Open office - pregled dokumenta

poruka: 10
|
čitano: 4.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Na poslu imam opet office a doma imam "normalan" office... i nemogu pregledavat dokumente napravljene u firmi... ima li tko kakvo rjesenje?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Open office - pregled dokumenta

možda ovo? ili da jednostavno instaliraš openoffice.org. besplatan je!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina

kad odeš na save odi pod onu kućicu di ti piše file format i zamjeni da ti savea u format za microsoft office...i to je to...znači kad odeš pod "save" i ondje gdje ti piše ime datoteke,kućica ispod "file format" promijeni u format "microsoft office" i to je to

Welcome to my nightmare!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

Na poslu imam opet office a doma imam "normalan" office... i nemogu pregledavat dokumente napravljene u firmi... ima li tko kakvo rjesenje?

Oprosti , ali ne mogu izdrzati.

Jesi li ti negdje u nekoj temi napisao da si radio kao prodavac i serviser?

Ili sam krivo shvatio pa nije bila rijec o informatickoj opremi?

18 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

malo mi je to cudno.... meni se otvaraju datoteke radene u ms officeu u openofficeu i obrnuto... znalo je biti ponekad nekih poteskoca oko oblikovanja, ali nacelno se sve otvara

18 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Hacker-ri kaže...

Oprosti , ali ne mogu izdrzati.

Jesi li ti negdje u nekoj temi napisao da si radio kao prodavac i serviser?

Ili sam krivo shvatio pa nije bila rijec o informatickoj opremi?

kakve veze ima office i opet office sa prodajom racunala, ili servisom istih?
ne servisiram ja office, nisi sam ekspert u radu s njim... uostalom, kao covjek od krvi i mesa imam pravo neznat i pitat, a kazu pametni: nema glupih pitanja samo glupi odgovori, a ti sad vidi sta je tu primjenjivo...
Inace, forum sluzi za postavljanje pitanja onih koji nesto neznaju, onima koji ce ti pomoc, a ti si od velike pomoci

Nisam rekao da sam sveznalica, pa tako ni u radu nesto neznam, ali me nije sram pitat iako mi je to mozda struka a ja neznam...

Znas, neznanje nije sramota, sramota je to ne pokusat promjenit !

vidis, sad znam sta rec ljudima kad me nazovu i kazu da neznaju kako otvorit opet office file u officu, a da nisam pitao nebi ni ti ljudi znali...

Jos jednom hvala na onom glupom odgovoru i na velikoj pomoci

potpis :D
18 godina
neaktivan

Po mom misljenju najbolje ti je kuci instalirati open office, besplatan je, tako da nemas nikakvih problema, ili ako mozes u firmi instaliraj M$ office.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belso
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

kakve veze ima office i opet office sa prodajom racunala, ili servisom istih?

Mozda ako te kao trgovca upitam da li MS office, kojeg mi pokusavas uvaliti podrzava odf, ili postoje li virusi koji napadaju open office dokumente.....

U svijetu kojem ja zivim, zamisli kako sam bezobrazan, ocekujem da trgovac informatickom opremom mi zna odgovoriti na takva pitanja.

kazu pametni: nema glupih pitanja samo glupi odgovori, a ti sad vidi sta je tu primjenjivo...

U potpunosti se se slazemo po tom pitanju. Cak stovise, sudeci po tvojim odgovorima na moja pitanja mislim da vise nemamo sto nadodati.

17 godina
neaktivan

Dosada sam imala MS OFFICE i sada sam sa sedmicom dobila OPEN OFFICE, pa me zanima jedna sitnica...kako da okrenem papir da umjesto okomito stoji vodoravno....u prijašnjem sam Word-u znala to...ovdje mi ništa nije jasno ...

Molim za pomoć ako netko zna?

Taša
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Open office - pregled dokumenta
Taša kaže...

Dosada sam imala MS OFFICE i sada sam sa sedmicom dobila OPEN OFFICE, pa me zanima jedna sitnica...kako da okrenem papir da umjesto okomito stoji vodoravno....u prijašnjem sam Word-u znala to...ovdje mi ništa nije jasno ...

Molim za pomoć ako netko zna?

Format>Page> klik na "Page" tab>Orientation

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice