jel zna neko koji je za sada najbolji nero???
mislim ko brze snima,sigurnije,manje rama trosi...itd
jel zna neko koji je za sada najbolji nero???
mislim ko brze snima,sigurnije,manje rama trosi...itd
znam da nije ni 8 ni 9 ali, nero 7 najmanje memorije zauzima za vrijeme rada i brzo prži
Po meni je najbolji Nero 7, ali ne radi najbolje na Visti. 9 je meni bolji od 8.
Zar ne postoji ništa bolje od Nere, možda čak da je free? (ironično pitanje)
Meni se čini da se nero u prošlo vrijeme dosta promjenio i pokvario, ali to ne mogu potvrditi, jer ga ne koristim.
najbolji je nero6.
inače, taj program je Yebeni bloatware.
dobar je i ashampoo, easy cd-dvd creator itd itd..
ja koristim Ashampoo Burning Studio 8
on nije besplatan (49.99 USD) , ali verzija 6 je besplatna
ABS je bolji od nera jer nije pretrpan. nero je postao glomazni multimedijalni paket, a ne samo program za snimanje medija. sada s nerom možete i gledati filmove, uređivati pjesme i videje, slušati pjesme, ripadi audio cd-e, pregledavati slike, izrađivati backup podataka itd. za te stvari postoje drugi programi koji su bolji od nera u tome. i kada instalirate neki burning program, program za gledanje filmova, slušanje pjesama, uređivanje pjesama itd svezajedno zauzimaju manje prostora nego nero. instalirao sam nero 9 trial i zauzimao je mislim negdje oko 2-3 GB prostora (ispravite ma ako griješim). a sada imam instaliran ABS 8 i on zauzima samo 84 MB i kada zbrojim koliko mi zauzimaju svi programi koji su mi instalirani a imaju iste funkcije koje su ugrađene u nero ispane mi oko 450 MB što uopće nije puno. ni 2-3 GB nije puno ako imate HD velikog kapaciteta, ali opet to je puno za jedan program. pa neke (starije) igre zauzimaju toliko prostora
ABS je super jer služi onome za što je napravljen - snimanje medija
ali ako ipak preferirate nero imate verzije micro i lite koje su smanjenje verzije cijelog paketa i imaju samo osnovne funkcije. možete ih skinuti odavde
hehe. ovo pišem već treći put
Nero 9 ..istina troši resursa ali odlično radi pod Vistom i implementira se i u Windows Media Centar
...radi sve što mi treba..ostali Nero 8 i Nero 7 imaju dosta problema s radom pod vistom...na XP-u su najbolji Nero 6 i 7.
Za ove druge alate znam da su isto dobri ali ja sam nekako navikao na Nero pa ostale rijetko koristim.
najbolji je nero6.
inače, taj program je Yebeni bloatware.
dobar je i ashampoo, easy cd-dvd creator itd itd..
NIsu isti 6 i 7 jer sedmica ima verziju za Vistu a 6-ica nema i ne može pod Vistom raditi ni pod razno!
Kao što je jurluk napisao, Ashampoo burning studio 6 je besplatan i dosta dobar iako kvaliteta zapisa na medije zaostaje za nerom primjerice.
Ja bi preporučio ImgBurn koji je besplatan snima kvalitetno (kvalitetan zapis na medije što je najvažnije) i nema niti 2 megabajta. Jedino što se treba naviknut jer su opcije razmještene za sve samo ne za početnike.
evo bas sam naso noviju verzijuAshampoo Burner Studio 2009 pa cu da probam
Po meni je najbolji Nero 7, ali ne radi najbolje na Visti. 9 je meni bolji od 8.
znaci 8 ultra edition stavit ...ugasite one silne opcije o ripanju muzike filmova...itd
ja koristim Ashampoo Burning Studio 8
on nije besplatan (49.99 USD) , ali verzija 6 je besplatna
ABS je bolji od nera jer nije pretrpan. nero je postao glomazni multimedijalni paket, a ne samo program za snimanje medija. sada s nerom možete i gledati filmove, uređivati pjesme i videje, slušati pjesme, ripadi audio cd-e, pregledavati slike, izrađivati backup podataka itd. za te stvari postoje drugi programi koji su bolji od nera u tome. i kada instalirate neki burning program, program za gledanje filmova, slušanje pjesama, uređivanje pjesama itd svezajedno zauzimaju manje prostora nego nero. instalirao sam nero 9 trial i zauzimao je mislim negdje oko 2-3 GB prostora (ispravite ma ako griješim). a sada imam instaliran ABS 8 i on zauzima samo 84 MB i kada zbrojim koliko mi zauzimaju svi programi koji su mi instalirani a imaju iste funkcije koje su ugrađene u nero ispane mi oko 450 MB što uopće nije puno. ni 2-3 GB nije puno ako imate HD velikog kapaciteta, ali opet to je puno za jedan program. pa neke (starije) igre zauzimaju toliko prostora
ABS je super jer služi onome za što je napravljen - snimanje medija
ali ako ipak preferirate nero imate verzije micro i lite koje su smanjenje verzije cijelog paketa i imaju samo osnovne funkcije. možete ih skinuti odavde
hehe. ovo pišem već treći put
Nero 8 Micro. Sadrži samo Nero Burning Rom, a instalacijska dadoteka je velika 20 mb! Radi savršeno na Visti.
Još jednom ponavljam 7 i 8 Nero na Visti uvijek će doći trnutak za update na devetku jer nešto ne štima..
9-tka je idealna za Vistu...koristio sam sve ..a 7 -icu do nedavno ali mi nije šljakalo dobro s Vistom jer
kad sedmica radi ne može media player i stalno poruke o nekompatibilnosti kad se rai nešto ozbiljnije s Videom.
Zato ,ako se radi o Visti svi savjeti su krivi osim da se instalira devetka full verzija.!!!!
ok...hvala
najbolji nero je 7.
koristio sam i 8 i 9 ali 7 je najbolji.
najbolji nero je 7.
koristio sam i 8 i 9 ali 7 je najbolji.