Nakon reinstalacije Windowsa radi hrpe virusa,počeli su se događati svakakvi problemi sa mojom DSL vezom. Imam Zyxel bežični modem
( spajam ga žično ) i prije reinstalacije je radio bez ikakvih problema osim pokojeg prekida veze. Sada se to događa vrlo često,
toliko često da poslije prvih par minuta rada jednostavno više ne mogu normalno ići na internet. Iako su sve lampice upaljene kako treba,
i dalje mi ne želi na Internet.
Slike prikazuje kakvu grešku mi najčešće javlja moj MaxADSL program za provjeru prometa,kakve su moje postavke za internet protokol
i Zyxel postavke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon reinstalacije Windowsa radi hrpe virusa,počeli su se događati svakakvi problemi sa mojom DSL vezom. Imam Zyxel bežični modem
( spajam ga žično ) i prije reinstalacije je radio bez ikakvih problema osim pokojeg prekida veze. Sada se to događa vrlo često,
toliko često da poslije prvih par minuta rada jednostavno više ne mogu normalno ići na internet. Iako su sve lampice upaljene kako treba,
i dalje mi ne želi na Internet.
Slike prikazuje kakvu grešku mi najčešće javlja moj MaxADSL program za provjeru prometa,kakve su moje postavke za internet protokol
i Zyxel postavke.
koje slike tvoje slike ili si poslao slike tu
edit: a je...te što če ti dve iste teme
To s dvije teme je dokaz da mi DSL ne valja! Prvo mi se isključio pa sam valjda slučajno dvaput posta temu a nisam slike stavio,neka moderator obriše onu drugu temu.
Slike ( ako ih uspijem postavit ):
mislim da češ morat kontaktirat t-com ako si možda resetirao ruter
onda su postavke na default nemožeš se spojit na internet ako nisi
onda je do same mreže uglavnom treba ih nazvat a to verojatno znaš i sam
tako da ti ja nisam ni od kakve pomoči što se tiče tvog problema sorry