).

Ako mi to već je opcija - da li da napravim backup primarne particije ili što da napravim da ne izgubim podatke na toj particiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Restartanje Windows 7

-ovisno koliko (ne)uredno si držao fileove po računalu. Predpostavka da je sve u \user\neko ime.. dovoljno je taj folder muvnuti (ili proberi korisno, nepotrebne stavri obrišeš..).

Predpostavka da imaš i druge particije, muvneš ih tamo. Ako nemaš drugdje mjesta, samo renejmaj folder kao Copy_user i sve ostalo obrišeš. O tomu ovisi dali ćeš uopće raditi format ili samo delete.

To sve možeš s linuxovim ili XTovim CDom.

Nakon friške instalacije, preuzmi vlasništvo nad spašenim folderom (desni klik, security-permision..).

edit: za backup primarne particije je već odavno prekasno... backup se radi prije problema. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 17:36 (ihush).
15 godina
Restartanje Windows 7

Bravo. Time si potvrdio da je onaj gore koji je tvrdio da je 99,99% napajanje i mene popljuvao bio totalno u krivu.

Još uvijek mislim da ćeš problem riješiti sa system restore ako ti je prije sve normalno radilo pa nakon gašenja ti se počelo blesirati kao što si rekao.

Moja pretpostavka je da ti je automatic updates (ako ti je uključen da se automatski instalira bez tvoje intervencije) instalirao neki driver koji se sad "kolje" sa nečim.

Probaj ući u system restore preko comand promta u safe modu. Samo sljedi upute iz ovog linka koji sam ti dao, nije to ništa komplicirano. Upališ komp i stišćeš F8 na tastaturi (cca jednom u sekundi) sve dok ti se ne pojavi Advanced Boot options meni, onda odaberi Safe mode with command prompt, pa kad dobiš command prompt upišeš rstrui.exe, stisneš enter itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
dr.House2222 kaže...

Po mom mišljenju ili grafička ili napajanje, ali prije bi rekao napajanje, jer kada mu je potrebno najviše struje (show desktop) on se restarta. Vjerojatno je napajanje oslabilo, provjeri.

mislis? crt monitori trose manje struje dok je crna pozadina, ali LCD ne. cak i da je to prob, onda bi nesto drugo bilo neispravno, a ne napajanje. prije bih rekao da je graficka, mozda cak i memorija. da napajanju uzmes previse struje, vrlo je vjerojatno da ga ne bi mogao odmah upaliti pa bi morao prvo sklopku iza itd. a moze biti i software-ski problem. prvo driveri od grafe pa onda mozda koji virus. moje misljenje, pozz

E prijatelju moj, kad mi budeš citirao tekst gdje sam spomenuo monitor (crt ili LCD) svaka ti dala.....

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
15 godina

znam da nisi, ali kako mislis da graficka povuce vise struje?

15 godina
neaktivan
Restartanje Windows 7

Ma nisam uopće mislio na grafičku ili neki određeni dio računala nego općenito smatram da kompu treba najviše struje prilikom pokretanja cijelog hardvera i kada treba prikazati sliku na monitoru. Barem ja tako smatram, neka me ispravi onaj tko ima stručno mišljenje o tome...

Pozz

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice