Pitanje oko ikonica.

poruka: 6
|
čitano: 2.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje oko ikonica.

Pozdrav bugovci,htio bih da vas pitam kako da uklonim ono plavo kod ikonica,iza imena,strašno me nervira,evo stavio sam i sliku.

Možda se baš ne vidi,ali pogledajte malo bolje i primjetićete,plavi sloj kod svake ikonice..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Pitanje oko ikonica.
ulinsky kaže...

Pozdrav bugovci,htio bih da vas pitam kako da uklonim ono plavo kod ikonica,iza imena,strašno me nervira,evo stavio sam i sliku.

Možda se baš ne vidi,ali pogledajte malo bolje i primjetićete,plavi sloj kod svake ikonice..

To se i meni bilo dogodilo. I nisam nikad saznao kako to riješit...

http://www.animehr.com
16 godina
neaktivan
Pitanje oko ikonica.

Right click on My computer>>Properties>>Advanced Tab>>Settings(Visual effects,Processor..) >> Under Visual effects Tab, uncheck use drop shadow and clik ok and save these settings and restart your processor.

Nije mi se dalo prevodit, ako treba, mogu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
properties - customize desktop - web - odznaci sve.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
17 godina
8ax kaže...
properties - customize desktop - web - odznaci sve.

Mislim da je ovo rješenje,jer mi se čini da je Xp u pitanju,mada su ponekad maliciozni programi npr fake antivirus znali trajno poremetiti desktop. Taj sam problem na jednom računalu nakon što sam očistio virus riješio samo reinstalom windowsa

www.hrphotocontest.com
18 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

mada su ponekad maliciozni programi npr fake antivirus znali trajno poremetiti desktop. Taj sam problem na jednom računalu nakon što sam očistio virus riješio samo reinstalom windowsa

Da, znal sam i ja naletjeti na takve slučajeve.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice