mi moze neko pomoc i rec kako tojest preko kojeg programa da otvorim rar datoteku? imam OS Win 7 ultimate 64-bit
trenutno imam ultraISO al ne zeli otvorit
Hvala !
mi moze neko pomoc i rec kako tojest preko kojeg programa da otvorim rar datoteku? imam OS Win 7 ultimate 64-bit
Hvala !
Hvala !
Aj daj sliku toga što želiš otvoriti?
Hvala !
Aj daj sliku toga što želiš otvoriti?
nisam nikad stavljo sliku na forum pa neznam a i fotoaparat mi je kod sestre u milanu...
Win rar.
downloado sam winRAR hvala svima
Haha, nezna otvorit .rar
Mislim stvarno kakva glupa tema, da je samo upiso u google rar izbacilo bi mu odmah WinRAR ali ne on j morao temu otvoriti i čekati da netko umjesto njega riješi problem koji je mogao riješiti u 5 sekundi, ovaj forum postaje divlji zapad a moderatori ništ nerade
1. Svi problemi na ovome forumu su rješivi preko googlea. Dali to znači da netreba otvarati ni jednu temu?
2. Moderatori rade svoj posao, i pitanje poput navedenog je sasvim normalno te nema potrebe da se ikako sankcionira.
3. Zadnja dva odgovora su izrugivanje, spam, offtopic i kao takovi spadaju pod neželjeni sadržaj koji se sankcionira sa žutim, a ponekad i crvenim kartonom.